- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.661
Canım yani öyle demek istememiştir direkt böyle mi dedi , ne diyeceğimi bilemedim, belki yanlış ifade etmiştir kendini ama ciddiyse kırılmakta haklısınEşim
Eşim sende iş yok dedi. Senin çocuğun olmaz dedi. Çok üzüldüm.
Senin ruhun genççççBende 7-8 yıl evvelden genç anne koymuştum üye olurkeno zamanlar gerçekten genç anne adayıydım ama epey zaman gecti kötü değil diye değiştirmedim negatif bisey olsa değiştirirdim sanırım
Hepsinin ayrı ayrı çabası emeği vardı gerçektenBen Gizeme de bayıldım muhteşem ikililerdi
Bu erkekleri de anlamak zor yahu, hamileliği vs her türlü sıkıntıyı en çok çeken biziz zaten, tamam onların da sorumlulukları oluyor ama asıl yük kadında, bu kadar da rahat olmasalar ne güzel olurŞuan aynı durumları yaşıyormuşuz kuzum. Ama benim eşime sinirim çok ayrı. Aylardır 2.çocuk için artık denemeye başlayalım diye çok konuştum ama hiç oralı olmadı. Bu ay ikna olur gibi oldu ama yumurtlama günleri gelince resmen yan çizdi. Bu kadar üstüne düşmemin acele etmemin sebebi 31 yaşındayım ve oğlumada 1 sene sonunda hamile kalmıştım. Yine hemen hamile kalamayacağım biliyorum o yüzden bir yerden artık başlamak istiyorum. Hem çok duygusalım hem çok siniriliyim kendime engel olamıyorum. Şuan ağlayarak yazıyorum ooff..
Ayy heyecanlandımmmmSenin ruhun gençççço zaman isim önerileri alayım
Senin yorumlarına bayılıyorumKendi neymiş kutsal sperm taşıyan erkek mi? Hadsiz
Bencede bende heycanlandım bak bir daha değiştirmem ona göre bulalımAyy heyecanlandımmmmgüzel bir isim bulmalıyız
Hikayesini bildiğim insana, gerçekten desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişiye yardımcı olcam artık. Sonrasında kendimi enayi gibi hissetmek istemiyorum.Okuduklarım karşısında bazen ben de bu psikolojiye giriyorum kuzum. Sana hak veriyorum ne yalan söyleyeyim. Yaşananlar ve yaşadıklarımızı kıyaslayınca Biz gidip şurdan atalım kendimizi ama işte o arkadaşlara da "tek zorda olan sen değilsin bak neler neler var" demek için belki de buradayız, çünkü yine de fayda sağladığımızı düşünüyorum ve belki birine verdiğimiz bir umut, bir iç huzuru, veya kendine gel diye sarsmamız sonra bize de iyilikle dönecektir
Meloşummm bana yardımcı olacaksın dimiiiiiHikayesini bildiğim insana, gerçekten desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişiye yardımcı olcam artık. Sonrasında kendimi enayi gibi hissetmek istemiyorum.
Sen başak burcu muydun kız? Bu çok başak burcu kadını sözü olduHikayesini bildiğim insana, gerçekten desteğe ihtiyacı olduğunu düşündüğüm kişiye yardımcı olcam artık. Sonrasında kendimi enayi gibi hissetmek istemiyorum.
İyi düşün 3 ay değişim yapamıyorsun diye biliyorumBencede bende heycanlandım bak bir daha değiştirmem ona göre bulalım
İşte onun için sizden fikir alıyorummmmİyi düşün 3 ay değişim yapamıyorsun diye biliyorum
Olcam bebeğim sende İnşAllah en kısa zamanda hayırla sağlıkla evladına kavuşursunMeloşummm bana yardımcı olacaksın dimiiiii
OhaaaSen başak burcu muydun kız? Bu çok başak burcu kadını sözü oldu
Oy oyyyOlcam bebeğim sende İnşAllah en kısa zamanda hayırla sağlıkla evladına kavuşursun
Malesef öyle kuzum eşime hep diyorum, sendeki şu rahatlık bende olsa defalarca hamile kalmıştım diyeBu erkekleri de anlamak zor yahu, hamileliği vs her türlü sıkıntıyı en çok çeken biziz zaten, tamam onların da sorumlulukları oluyor ama asıl yük kadında, bu kadar da rahat olmasalar ne güzel olur
Yavrum ben başaklara fısıldayan kadınımOhaaanasıl anladın ya hem burcum hem yükselenim Başak
Buldunmu isimAyy heyecanlandımmmmgüzel bir isim bulmalıyız
8 eylül bat tarihim gebelik için tedaviye başlayacağızGünaydın güzel kızlarSizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız
@Pkolu_anneadayi T TOMURCUK_27 @hamileyimmmmbenaroz @melikebyhn12 @Leyla09 @Gul220
Kendimi ilk kez bu kadar Başak hissettimYavrum ben başaklara fısıldayan kadınımen yakın arkadaşlarım hep başak benim, çok iyi anlaşırım ve anlarım onları. tam bir başaksın helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?