- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.461
Canım ovülasyon testi yapmadın mı ondan kullan kesin bilirsin tarihlerini en azındanbir uygulamaya göre bugün günüm diğeri de 10 eylül gösteriyor.. doktor 13 eylülde yap demişti ama dayanamadım.. buradan yükselmesi mümkün değil sanırım.. bu ay klomen kullanmıştım off
Canım ben adete 5 gün kala yapmıştım 0.20 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar baktırdım 21 çıktı daha çok erken bekle bencebir uygulamaya göre bugün günüm diğeri de 10 eylül gösteriyor.. doktor 13 eylülde yap demişti ama dayanamadım.. buradan yükselmesi mümkün değil sanırım.. bu ay klomen kullanmıştım off
ahh canımm tebrik ederim kocaman saılmak istedim.. bekleyeyim regl gelmezse evde test yaparım.. Allah yüzümüzü güldürsün çok teşekkür ederim..Canım ben adete 5 gün kala yapmıştım 0.20 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar baktırdım 21 çıktı daha çok erken bekle bence
İnşallah yerleşiyordur canımUygulamaya göre 6 gün bugün salı günü doktora gitmiştim kist oluşmuştu yumurtam gelişmişti o gün çatlamak üzereydi 8 gün var bata da
doktora gittim 24 ağustosta gördü yumurtamı 17.5 mm idi, sonra 31 ağustosta tekrar çağırdı yumurtalar düşmüştü rahme göremedi bir şey.. kaç gün geçmesi gerekiyor kiCanım ovülasyon testi yapmadın mı ondan kullan kesin bilirsin tarihlerini en azından
Vallahi bilmiyorum ki ben hergün tablomu atıyorum sağolsun kızlar yol gösteriyor bana sanırım birden düşüp yükselince yumurtlama oluyorAteşin artmış olmasımı önemli birden düşmesi mi acaba benide bilgilendirirmisiniz
Bekle canım acele etmeahh canımm tebrik ederim kocaman saılmak istedim.. bekleyeyim regl gelmezse evde test yaparım.. Allah yüzümüzü güldürsün çok teşekkür ederim..
Çakşırın yetişti miiiiBu aya ekipmanlarımla hazırım gençleeerrr bugün bir de keçiboynuzu özü alacağım
24 ağustosta dr yumurta baktı 17.5 idi canım. 31 ağustosta konrol yaptı dökülmüşlerdi. regle 10 eylül gösteriyor ama dr 13 eylülde test yap dedi ben baya erken yaptım...Kaç günün kalmıştı kuzum
Mavi sende hala bisey yok muMavi yokyine çok silik negatif canım
Kız dahada belli olmamış mı ikinci resimdeCanım hep aynı gibi gözleriniz bozulcak
Hadi bakalım hayırlısı olsunKuzum valla ben de tam bilmiyorum ama sağolsun dün kızlar baktı tabloma yumurtlama başlamış dediler. Bide dün yumurta akı akıntım geldi sanırım bu hafta içi olur . Uygulamada verimli günler 9 Ağustos gösteriyordu akıntı ve ateşi girince geriye çekti
Oy kıyamam ya nede güzel hevesle dizmiş tantanada resim çekmiş Allahım çok duygulandım ben bırdenBu aya ekipmanlarımla hazırım gençleeerrr bugün bir de keçiboynuzu özü alacağım
Ohhhh mis gibi hazırlıkBu aya ekipmanlarımla hazırım gençleeerrr bugün bir de keçiboynuzu özü alacağım
Hayırlısı inşallah canım test sipariş verdim gelince yapacağım bakalım erkn gebelik Testi yapsam bir hafta önceden çıkar demi prodoctor markaUygulamaya göre pik gününden sonra 7. Gün reglime 10 gün var
Yaaaa valla inan her ay böyle hevesli hevesli başlıyorum Allahtan umudum kırılmıyorOy kıyamam ya nede güzel hevesle dizmiş tantanada resim çekmiş Allahım çok duygulandım ben bırdeneabbım tez vakitte nasip etsin
Ay inşallah inşallahOhhhh mis gibi hazırlık
Hadi inşallahhhh olacak olacak olacak
İnşallah bu ay gidiyoruz artık bu topikten analar topikine kuzumYaaaa valla inan her ay böyle hevesli hevesli başlıyorum Allahtan umudum kırılmıyorçok şükür bin şükür inanıyorum yakında hayırla gelecek yavrum. Dua edelim birbirimize Allah razı olsun senden canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?