- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #38.321
Vücutlar şaşırdı dengeyi artık balım ondandırBen bu ay onu kullanmadım ya bu ay olmazsa diğer ay onu denicemtek çakşırla çörekotunu yaptım ateş takibi yapıyorum ama bir garip ilerliyor bir derece düşüp iniyor sadece
Tamam kuzum teşekkür ederim5 haftalıkken görülür sanırım.
Çok iyi artmış hcg niz. Bence gerek yoktur. Ama bilemiyorum bu konularda çok geride kaldım. İnşallah yakında bilgileri tazelerim
Benımki de 5 Ağustos canım11 ağustos bebeğim, senin?
HahahahValla öyle meyve veriyor ağzıma geri çıkartıyorum bu yıkandı mi diye, pis değil ya ben topladım ellerim tertemizdi diyor bı deaaah annee bı bilsen diyorum
Yaa ne güzel 1 hafta var aramızda sen de mayıs annesi olcaksın o zaman hayırlısıylaBenımki de 5 Ağustos canım
Evet vardı kasık ağrım da bel ağrım da vardı. İnşallah senin ki de hamilelik belirtisidir müjdeyi verirsin bizeTamam tesekkur ederm yarinda deneyeyim ozman inşallah hayrlisyla olur sizn battan önce bel kasik agrisi varmiydu acaba adet agrisi gbi
Evet kuzum inşallah hayırlısı ileYaa ne güzel 1 hafta var aramızda sen de mayıs annesi olcaksın o zaman hayırlısıyla
Ayy inşallah nerdeyse iki yildr dogru duzgun korunmuyorum ama bu kadarda umursamiyordm gunlere 4 aydr falan dikkat edyorum asiri strese girdmEvet vardı kasık ağrım da bel ağrım da vardı. İnşallah senin ki de hamilelik belirtisidir müjdeyi verirsin bize
Resim at bakalım balımKızlar labonun gebelik testi güvenilir misilik çizgi çıkardı da
Canım buraya eklediğimde azalıyor ama ben görüyorum , freely sabahkiResim at bakalım balım
Bata kaç gün var kuzum bende görüyorum yumurtlamadan kaç gün geçtiCanım buraya eklediğimde azalıyor ama ben görüyorum , freely sabahki
Aynı günüz sninle canımBenımki de 5 Ağustos canım
Ben daha gitmedim canım dr'uma yazdım ama sanırım izinde bu hafta kese ancak görünür haftaya kalp atışı duyulur diye düşünüyorum, kalp atışından sonra söylerimHahahahkuzum sen kalp atışı duydun mu ? Ne zaman söylemeyi düşünüyorsun
7 gün geçti canım ya acaba labo güvenilir mi ovülasyonu güvenilir ama testini bilmiyorum, tüm testlerin ayrı bir şeyi çıkıyor bide bu ovülasyonun yanında gönderdikleri 2 tane hediye testi o yüzden pek güvenemedimBata kaç gün var kuzum bende görüyorum yumurtlamadan kaç gün geçti
İnşallah sırasıyla hepsi tıkır tıkır ilerler bebeğimBen daha gitmedim canım dr'uma yazdım ama sanırım izinde bu hafta kese ancak görünür haftaya kalp atışı duyulur diye düşünüyorum, kalp atışından sonra söylerim
Yaaaa bebegım doktora göründün mü senAynı günüz sninle canım
Ay inşallah yanıltmıyordur ben burda sayılmadığı için pek bilmiyorum kuzum ama yorumlarda güzel yazıyor7 gün geçti canım ya acaba labo güvenilir mi ovülasyonu güvenilir ama testini bilmiyorum, tüm testlerin ayrı bir şeyi çıkıyor bide bu ovülasyonun yanında gönderdikleri 2 tane hediye testi o yüzden pek güvenemedim
İnşallah ilk kez görmüş olucam silik çizgiyiAy inşallah yanıltmıyordur ben burda sayılmadığı için pek bilmiyorum kuzum ama yorumlarda güzel yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?