- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.641
Dimi içim rahatlasın en azından ya, olmadı kalp atışını eşim şehir dışından gelince dinleriz kendi dr'umda Rand var o zamana, orada herkese söylemez ailesi bilir sadece. Gitmeden her şey olsun görelim istiyodum da akışına bırakcam yaGit git için rahatlasın kuzum eşin haklı nolur nolmaz
Hep duamdasınız en kısa zamanda hayırlısıyla hepiniz güzel haberi alın inşallahMerhaba gözünüzaydınndarısı başımıza olsun ❤
Günaydınn vallahi koyulaşmış çokk sevindimm bizede dua edin
Söylemese olmuyo muDimi içim rahatlasın en azından ya, olmadı kalp atışını eşim şehir dışından gelince dinleriz kendi dr'umda Rand var o zamana, orada herkese söylemez ailesi bilir sadece. Gitmeden her şey olsun görelim istiyodum da akışına bırakcam ya
Burda canım koyulaşmadı9. Gün yapmışmıydın canım
Canım Allah mı söyletti ben daha hamile değilim test yapıyorummaaaavi A Afratafrac O ozgeeeee1 golden-snitch yeni hamile bacılar taze anneler , benimde bat günüm yarın hiçbir belirtim yok oyuzden test yapmıyorum :/ hiç belirtisi olmadan gebe kalan varmı aranızda
Hamilelik testi yaptın mı? Ovulasyon testleri adete son günlerde böyle koyu gösteriyormuşKızlar dün 2 de yaptığım testim pik yapmıştı bugün sabah 10 da yaptığım biraz silik. Bugün adet olmam gerekiyor henüz olmadım. 2 defa pik gördüm bu ay bu da 3. Yumurtlama mıydı acaba
Ailesine yalan söylemek istemiyorSöylemese olmuyo muhasta desin işini ayarlayamadı desin ne biliym
ya valla Allah söyletti ozaman inşallah hamilesindir. Canım ben 2 bucuk yıldır infertilideyim yumurta takibi yapıyoruz her ay ciddi yumurtam oluyor ve yine doktor kontrolunde catlayıp çatlamadığına bakıyoruz mesela bu ay 3 yumurtam catladı iğne olalı bugün 15. gün çatlama olalı 13. gün bat ta yarın ama test yapmadım :) çünkü sıfır belirti ne tat koku kasık bel gögüs akıntı hiçbsy yokCanım Allah mı söyletti ben daha hamile değilim test yapıyoruminşallah hamilesindir test yap çatlama gününden eminden çıkar varsa
Hiç belirtim yok diyemiyorum göğüslerim hassasti ama geçen ay reglde de hassasti bir de mide yanmam var. Döllenmeden bir kaç gün sonra da ağzımda aft çıkmıştı bağışıklık düşmesi olarak yorumlamistim. Uyku en bariz belirtimdi gün içinde ruh gibiyim gece de sürekli uyanıyodummaaaavi A Afratafrac O ozgeeeee1 golden-snitch yeni hamile bacılar taze anneler , benimde bat günüm yarın hiçbir belirtim yok oyuzden test yapmıyorum :/ hiç belirtisi olmadan gebe kalan varmı aranızda
Hamilelik testi yaptın mı? Ovulasyon testleri adete son günlerde böyle koyu gösteriyormuş
Sizi o kadar seviyorum ki hasta karımı bıraktım geldim desinAilesine yalan söylemek istemiyoronun haricindeki kuzenlerine falan hasta diyecek. Seni nasıl bıraktım muhabbeti olacak hasta hasta diyor yalan soyleyememekten korkuyor sanırım
Belirtiyi boşver test yapsanaya valla Allah söyletti ozaman inşallah hamilesindir. Canım ben 2 bucuk yıldır infertilideyim yumurta takibi yapıyoruz her ay ciddi yumurtam oluyor ve yine doktor kontrolunde catlayıp çatlamadığına bakıyoruz mesela bu ay 3 yumurtam catladı iğne olalı bugün 15. gün çatlama olalı 13. gün bat ta yarın ama test yapmadım :) çünkü sıfır belirti ne tat koku kasık bel gögüs akıntı hiçbsy yok
Benim var belirtilerim henüz bat gelmedi canım ama belirtisiz de gebelik oluyor tabi ki, test yapsana artık varsa kesin çıkarmaaaavi A Afratafrac O ozgeeeee1 golden-snitch yeni hamile bacılar taze anneler , benimde bat günüm yarın hiçbir belirtim yok oyuzden test yapmıyorum :/ hiç belirtisi olmadan gebe kalan varmı aranızda
Ya ahahahaha ayy çok guldum yorumunaSizi o kadar seviyorum ki hasta karımı bıraktım geldim desin
Bence test yapmalısın. Hem adet günün de gelmişBugün Silik çıkınca ümidim kırıldı doğrusu
Dün 5. Gündü canım aslında 1 gun uzun bile sürdü benim genelde 4 gün sürüyorYaa senin erken mi bittiBenimki bitecek gibi görünmüyor daha
Yeni ismin sana şans ve bebis getirsin canımHıhı oldum inşallah uğur getirsin
Canım eşin düğüne katılacaktı galba dimi? Kaç saatlik yol gitmek zararlı mıymış ilk aylarAilesine yalan söylemek istemiyoronun haricindeki kuzenlerine falan hasta diyecek. Seni nasıl bıraktım muhabbeti olacak hasta hasta diyor yalan soyleyememekten korkuyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?