- 24 Temmuz 2023
- 361
- 322
- 18
- 25
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.461
Anldim canim saglikla ilerlesin inşallahEvet kuzum vermicem artık zaten doktorum pazartesi kan ver sonuç
Çıkınca gel dedi yarın çagırdı normalde ben perşembe gidecem en azından betam 3000 bini geçsin
Ama burda kaç kişi yazdı. Eşim de yedi falan diye ben mi yanlış hatırlıyorumErkeğin çörek otu kürü yaptığını ilk kez senden duyuyorum.Sadece kadın yapıyor diye biliyordum ben.
66 ama göbeğim var birde pcos için vermem gerektiğini söyledi aksi halde yumurta oluşsa bile kaliteli olmaz dedi diyetisyene yönlendirdi pcos diyeti yap iki ay sonra dediKilon mu var ki kuzum? Benim de iki aşılama tutmadı. Sebepsiz.
Evet öyle bişeydi kuzum eşimle iddiaya girdik 900 dedim ben oda 1050 diyor bakalımKuzum 650 bile gelse zaten iki katı ben 750 ve üzeri diyorum 1000ni geçmez daha en son 328 di demi
İyiyiz kiz hepimiz hamile kalsak daha iyi olicaz yenisin buralarda herhaldeNasılsınızz
Sanırım yok canım inşallah en kısa zamanda bebiş haberini verirsin2 gün var canım . Ben miyom aldırdım. 6 ay bekleyelim dedi doktorum. Sonrada femera ve folik asit verdi kullandım. Dayanamadım test yaptım ama yok sanırım.
Sağol canım amin inşallahŞifa olsun kuzum inşallah
Sağol canım amin rabbim kimsenin kucağını boş bırıkmasın inşallahHerkes öyle diyor bakalım nasip neler olacak bugün birden kasığıma ağrı girince bende bilemedim göğüsümde de boynuma doğru olan üst kısımda batmalar oluyor hafif hayırlısı olsun inşseninde hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin daha yeniiymiş
Aynıyım kuzucum ağrım oluyor ya sol kasığım belim kopuyor oda yetmezmiş gibi kabız oldum şişkinlikten ölcem ağzımda maşallah boş durmuyor yoksa midem bulanıyorBugün nasılsın kuşum?
Anladım canım..evet pcos da kilon olmasa bile bir iki kilo verilmesi gerekiyor diye duymuştum. Umarım kısa zaman da güzel haberler alırsın canım66 ama göbeğim var birde pcos için vermem gerektiğini söyledi aksi halde yumurta oluşsa bile kaliteli olmaz dedi diyetisyene yönlendirdi pcos diyeti yap iki ay sonra dedi
YaaAynıyım kuzucum ağrım oluyor ya sol kasığım belim kopuyor oda yetmezmiş gibi kabız oldum şişkinlikten ölcem ağzımda maşallah boş durmuyor yoksa midem bulanıyorsen nasılsın bebiş
Evet kuzum kan vermeye gidiyorum şuanYaabelirtiler belirtiler üst üste gelmiş biraz da. Kuru kayısı falan ye kuzum zararlı değilse. Rahatlat bağırsaklarını. Kan vereceksin sanırım sağlıkla artsın değerin kuzumm.. iyiyim ben de. Psikolojimi toparlıyorum gibi gibi. Yarın doktora gidiyorum. Bakalım biraz daha netleşeceğim inşallah
Ayyy sizinle o kadar benziyor ki sürecimizAynıyım kuzucum ağrım oluyor ya sol kasığım belim kopuyor oda yetmezmiş gibi kabız oldum şişkinlikten ölcem ağzımda maşallah boş durmuyor yoksa midem bulanıyorsen nasılsın bebiş
Biraz acı kuzum. Benim midem de hassas zaten, ne yesem içsem yanar. Ben tok karnına içiyorum bu saatlerde.Kızlar çakşır suyu aç karnına mı içiliyor yeni geldi başlıcam
Bende 3 defa verdim kuzumBen 3 defa verdim kuzum içim rahat etsin diye bir
Defa daha ver istersen ama sen bilirsin
Kuzum 3 gunkalada yaptm malesef negatifçok erken yapmışsın canım bence adetini bekle
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzEşim şimdi geldi kuzum daha eve yemek yer çıkarız
İnşallah kuzumAynen kuzum aktar arayacağız artık inşallah buluruz alırım oradan yaAllahım emeklerimizi boş çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?