- 26 Aralık 2015
- 11.804
- 19.048
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.481
Bayağı erken olmuş negatif çıkarsa da üzülme kuzum çünkü erken yani. Hayırlı sonuçlar inşallah24 ağustosta dr yumurta baktı 17.5 idi canım. 31 ağustosta konrol yaptı dökülmüşlerdi. regle 10 eylül gösteriyor ama dr 13 eylülde test yap dedi ben baya erken yaptım...
İlk önce sipariş vermiştim o daha erken gelecekti ama yolda kırılmış tekrar iade oldu yenisini verdim dün bugün geldi aşırı hızlı geldi şaşırdım ben deÇakşırın yetişti miiii
Geliyorum arkandan bebeğim inşallah tüm umudumlaSüpersin bitanem
Ay yok canımMavi sende hala bisey yok mu
Ay bilmiyorum gözlerime inanmıyorum artık 10. Günüm daha bi belli olması gerekmezmi bilmiyorum ama hiç pozitif görmedim deKız dahada belli olmamış mı ikinci resimde
Benim regliye 4 gün kala çıktı kuzum prodoctor ile. Kaset test freely aldım bende evde stoğum var günüm geçmeden yapmayı düşünmüyorum geçen ay kimyasal geçirdim çünküHayırlısı inşallah canım test sipariş verdim gelince yapacağım bakalım erkn gebelik Testi yapsam bir hafta önceden çıkar demi prodoctor marka
Canım sen bence test kullan günü gününe öğren, nezaman düşer filan bilmiyorum 17 mm nekadar zamanda büyür çatlar onu kestirmek güç birazdoktora gittim 24 ağustosta gördü yumurtamı 17.5 mm idi, sonra 31 ağustosta tekrar çağırdı yumurtalar düşmüştü rahme göremedi bir şey.. kaç gün geçmesi gerekiyor ki
Ama şöyle düşün tam çatladımı gün döllendimi onu bilmiyoruz ki ama ben görüyorum ya bu yanılma olabılcenı sanmıyorum senden bı rıcam olucak farklı bı test alsan eczaneden bıde öyle denesekAy bilmiyorum gözlerime inanmıyorum artık 10. Günüm daha bi belli olması gerekmezmi bilmiyorum ama hiç pozitif görmedim de
Öyle mi yapsam her eczanede her marka olmuyor kesin sonuç verecek öneri var mı paraya kıyıp prosedüktör mü alsam onun yanılma payı var mıAma şöyle düşün tam çatladımı gün döllendimi onu bilmiyoruz ki ama ben görüyorum ya bu yanılma olabılcenı sanmıyorum senden bı rıcam olucak farklı bı test alsan eczaneden bıde öyle denesek
Keşke canımmmmKız dahada belli olmamış mı ikinci resimde
Ordaki testler hakkknda pek bılgım yok ama ben başka testtedir bunlarda gördümüzü görecekmişiz onu çok merak ediyorum ya kızlar varmı önerebileceğiniz testÖyle mi yapsam her eczanede her marka olmuyor kesin sonuç verecek öneri var mı paraya kıyıp prosedüktör mü alsam onun yanılma payı var mı
İnsllah bu ay sende bende buradaki tüm arkadaşlar hamile kalıp bebişlerimizi kuacağımiza alacağızBenim regliye 4 gün kala çıktı kuzum prodoctor ile. Kaset test freely aldım bende evde stoğum var günüm geçmeden yapmayı düşünmüyorum geçen ay kimyasal geçirdim çünkü
Sabırsızlıkla bekliyorum kuzumGeliyorum arkandan bebeğim inşallah tüm umudumla
Eczanelerde satılan comfort fortest bunlar gördüklerimOrdaki testler hakkknda pek bılgım yok ama ben başka testtedir bunlarda gördümüzü görecekmişiz onu çok merak ediyorum ya kızlar varmı önerebileceğiniz testmelisaa93 ve diğer kızlar
Sendeki hangi markaEczanelerde satılan comfort fortest bunlar gördüklerim
Freely canımSendeki hangi marka
Amiiin amiiiin amiinİnsllah bu ay sende bende buradaki tüm arkadaşlar hamile kalıp bebişlerimizi kuacağımiza alacağız
Evet evet biliyorum ondan şaşırdımm ne güzel yetişmiş bu bir işaret olmalııııİlk önce sipariş vermiştim o daha erken gelecekti ama yolda kırılmış tekrar iade oldu yenisini verdim dün bugün geldi aşırı hızlı geldi şaşırdım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?