- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.681
Yok artık bu neyin kafası bu nasıl cinsiyetçilikEşim
Eşim sende iş yok dedi. Senin çocuğun olmaz dedi. Çok üzüldüm.
Ben de seni çok seviyorum kuzumBuldunmu isimsenide seviyorum
Benim gene aklıma hiç bişey gelmiyo beynim durduBen de seni çok seviyorum kuzumkız beynim yandı düşünüyorum. Olumlu pozitif bir isim. Aklıma da birşey gelmiyor Güneş geldi bak şimdi aklıma. Ama kızlar daha güzel bulur ya. Ben çok yaratıcı değilim sanırım
Tam tersi bişey yapsan mesela enerciiii falan yapsanAynen seninki de başlarda gözüme geliyordu ama şimdi alıştım gibi oldu. amaaa tabikiiii değiştirsen belki enerjisi iyi gelirkarıştırmayız ya, bir kaç kez hatırlatırım olur biter. @hamileyimmmm mesela bence şahane bi nickname değişimi oldu
Ben Başaklarla çok iyi anlaşıyorum. Ben de teraziyim. O yüzden kendime çok yakın gördüm galiba seni. Allah sana da en kısa zamanda tekrar evlat kokusu almayı nasip etsin inşallahOhaaanasıl anladın ya hem burcum hem yükselenim Başak
Bende bunu bekliyordum valla
Başaklar Seni seviyorum demeye de zorlanırlarKendimi ilk kez bu kadar Başak hissettimevet senle çok uyumluyuz gerçekten
Aman bana enerji deme vallaha her yerde enerciiiii tüketti beniTam tersi bişey yapsan mesela enerciiii falan yapsanZumruduanka96 Enerjik sempatik bulan olur, bezdik zaten bu şarkıdan diyen de olur ama kolay kabullenilir kimse de unutmaz eski bitkin i bence
Ben değiştirdim hala gerçekleşmesini bekliyorumAma üzerimde etkisi büyük. Hamilelik belirtilerim her ay var maşallah
Ben hissettim senin beklediğiniBende bunu bekliyordum vallabende seni sizi çok seviyorum reelden çok burda buluyorum kendimi bazen işlerim de yarım kalıyo iyiki varsınız
Bazen unutuyorm sabah tuvalete gidyormSabah ilk idrarla yap canım gün içinde yapma hcg seyreliyor gün içinde en iyisi sabah ilk idrar ama 3 gün sonra yaparsan stres olmazsın
Gece gece sevgi pıtırcıkı oldukkkBaşaklar Seni seviyorum demeye de zorlanırlardur ben diyeyim melisacım seni seviyorum kız Zumruduanka96 'nın eneciiiiiiiisine kapılalım biz dee
Aaa bak doğru diyorTam tersi bişey yapsan mesela enerciiii falan yapsanZumruduanka96 Enerjik sempatik bulan olur, bezdik zaten bu şarkıdan diyen de olur ama kolay kabullenilir kimse de unutmaz eski bitkin i bence
Ben değiştirdim hala gerçekleşmesini bekliyorumAma üzerimde etkisi büyük. Hamilelik belirtilerim her ay var maşallah
Ay inanmıyorum. Senin msjını okumadan sevgipıtırcığı dedim biliyor musunGece gece sevgi pıtırcıkı oldukkk
Amiiin canım benim İnşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsinBen Başaklarla çok iyi anlaşıyorum. Ben de teraziyim. O yüzden kendime çok yakın gördüm galiba seni. Allah sana da en kısa zamanda tekrar evlat kokusu almayı nasip etsin inşallah
Sevgipıtırcığı olabilir listeye eklendi
Oğlum 2,5 yaşında, hamile kalmamda, hamileğimde çok zor geçti. Ayrıca tsh ve prolaktin yüksekliğim var üst seviye ilaçlarımı bıraktığım zaman yükselen. Ayrıca annemdede erken menapoz öyküsü var 39 yaşında menapoza girmiş. Yani bu yüzden bu kadar ısrarcı olmam bu kadar üzülmem. Kusura bakmayın destek beklediğim ya da öyle şeyler yazdığım için hiç paylaşmamam gerekirdir bu durumu.Bende bir ay’ı görünce ve daha küçücük bir oğlu olduğunu okuyunca baya şaşırdım ve gerildim. Bizim durumumuzda olsalar heralde dünyaları başlarına yıkılır bu durumda bu kadar ilgi bekleniyorsa. Ben artık kimseye destek olmaya falan çalışmayacağım ya. Destek olacak son insanlardan biri benim bence.
Vallahamı kızAy inanmıyorum. Senin msjını okumadan sevgipıtırcığı dedim biliyor musun
Yaa öyle miBaşaklar Seni seviyorum demeye de zorlanırlardur ben diyeyim melisacım seni seviyorum kız Zumruduanka96 'nın eneciiiiiiiisine kapılalım biz dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?