- 15 Mayıs 2022
- 3.476
- 2.862
- 63
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #39.021
Şapşik ya hadi dr kontrolünde kullanmadın bari nasıl kullanılacağını araştırda kullanİyi sevindim canımBir sorun olmasında
Öyle bebeğim rabbim hayırla sağlıkla nasip etsinValla günde bir sefer yapıyoruz bakalım bundan ötesi kısmet allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin balım
Ay hakikatenŞapşik ya hadi dr kontrolünde kullanmadın bari nasıl kullanılacağını araştırda kullan
Kese şekli, bebeğin ne tarafta olduğu falan bebeğin cinsiyetine göre değil de keyfine göre benceBende bir an şok geçirdim ne ara o kadar zaman geçti diyemerak ettim bende arşivi karıştırdım. Benim kesede yuvarlak gibi ve erkekti @Niqu bak bebeğim ekliyorum görseli
Buraya gelmeden duramıyorum her gün vaktim olmasa bile illa bir girip bakcamGit git gelme koş yat dinlen güzel güzel yolunu bulasınlar
BencedeKese şekli, bebeğin ne tarafta olduğu falan bebeğin cinsiyetine göre değil de keyfine göre bence
Burası bağımlılık yapar zatenBuraya gelmeden duramıyorum her gün vaktim olmasa bile illa bir girip bakcam
Evet evet adeti bitmiş hemen başlamış bide 4 gün kullanıp bırakmışAy hakikatenaldığı gibi başlamış kullanmaya
Bencede devam et canım bırakma. Daha koyu olmalı diye düşünüyorumYa bende ovü aldığım kadına yazdım çünkü testim koyulaşmak yerine silikleşti. İşaretlediğimde yumurtlama olmuş diyor bilemedimyinede test yapmaya devam edeyim diyorum. 1 gün öncesini ve ertesi gün sabahını değerlendirmiştim pik değil diye
Doktoruma sorayım da ona göre tüketirim. Bu arada ıhlamurda dahil tüm bitki çayları yassak dedi. Maden suyu içebilrisin dedi. Günde 1 fincandan başka kahve ve çay yasak dedi.Zencefil iyi geliyormuş galiba arkadaşımın doktoru söylemişti
BendeBurası bağımlılık yapar zatenmesela ben gözümü burayla açıyorum
Ben de illa gece uyumadan önce biraz okuyorum bağımlısı oldumBurası bağımlılık yapar zatenmesela ben gözümü burayla açıyorum
Gebelik için kullanmış dimiEvet evet adeti bitmiş hemen başlamış bide 4 gün kullanıp bırakmış
Bende öyle düşünüyorum 6-7 tane daha var yapayım bakalım bugün 17. GünümBencede devam et canım bırakma. Daha koyu olmalı diye düşünüyorum
Yinede değerlendirmelere de devam etBende öyle düşünüyorum 6-7 tane daha var yapayım bakalım bugün 17. Günüm
En çokta o kuşum heyecanlandırıyor zaten ama insan ne çok seviniyor ya Allah şahit kendimin gibi seviyorumBendepozitif test var mı diye merakla bakıyorum
İnşallah canım inşallahBen de illa gece uyumadan önce biraz okuyorum bağımlısı oldummerak da ediyorum kim ne Yaptı kimler güzel haber aldı diye . İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz
İnşAllah bu ay senin de pozitif testini göreceğizEn çokta o kuşum heyecanlandırıyor zaten ama insan ne çok seviniyor ya Allah şahit kendimin gibi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?