- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.901
Evet evet hastalıklı bölgeyi kendi hissedip kendi tutunuyor pis kan dolduğunda da kendi kendini bırakıyor
Yok eylülün sonuna kadar dolu kuzum doktor randevusu yok bulamıyorum çok canım sıkıldı kaldım öyle.ulaşabilseydim aradan alır mısını diye soracaktım ulaşamadım bile.Yafnd_50 doktordan randevu Bulsan keşke. Çarşamba da mı yok? Bu femara ve klomen türevlerinin ilk aydan sonra etkisi daha çok çıkıyor diye okumuştum forumlarda. Ne kadar bilimsel bilmiyorum ama üst üste kullanmak etkili olabilir gibi geliyor bana da.
Amin canım benimAyy çok çok sevindim kuzum Allah kabul etsinbende 3 senedi tesettüre girdim her kes şaşırmıştı ama o kadar bana iyi geldiki sanada çok iyi gelicek
Evet canım kızlar da öyle söyledi kontrol çizgiside çıkmıyor. Olsun vardır bunda da bir hayır nasip ne zamansa o zaman olsun inşAllah kasmaya kafaya takmaya gerek yokSülüğün tedavi edici etkisine inanıyorum zaten kuzum.. Yapan kişiler işin ehli insanlarsa olabilir. Aparat falan da tasarladıklarına göre herşeyi düşünmüşlerdir. Ne zaman yaptırma niyetindesin canım
Valla arkadaş ya. Ne yapsam bu ay kendimi unutsam bilmiyorum kiAmin inş canım..Bak benziyoruz bende normalde herşeyi çok takıp kurcalayan biriyim kuzum. Bende diyorum keşke hiç bilmeseydim bütün detayları
Kokusuna hiç bakmadım canım bende tıkayarak içtim ama tadında sıkıntı yokMaşallah yaa ben burnu tıkalı zorla içtim kokusu fena geldi. Şükür pik olana kadar içtm kocam değerlendirme sonuna kadar
2 ay önce hacemat yaptırdım çocuk için sonra ki seansta rahmime sülük takıcam dediSülüğün tedavi edici etkisine inanıyorum zaten kuzum.. Yapan kişiler işin ehli insanlarsa olabilir. Aparat falan da tasarladıklarına göre herşeyi düşünmüşlerdir. Ne zaman yaptırma niyetindesin canım
Evet tabiki de önüne gelen yaparsa beklenmedik sonuçlar çıkabilirSülüğün tedavi edici etkisine inanıyorum zaten kuzum.. Yapan kişiler işin ehli insanlarsa olabilir. Aparat falan da tasarladıklarına göre herşeyi düşünmüşlerdir. Ne zaman yaptırma niyetindesin canım
Şimdi çok şükür iyiyim tabi ara sıra kasık bel ağrıyor ağzım zehir gibi oluyor..ben test verdim onun cevabını bekliyorum heyacanla umarım bebişim iyidiAmin canım benimevet gerçekten çok iyi hissediyorum. Senin nasıl gidiyor hamilelik iyi misin
Ay çok değişik ben yaptıramam galiba ya sülük2 ay önce hacemat yaptırdım çocuk için sonra ki seansta rahmime sülük takıcam dedikorktum gitmedim
Abla bende öyle almıştım da hepsi bozuk çıktıKızlar hepsiburada epedy satıcısından freely gebelik testi aldım 10 lu. Normalde 60 tl idi ama 35 tl kupon verdi bana özel mi bilmiyorum bir bakın almak isteyen varsa. Bu arada Premium üyeyim hepsiburadada. Ay 25 liraya 10 test aldım hem de freely çok iyi oldumelisaa93 edahandro S simurgggg almak isteyen kızlar bakın bir
BendeAy çok değişik ben yaptıramam galiba ya sülük
Ben duymadım hiç canım ne işe yarıyormuşkızlarZumruduanka96 maaaavi fnd_50 @hamileyimmmm ve diğer kızlar
GYNOSEED FERTILITY GEL den kullandınızmı hiç yada duydunuzmu bu jeli
Ben kullandım hatta elimde 3 tane daha var bu ay kullanmayı düşünüyorum tekrar ilk aldığım dönem işe yaramamıştıkızlarZumruduanka96 maaaavi fnd_50 @hamileyimmmm ve diğer kızlar
GYNOSEED FERTILITY GEL den kullandınızmı hiç yada duydunuzmu bu jeli
Bulucam inşallah kafamı oyalayacak bişeyler. Buraya girmesem de kafamda yine burası ya da burda neler öğrendiysem. Hesaptan çıkış yapıp yapıp tekrar giriyorum. Tiryakiler gibi oldum 3 gün dayansam biraz daha kolaylaşacak daSen ekstra neşe saçıyorsun bebeğim sana ne iyi gelecekse onu yap. Bu dönemde iyi hissetmek önemli
Geçen ay aldım hepsi sağlamdı buradaki çoğu arkadaşlar almıştı onların da sağlamdı hep. Acaba şans sana mı vurduAbla bende öyle almıştım da hepsi bozuk çıktıhabire pozitif gösterdi aynı satıcı tavsiye etmem
neden mecburrBendeama Toto mecbur gidecek gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?