- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.541
Naptın canım yeni gördümmmBen yarın test yapacağım ama herhangi bir belirtim yok adete 5 gün kaldı
Ben regloldum kuzum haftaya pzt hsg var bakalımKızlar ne durumdasınız? Regl olan ya da hamile olduğunu öğrenen var mı?
@Gizem2021 @royal5596 @Taranta babu @yelif10 @seloseymo52 @turuncummm @gunesin ezgisi Y yenibirhayal @Valera @Boldi @Reydiya @ozuge @sed2 @mmelissaa @eylem91 @edahandro @Smyrnasi @ilayasil @UstaOzlemLinakiz
Kızlar sizlerin de BAT tarihleriniz yaklaştı ne durumdasınız?
@Conqueror123 @cns15 @kalburayuz @mirasanne @Keles6161
İyi kuzum regl oldum haftaya pzt hsg çekilcek inş aen ne yaptın asılY yenibirhayal canımmm senin son durumun ne oldu kuzum?
Amin canım Amin inşallahİnşallah Eylül ayı hepinizin ayı olucak canım arkadaşım hep dualarımdasınız rabbim bekletmeden versin minik mucizenizi
Gördün yani sende inşallah canım ay heyecan büyükDaha adetine var zaten kuzum 4 gün kala netleşir iyice benimde böyleydi en iyisi az sabır
İnsan inanıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor dimiYaaa inşallah canım pek umutlu değilim ama
Bende hafif şekilde görüyorum İnşAllah yanılmayızHadi bakalım ben zor görüyorum gözlerim de iyidirama sanırım yakında bozulcak
Bende bu ilacı kullandığım ay hamile kaldım bebeğim. İnternetten her okuduğuna hemen kaptırma kendini. Kullanım süresi dozu hepsi önemli. Doktorun sana ne diyorsa onu uygulaKızlarrr moralim çok bozuk. Geçen ay adetimin 3.günü hormonlarıma baktımak için doktora gitmiştim. Doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ve bana CLIMEN DRAJE isminde bir hap verdi. Bunu kullan dedi bende hiç sormadım neden verdiğini. Sonrasında eve gelince araştırdım ilacı ama net bir bilgi bulamadım. Hap 21 günlüktü ama ben yumurtlamayı görünce kullanmayı bıraktım. Şimdi bu hapla alakalı bir yazı okudum gebeliği engellediğine dair çok sinirlendim stres oldum
Ama öyle olsa doktor verirmiydi ki Bakım sonuçta hamilelik düşündüğünü biliyo dimi doktorunKızlarrr moralim çok bozuk. Geçen ay adetimin 3.günü hormonlarıma baktımak için doktora gitmiştim. Doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ve bana CLIMEN DRAJE isminde bir hap verdi. Bunu kullan dedi bende hiç sormadım neden verdiğini. Sonrasında eve gelince araştırdım ilacı ama net bir bilgi bulamadım. Hap 21 günlüktü ama ben yumurtlamayı görünce kullanmayı bıraktım. Şimdi bu hapla alakalı bir yazı okudum gebeliği engellediğine dair çok sinirlendim stres oldum
Dr bu ay korunun falan demeyi mi unuttu acaba? Ne için verdi bilmiyorum ama. İnternete baktım şimdi kısacık, bunu kullanırken gebelik öğrenilirse ilaç kesilmelidir falan yazıyor.Kızlarrr moralim çok bozuk. Geçen ay adetimin 3.günü hormonlarıma baktımak için doktora gitmiştim. Doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ve bana CLIMEN DRAJE isminde bir hap verdi. Bunu kullan dedi bende hiç sormadım neden verdiğini. Sonrasında eve gelince araştırdım ilacı ama net bir bilgi bulamadım. Hap 21 günlüktü ama ben yumurtlamayı görünce kullanmayı bıraktım. Şimdi bu hapla alakalı bir yazı okudum gebeliği engellediğine dair çok sinirlendim stres oldum
Dünden beri sinirli ve stresli bir ruh halindeyim kuzum, içten içe çok inanmışım pozitif göreceğime ama negatif görünce çok etkilendimBende bu ilacı kullandığım ay hamile kaldım bebeğim. İnternetten her okuduğuna hemen kaptırma kendini. Kullanım süresi dozu hepsi önemli. Doktorun sana ne diyorsa onu uygula
Çok çok hafif amin Melisa’cımBende hafif şekilde görüyorum İnşAllah yanılmayız
Evet canım gebelik düşündüğüm için geldiğimi sürekli dile getirmiştim kendisine. Aslında yumurta takibi yapalım demişti ama ben ovu testi yaptığım için gitmedimAma öyle olsa doktor verirmiydi ki Bakım sonuçta hamilelik düşündüğünü biliyo dimi doktorun
Bak Melisa’da kullanmış hemde kullandıkça hamile kalmış telaş yapma canım doktoruna bir danışırsın yine bakalım olumsuz düşünmeEvet canım gebelik düşündüğüm için geldiğimi sürekli dile getirmiştim kendisine. Aslında yumurta takibi yapalım demişti ama ben ovu testi yaptığım için gitmedim
Bende işte emin olamadığım için piki gördüğüm zaman hapı kesmiştim ama bilmiyorum belkide tutunmayı vs engellediDr bu ay korunun falan demeyi mi unuttu acaba? Ne için verdi bilmiyorum ama. İnternete baktım şimdi kısacık, bunu kullanırken gebelik öğrenilirse ilaç kesilmelidir falan yazıyor.
Bende adet olduğum gün içime kapanıyorum resmen bir günlük depresyona giriyorumDünden beri sinirli ve stresli bir ruh halindeyim kuzum, içten içe çok inanmışım pozitif göreceğime ama negatif görünce çok etkilendimEşimle konuşmuyorum. Kendimi işe verdim bugün tamamen perde yıkadım perde astım ne kadar ağır iş varsa yaptım hırsımdan. Aşırı mutsuz hissediyorum neden bu kadar etkilendim bilmiyorum
Belkide adetim yaklaştığı için onun depresifliği var üzerimde bilemiyorumBende adet olduğum gün içime kapanıyorum resmen bir günlük depresyona giriyorumama geçiyor sonra yeni ay yine umut ediyoruz canım hepimiz.. birşeylerle uğraşmakla iyi yapmışsın bende direkt öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?