- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #40.021
Ben burda yokmuşum gibi konuşmak seni tatmin ediyorsa devam edebilirsin. Kendi adıma açıklamamı yapmak da benim boynumun borcu. Zaten afra uyardığı için yine yazmazdım ancak ‘bugün patladığınız kişi de ben oldum’ cümlendeki ima onun adına beni rahatsız etti. Kendisinin bugün kimi azarlasam diye girdiğini sanmıyorum çünkü. Gözlemi çok iyi ve gözüne çarpanları dile getiriyor gayet. Destek olmak istemek de benim en doğal hakkım buna da kimse karışamaz. Benim adıma konu kapandı.Dolmuş işte keşke en başta uyarsaydı da senin yazmanı beklemeseydi uzamazdı böylelikle
İşte bazen insanlar çekiniyor yazmaya. Kimler kimler neleri tutuyor içinde bir bilseniz forumda. Tek başıma takılırdım herhalde artık.Dolmuş işte keşke en başta uyarsaydı da senin yazmanı beklemeseydi uzamazdı böylelikle
Kendi adına rahatsız olup olmadığı şeyleri dile getirecek olgunlukta kendisi, hala yangına körükle gidiyorsun. açıklamasını da ona yaptım "birden aydınlanma yaşadığım için alındım haklısın " oldu. Benim adıma şimdi konu kapandı.Ben burda yokmuşum gibi konuşmak seni tatmin ediyorsa devam edebilirsin. Kendi adıma açıklamamı yapmak da benim boynumun borcu. Zaten afra uyardığı için yine yazmazdım ancak ‘bugün patladığınız kişi de ben oldum’ cümlendeki ima onun adına beni rahatsız etti. Kendisinin bugün kimi azarlasam diye girdiğini sanmıyorum çünkü. Gözlemi çok iyi ve gözüne çarpanları dile getiriyor gayet. Destek olmak istemek de benim en doğal hakkım buna da kimse karışamaz. Benim adıma konu kapandı.
Seni çok seviyorum kız. Bi ağlayıp geliyomİşte bazen insanlar çekiniyor yazmaya. Kimler kimler neleri tutuyor içinde bir bilseniz forumda. Tek başıma takılırdım herhalde artık.
Ben de sevdiğim bir insan yorum yapınca ardından yapıyorum ona destek verici, çünkü kritik bir konuda bakıyorum konuyu açmış, desteğimi belli ediyorum. Belki ben yazsaydım sadece belki bana inanmayacaktın ancak ozgemin de yorumu ile desteklenmiş oldu yazdıklarım. Ozge dünyalar tatlısıdır bu arada. Adil ve adaletlidir. O da asla kırmaz kimseyi ve çok seviyoruz onu da seni de. Bazen biz ablamla da saç saça baş başa kavga ettiğimiz çok oldu. Artık buradaki samimiyetimiz arada ufak tefek uyarıları kaldırabilir bence
Ne yalan söyliyim ilk okurken irkildim. Rabbim o dereceye varmadan bebek sahibi olmayı nasip etsinn bize. Ben vajinusmus yaşamış biriyim ki hala etkisindeyim çataldan falanda korkarım . Rahme sülük olayı beni ürpertti aparatları falanda varmış gerçii. Mecburiyet başka şey insan mecbur kalınca her yolu dener sanırım. Yumurtalık üstünden deneyebilirsin ilk başta canım2 ay önce hacemat yaptırdım çocuk için sonra ki seansta rahmime sülük takıcam dedikorktum gitmedim
Sorması ayıp yaşın kaç canım merak ettim ben o foto paylaşılan dönemde geldim topiğe ama hep kaçırdım tanımıyodum bide pek kimseyiSizleri aylardır tanıyorum hepinizin resimlerini görmüşlüğüm var yaşlarınızı da yazmıştınız tamamen saygımdan diyorum küçük olduğumu bildiğim için uyarınız için teşekkür ederim tekrarı olmaz hak verdim
