- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.661
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallahEvet kuzum öyleymiş ateşe takılma hiç 36.5 ile hamile oldugumu ögrendim
Çatlamadan sonraki günleri baz almam gerekir canım. Artımed hakkında bilgim yok. Çatlamadan sonra 10. Gün... Adete de 4 gün kala çıkabiliyor.Canım adetime son 9 gün yani yapsam çıkar mı ? Elimde ki gebelik testi de artı med yoksa beklemeli miyim ne dersin ?
Sagol kuzum en kısa zamanda sizlerinde olsun inşallah. Belirtim yumurtlama olduktan sonra gögüs uçlarım karıncalanmaya başladı ve hiç geçmedi çatlamanın 7. Günü şiddetli kasık agrısı yaşadım bacagım çekildi resmen ve diger günü gögüslerim hassaslaştı canım bu kadarHayırlı olsun darısı başımıza inşallahbelirtileriniz nelerdi varsa eğer
Senin vücudun tepkisi ateşle çok güzel uyumlu canım maşallah.Gün içinde benim regl gelir kızlar.
Ateşim öyle söylüyor :)
Hiç yanıltmadı beni ateşim şahitsinSafransari
Maşallah aynen canım :) ovulasyon testini geçtim bence aslında gebelik testi yapmaya gerek yok son ana kadar beklemek lazım. Bu ay dayanabilirsen öyle yapıcam ateşin sonuna kadar bekleyeceğimSenin vücudun tepkisi ateşle çok güzel uyumlu canım maşallah.
Ovulasyon testine felan hiç gerek yok.
Ateş ölçer linki ve nasıl ölçülüyor bu ay olceyim
Burada açıklamıştım tıklayıp bakabilirsin canım. Ateş ölçeri de normal dil altından ölçen eczaneden almıştım bir taneL
canım herkesin vücut ateşi farklı oluyor. Her gün sabah saat 6-8 arası ama aynı saatte mesela ben saati 7 ye kuruyorum her gün saat 7 de ölçüm yapıyorum. Dil altından yataktan çıkmadan direkt ölçüm yapıp ff App diye ateş programı var ona kaydediyorum. Yumurtlama öncesi ateşin kendi ateşin oluyor. Mesela benim 36.2 36.3 36.4 bu civarlar oluyor. Sonra yumurtlama zamanı gelince en düşük ateşten keskin bir yükseliş ile (0.3 lük) en az, ateş artıyorsa ve üç yüksek ateş ile devam ediyorsa, işte o en düşük ile yüksek ateş arasında yumurtlamanın olduğunu gösteriyor. Sana tablomu atacağım bak 14. Gün düşük ateşten (36.2) den 36.5 e yükseldi 15 gün. Yani 14-15 arası yumurtam çatladı. Çatladıktan sonra ateş yüksek gidiyor. Ta ki hamile değilsen ateşin adete bir iki gün kala düşüyor ya da tam adet günü düşüyor ve adet oluyorsun bak benimki bugün 36.6 ya düştü tahminim yarın 36.4 olacak ve yarın adet olacağım tahminim bu yönde. Çünkü benim adet olma ateşim 36.4 civarı
Aynen gelsin Yeşilçaylar gelsin filtre kahvelerGidelim de Yeşilçay ın kahvenin dibini görelim
Bugün evlilik yıldönümümüz. Hamile olsaydım çok güzel planım vardı ama nasip olmadı. Bende bugünü ağrı sancı içinde geçireceğim için kutlamayı ertelemeye karar verdim
Bakalım öğrendiğimiz gün en özel günlerden biri olacak nasılsaAynen gelsin Yeşilçaylar gelsin filtre kahveleryaaa yıldönümünüz kutlu olsun inşallah seneye bebişle olarak kutlarsınız kucağınızda bizim de 16 ağustosta idi ama işte sonuç aynı
Canım test yapmak iÇin daha çok erken bence, moralini bozma simdiden. Ben senden bi gün önce çatlamıştım ve şuan test yapmayı kesinlikle düşünmüyorumGünaydıııııııın kızlar ,
Sabah yaptım çıkmadı
Evet biliyorum çok çok erken zaman geçirmek için yapıyorum canım üzülmedim şuanlıkCanım test yapmak iÇin daha çok erken bence, moralini bozma simdiden. Ben senden bi gün önce çatlamıştım ve şuan test yapmayı kesinlikle düşünmüyorum
Olmadım hala cnm bende şaşkınım tatilim çok güzel geçiyor olmadigim içinCanim benim de tam adete denk geldi ama denize faln gireceğim de tampon kullandim, onun dışında normal biraz ağrılı olursa tabi su da zor oluyor ama
Canım kaset testte dimi ?Çatlamadan sonraki günleri baz almam gerekir canım. Artımed hakkında bilgim yok. Çatlamadan sonra 10. Gün... Adete de 4 gün kala çıkabiliyor.
Canım kaset test mi ? Erken gebelik mi bu arada hayırlısı olsunKizlar bende test yaptim sabah yine negatif.. bata daha 3 gün var bakalim
Canımm daha 6. Günün değil mi dur hele bebiş daha hücre bölünme aşamasındaGünaydıııııııın kızlar ,
Sabah yaptım çıkmadı
Bizim de daha bata çok var canım hala umut var diyebilir miyiz ?Kız senin için çooook erken neden üzülüyorsunGöreceksin sen pozitifi
Aynen kuzum en güzel en özel gün olacak inşallahBakalım öğrendiğimiz gün en özel günlerden biri olacak nasılsaTeşekkür ederim bebeğim
Evet kızceler bilen cevaplayabilir mii bende merak ettimKızlar birşey soracağım , erken gebelik testi kaç gün kala yaptınız ve doğru sonuç verdimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?