- 29 Haziran 2023
- 712
- 669
- 23
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.901
Sağol bebekk deneyelimm inşallahDün ınstagramda bir profesör pik günü dahil üst üste 3 gün dedi kuzum. Yani 6sıysa 6-7-8 değerlendirin ama bu hafta mutlaka bir boş bir dolu değerlendirin. Ben senin yerinde olsam 2-4-6-7-8-10-12 gibi değerlendirdim.
Neye bakalım bişe yok ki kız
Verdim kuzum çıkmasını bekliyorumBekliyoruz güzel haberleriniMerve3553 de verecekti kan ikinizde güzel artışlarla gelirsiniz inşallah kuzum
Maşallah güzel yükselmiş kuzummmmm
Kızlar yumurtlama olmadı mı daha yaa 25 inde yumurtlama agrısı yasadım ama tablo çizgiyi cekmedi dahaEki Görüntüle 3295395
141 galiba kuzum çok güzel dgil mi en son ne zaman verdinDeğer böyle çıkmış
Olmamış gibi gözüküyor kuzum ateşin bariz bi şekilde yükselmemiş
canim olabilir bence. Testin poztf gibi gorunuyor. Yarin sabah tekrarla istersen. Daha da koyulasirsa emin olursunKızlar hiç böyle bir şey yaşayan var mı? Yükseldiği için mi bugün böyle çıktı acaba
Teşekkür ederim takipteyimKuzum düşüşte ateşin bir kaç gün sabit devam edip sonra yükselerek çatlayabilir
Perşembe günü. 41 di kuzu141 galiba kuzum çok güzel dgil mi en son ne zaman verdin
Güzel yükselmiş bence canım, 2 gün içnde 3 katı geçmişPerşembe günü. 41 di kuzu
Allahım çok şükür bende 3 kata yakın olunca bir tık korkmuştum hiç bir bilgim yok yaGüzel yükselmiş bence canım, 2 gün içnde 3 katı geçmiş
Güzel yükselmiş kuzumPerşembe günü. 41 di kuzu
Korkma perşembe verdiysen güzel yükselmiş kuzumAllahım çok şükür bende 3 kata yakın olunca bir tık korkmuştum hiç bir bilgim yok ya
Senin yine mi kanaman oldu kuzumGüzel yükselmiş kuzum
Ilk zamanlarda zaten 3 kata yakin artıyor hep canim. O 48 saatte 2 kat olayi deger biraz daha yukselince olan bir seyAllahım çok şükür bende 3 kata yakın olunca bir tık korkmuştum hiç bir bilgim yok ya
Evet birtanem çok şükürKorkma perşembe verdiysen güzel yükselmiş kuzum
Aaaa öyle mı çok teşekkür ederim bilgi verdıgın için içim rahatladıIlk zamanlarda zaten 3 kata yakin artıyor hep canim. O 48 saatte 2 kat olayi deger biraz daha yukselince olan bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?