- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.581
Yok canım neden daha koyu çıksın geç döllenme olmuştur büyük ihtimal kuzum yarın kaset test ile tekrarla canımCanım dünde yapmıştım onda da çok çok silik çıkmıştı bugün ki azıcık daha belirgin gibi ama regl da 3 gün kaldı olsa bile daha koyu cıkmazmıydı
Çok silik var canım gözüküyor eger çok beklemedi ise testin kuzum
Ovulasyon testi yapmadım bu ay şu an hangi günde olduğumu bile bilmiyorum bebeğimSen kaçıncı günde ilk gördün canım
Ağrılar akıntılar sanırım net günü vermiyor bize canım25 ınde ki agrımı baz aldım ama demek ki o zaman yumurtlamamısım. Bende ilk defa ates takip ediyorum
Yok canım yapmadım 9. Günü ama sendeki sanki ilk resimde çizgi gördüm sadece kuruma degilse yarını beklemek lazım kuzum varsa zaten belli olur inşalalh9. Gün yapmışmıydın canım
İlk 12 dak canım ay valla bir görüyorum bir görmüyorumYok canım yapmadım 9. Günü ama sendeki sanki ilk resimde çizgi gördüm sadece kuruma degilse yarını beklemek lazım kuzum varsa zaten belli olur inşalalh
Ben görmek istiyorum diye görüyorum zannediyordum yok beklemeden cektım. Yaptım üstümü giyindim çektim. Laboquıck testın markası bakalım iki gün sonra tekrar yaparım heralde durabılırsemÇok silik var canım gözüküyor eger çok beklemedi ise testin kuzum
Evet bu ay görmüş oldum bunuAğrılar akıntılar sanırım net günü vermiyor bize canım
İlk fotoğrafta ben de gördümİlk 12 dak canım ay valla bir görüyorum bir görmüyorum
Stres yapmadan bekle kuzum 12. Gün gören var biliyorsun inşallah vardır çok aminmİlk 12 dak canım ay valla bir görüyorum bir görmüyorum
Yarına tekrarla kuzum testin varsaBen görmek istiyorum diye görüyorum zannediyordum yok beklemeden cektım. Yaptım üstümü giyindim çektim. Laboquıck testın markası bakalım iki gün sonra tekrar yaparım heralde durabılırsem
Canım son testte gördüm gibi ama çok parlak testler anlaşılmıyor pekKızlar günaydın 25 inde yumurtlama agrısı yasadım ama ates uygulaması 30 agustosda yumurtlama cizgisini cektı. Diger uygulama daha çizgiyi de cekmedı. Bende 25 ınde ki agrımı baz alarak test yaptım ama o zaman yumurtlasaydım koyu cıkardı dıye düşünüyorum. Testi mi atıyorum yani cok cok silik var mı yoksa ben görmek istedigim şçin mi görüyorum bilmiyorum. Gece lavobaya kalkmıstım 2 saatlık idrarla yaptım. Eki Görüntüle 3296471 Eki Görüntüle 3296472 Eki Görüntüle 3296470
Robotlaşıyor çoğu doktor maalesef bizim gibi düşünemiyorlarBi de bizim psikolojimizi düşünseler keşke ama nerdee
Canım bugün 9. Gün mü daha çok vaktin var hiç strese girme9. Gün yapmışmıydın canım
Diğerlerine çok dikkat etmek gerekiyorİlk fotoğrafta ben de gördüm
Evet 9. Gün çatlamadan sonra ama çok merakımdan duramıyorum çünkü hiç pozitif göremedim canımCanım bugün 9. Gün mü daha çok vaktin var hiç strese girme
Evet ya sabah güneşi bi türlü cekemedim. Ates tablosuna gore 6. Gün cok erken zatenCanım son testte gördüm gibi ama çok parlak testler anlaşılmıyor pek
Laboquıcte gayet bellıydı elınde baska yok mu o markaDiğerlerine çok dikkat etmek gerekiyorya niye bu test frelly de kayboluyo bişey oluyor çizgiler ama bugün yok gibi geldim işe de enerjim düştü zaten
Ay evet labo çok güzel çıkarıyordu canım ama yok eczanelerde satılıyor mu labo acabaLaboquıcte gayet bellıydı elınde baska yok mu o marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?