Evet evet hastalıklı bölgeyi kendi hissedip kendi tutunuyor pis kan dolduğunda da kendi kendini bırakıyor
Herkese yakın gelmek zorunda değil tabiki biraz alternatif tıp yaklaşımı olumlu gelmeye başladı berkes aynı fikirde olamaz tabiki
Evet hacamat ve sülüğün günleri varmış canım. Sülük etkili ve çok iyi doğal tedavi şekli.. İnşallah sen bu vesileyle şifayı bulursun ve kim bilir senin sayende denemek isteyenler cesaret bulanlar olacaktırEvet tabiki de önüne gelen yaparsa beklenmedik sonuçlar çıkabilir
Hassas bi konu zaten rahim içine sülük konması
Haftaya tarama hacamatım bitiyor haftaya öğrenicem sanırım sülüğünde günleri oluyormuş bakalım
Sülük canlı olunca insan ister istemez bir ürperiyor aminnn rabbim kalplerimizi yormadan doktor kapılarına gitmeden nasip etsinNe yalan söyliyim ilk okurken irkildim. Rabbim o dereceye varmadan bebek sahibi olmayı nasip etsinn bize. Ben vajinusmus yaşamış biriyim ki hala etkisindeyim çataldan falanda korkarım . Rahme sülük olayı beni ürpertti aparatları falanda varmış gerçii. Mecburiyet başka şey insan mecbur kalınca her yolu dener sanırım. Yumurtalık üstünden deneyebilirsin ilk başta canım
Sorması ayıp yaşın kaç canım merak ettim ben o foto paylaşılan dönemde geldim topiğe ama hep kaçırdım tanımıyodum bide pek kimseyi
İnşAllah canım yaptırdığım zaman yazarım konuşuruz inşAllahEvet hacamat ve sülüğün günleri varmış canım. Sülük etkili ve çok iyi doğal tedavi şekli.. İnşallah sen bu vesileyle şifayı bulursun ve kim bilir senin sayende denemek isteyenler cesaret bulanlar olacaktır
Güzel haberlerini görelim inşallah
Ben 28 canım hatta 29 Olucam bu aySülük canlı olunca insan ister istemez bir ürperiyor aminnn rabbim kalplerimizi yormadan doktor kapılarına gitmeden nasip etsinçaresizlikten başvuruyoruz maalesef 27 yaşındayım siz ?
Ya aslında demin diyecektim de. Bu grup olarak komple hamilelik, adet, yumurtlama konularının konuşulmasının yasak olduğu bi başlıkta toplansak ne güzel olurSohbet etmeyi seviyoruz aynı zamanda buradaO yüzden ayrılmak istemiyoruz.
Bizimki de yarım günlük bi anaokuluna başladı. 3 yaşında. İnşallah tam iyice alışır da bana da meşgale olurBen kızımın okulunu hedef koydum. 2.sınıfa başlicak haftaya onun çantası kıyafeti vs uğraşıyorum :) zaten ondan sonraki gün benim bat tarihim
Ne zaman batİnsalah canımmben 10 gün kullandım pik günü son kez içtim insalah işe yarar bir de çörek otu kürü yaptım
AhahahYa aslında demin diyecektim de. Bu grup olarak komple hamilelik, adet, yumurtlama konularının konuşulmasının yasak olduğu bi başlıkta toplansak ne güzel olur
Sanki bir topicte de wp grubu kurulduAhahahbir ara telegram grubu kuruldu topic sahibi ceza yedi o ayın topici kapandı
Ay ben hiç duymadım bu gruplarıSanki bir topicte de wp grubu kuruldu
Burada teşebbüs edildi ben panik oldum hemen uyarmıştımSanki bir topicte de wp grubu kuruldu
Aaa onu bilmiyorumSanki bir topicte de wp grubu kuruldu
Olsa fena olmaz aslında ama yasak işteBurada teşebbüs edildi ben panik oldum hemen uyarmıştım,
Yine ben, yine bir uyarı dfgyhujıkol yakında adım anılmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?