- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #39.121
DEĞİŞİKLİK İSTİYORUM YAZİsim değiştirirken açıklama istiyo ne yazmalıyım oraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DEĞİŞİKLİK İSTİYORUM YAZİsim değiştirirken açıklama istiyo ne yazmalıyım oraya
Evrene olumlu mesaj göndermek istiyorum yazdımDEĞİŞİKLİK İSTİYORUM YAZ
Yaaa öyle mi benim o kadar değil gün içinde hafif sızlıyor ara araHep ağrıdı. Özellikle en bariz örneği duştan çıkıp vücuda havlu değince aşırı aşırı acıydı yani benim
Anladımm ara ara sızlıyor benim dokununca acıyor ama sızlama yokken dokunuyorum agrı da yokBende ara ara sızlama oluyor canım bide sütyen takamıyorum acıyor ağrıdan ziyada acı var
Bende de sızladığında elliyorum agrıyorYok yani öyle bir ağrı değil bendeki dolgunluk var ve elimi değdiğinde ağrı oluyor o kadar
HADİ hayırlı olsuuuun,artık bitkin değilsinCanım arkadaşlarım artık ismimin değişmesi gerektiğini sizler sayesinde farkına vararak değiştirdim ben bitkin96 adımı değiştirdim diye unutmayın beni bak
Evettt bitkinlikten çıktımHADİ hayırlı olsuuuun,artık bitkin değilsin
İnşallah canımKuzum bence var şuan yumurtlamadan sonra 8 gündesin zaten demi benim 9 gün gölge gibiydi inanmakla inanmamak arasında kalıp gidip erken aldım onda çıktı
Amin kuzum aminGölge görür gibiyim ama görmek istediğim için mı gerçekten var mı bilemiyorum. Şüpheye düşürmeden koyulaşsın inşallah
Evet canım sabah yaptımBugün mü bu canım
OLMUŞ :) ÇOK GÜZEL OLDU :)Evrene olumlu mesaj göndermek istiyorum yazdım
Hepimiz aynı bişey var ama testin gölgesi mi insan emin olamıyorbende aynı gölgeyi gördüm ama emin olamadım :) maaaavi
İNŞALLAH BEBİŞTENDİR :)Hepimiz aynı bişey var ama testin gölgesi mi insan emin olamıyor
İnşallah uğur getirir canım benimOLMUŞ :) ÇOK GÜZEL OLDU :)
Hayırlı uğurlu olsun canım yeni ismin uğur getirsinEvrene olumlu mesaj göndermek istiyorum yazdım
Teşekkür ederim balım benim inşallah çok uğurlu gelicekHayırlı uğurlu olsun canım yeni ismin uğur getirsin
Benim evet 8. Gün canım erken gebelik mi yapsam bilemedim şimdiKuzum bence var şuan yumurtlamadan sonra 8 gündesin zaten demi benim 9 gün gölge gibiydi inanmakla inanmamak arasında kalıp gidip erken aldım onda çıktı
Haydi yap yappBenim evet 8. Gün canım erken gebelik mi yapsam bilemedim şimdi