- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.441
Minicikk teyzesiiiiAy çıkmışmaşallah kuzucum
Ayy hadi bebegim güzel geçsin inşallah doktor görüşmen bu ay senin ayın olacak inşallah inanıyorum takviyelere devam kuzum o bebiş buraya gelecekAynen aynen kuzum.. yarın için Yanıma koca bi çanta aldımiçinde benim ve eşimin vitaminleri var. Tepkisine göre Önüne koyacağım. Ondan gizli femara içtiğimi de itiraf edicem, nasipse.. Yarın işim Zor, stres oldum. Muhtemelen birşey demez ama işte yine de tedirgin oluyorum. Suç işlemiş çocuk gibim
2 gün bekledim 3. Gün verdim 290 çıktı kuzum. 180 gelse iki katı olacaktı çok şükür 290 geldi. Seninde hızla artacak merak etme kuzum sabırsızlık başa belaYaaa bizim bu sabırsızlığımız nolcakiki gün sonra mı verdin ikinciyi bebeğim, kaç çıktı?
Sağlıkla artsın canım. Bi daha Çarşamba vereceksin değil miMinicikk teyzesiiii
İnşallah kuzum yaa. Gelsin artık bebişiiiimmAyy hadi bebegim güzel geçsin inşallah doktor görüşmen bu ay senin ayın olacak inşallah inanıyorum takviyelere devam kuzum o bebiş buraya gelecek
İnşallah artar hemencecik kuzum ya seninki çok güzel artmış maşallah2 gün bekledim 3. Gün verdim 290 çıktı kuzum. 180 gelse iki katı olacaktı çok şükür 290 geldi. Seninde hızla artacak merak etme kuzum sabırsızlık başa bela
Gelcek canım inan ismi azamı dinle sürekli kuzum. İyi gidiyor kuzum bugün betam 1000 küsür çıktı ama küsürünü sorma çünkü bende bilmiyorumİnşallah kuzum yaa. Gelsin artık bebişiiiimmonu hasretle bekliyorum. Tüm tuşlara bastığım bir ay olacak yine nasipse. Sen nasılsın canım? Hamişlik nasıl gidiyor bebiş nasıl? Daha keseyi görmedik değil mi?
Artar kuzum artar merak etme çok hızlı artıyorİnşallah artar hemencecik kuzum ya seninki çok güzel artmış maşallah
Amin canım. Evet çarşamba vereyim diyorum doktoruma da yazdım bakalım ne diyecekSağlıkla artsın canım. Bi daha Çarşamba vereceksin değil mi
Tamam canım dinlerimGelcek canım inan ismi azamı dinle sürekli kuzum. İyi gidiyor kuzum bugün betam 1000 küsür çıktı ama küsürünü sorma çünkü bende bilmiyorumsaglık ocagında 1000 den yukarısını ölçmüyormuş bin üzeri gösteriyor. Allah nasip ederse perşembe gidecegim kuzum inşallah keseyi görürüm
İçime su serptin teşekkür ederimArtar kuzum artar merak etme çok hızlı artıyor
Erkeğin çörek otu kürü yaptığını ilk kez senden duyuyorum.Sadece kadın yapıyor diye biliyordum ben.Bu ay eşimle beraber çörekotu kürü yiycez. Geçen ay yediremedim beğenmediği için. Bu ay öğütülmüş çörekotundan yapıcam. Yesin artık soksun elini taşın altına. Yine olmazsa bi sonraki ay çakşıra geçicez. İlk çocukta hiç böyle şeyler yapmadık diyor, o yüzden onu yiyelim bunu içelim deyince şöyle bi bakıyor ama ne yapalım yaş ilerliyor.
Bilmiyorum kuzum e nabızdan görememiştim saglık ocagını aradım 1000 küsür dedi bin kaç dedim biz 1000 den sonrasını göremiyoruz dedi bin küsür bindem büyük çıkmış dedi kuzummTamam canım dinlerimsağol.. AA öyle mi çok ilginçmiş ve saçmaymış ölçmemesi. Tüm sağlık ocakları mı öyle ki. Oyy Perşembe mi inşallah gösterecektir kendisini kuzum sağlıkla gelsin
Kilon mu var ki kuzum? Benim de iki aşılama tutmadı. Sebepsiz.Aşılama tutmadı bugün başka doktora gittim iki ay diyet yap sonra tedavi dedi kliniğinde ki diyetisyen e gönderdi
Şifa olsun kuzum inşallahBu ay eşimle beraber çörekotu kürü yiycez. Geçen ay yediremedim beğenmediği için. Bu ay öğütülmüş çörekotundan yapıcam. Yesin artık soksun elini taşın altına. Yine olmazsa bi sonraki ay çakşıra geçicez. İlk çocukta hiç böyle şeyler yapmadık diyor, o yüzden onu yiyelim bunu içelim deyince şöyle bi bakıyor ama ne yapalım yaş ilerliyor.
Kuzum artik kan vermene gerek yok ozamanBilmiyorum kuzum e nabızdan görememiştim saglık ocagını aradım 1000 küsür dedi bin kaç dedim biz 1000 den sonrasını göremiyoruz dedi bin küsür bindem büyük çıkmış dedi kuzumm
Evet kuzum vermicem artık zaten doktorum pazartesi kan ver sonuçKuzum artik kan vermene gerek yok ozaman
Gazan mübarek olsunAynen aynen kuzum.. yarın için Yanıma koca bi çanta aldımiçinde benim ve eşimin vitaminleri var. Tepkisine göre Önüne koyacağım. Ondan gizli femara içtiğimi de itiraf edicem, nasipse.. Yarın işim Zor, stres oldum. Muhtemelen birşey demez ama işte yine de tedirgin oluyorum. Suç işlemiş çocuk gibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?