- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.561
Merhaba bebeğiniz nasıl benimde adetim gecikti sonrasında kanamam oldu ve ilk defa ağrılı oldu 1 gün sürdü ve kesildi bugün idrarda gölgeli şekilde çizgi gördüm doktora gittim kanama alanı var dedi ama kese göremedi kan testi aldı ne olacak bilmiyorum meraktan kafayı yicemKızlar kanamam epey oldu, rengide bildiğimiz kırmızı taze kandı, uzun pedi doldurdu, Dr keseye 1,5-2 cm yakınlıkta kanama alanı var dedi, kesen bozulmamış gayet düzgün dedi, yatış verdi ama kağıt imzalayıp çıktım evde yatıyorum, ilaç ve iğne verdi, bu arada ultrasonu çok kötüydü bebeği kesede göremedi ama biz bugün görmüştük, 3 ml falandı, Prof sorun yok kalp atışları başlıyor 15 gün sonra görüşelim demisti, kanamam hala devam ediyor, inşallah hayırlısı neyse o olurÇok sağolun hepiniz Bebeğim sağ salim dünyaya gelirse benim için mucize olacak.
Yok yok ben vazgeçtim. Eşim al istersen deedi de yok dedim zatenAnladım kuzum ama bence hiç gerek yok takıntı haline getirir, insanı strese sokar ve bebekte etkilenir hem zararlı da olabilir sonuçta teknolojik alet sürekli radyasyon olayı olabilir bence boşver kuzumMerve3553
Kuzum yok kesinlikle alma zararlı olduğuna eminim hem biz duramayız hep dinlerizYok yok ben vazgeçtim. Eşim al istersen deedi de yok dedim zaten
Adet bitiminin 2. günü pik oldu 3. Gün çatladıCanım ben çatlama görünce 2 gün daha devam ediyorum zaten yetiyor. Çatlamayı gördüysen bırakabilirsin. Ben geçen ay bol bol yaptım bir de geç yumurtlama olmuştu testim kalmamıştı eczaneden gittim aldım devam ettimbu ay erken yumurtladım 2 gün ve daha tedbirli kullandım baya test kaldı eger bebis tutmazsa sonraki ay kullanırım ama sen bilirisin az kaldıysa devam et gitsin
Evet bence de biz hep dinleriz. Elimde olsa hergün ultrasona giderim ben. O derece yaniKuzum yok kesinlikle alma zararlı olduğuna eminim hem biz duramayız hep dinleriz
Hatda doktorum kendisi dediki bazı hastalarım cihaz almak istiyor bende dedimki ben onlardanım güldü banaEvet bence de biz hep dinleriz. Elimde olsa hergün ultrasona giderim ben. O derece yani
Bebeğin kalp atışını dinleyebiliyorsun canım bununlaBu ne canım
Evet canım bi alayım dedim de 18 haftalar da duyuluyormuş sanırım ben 16 de hissediyorum oynamasınıZararlı olabilir kuzum sen bilirsin ama doktorlar bile uzun süre dinletmiyorlar
İnşallah bu ay o ay olur senin ve bebeğin içinAmin isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsinovulasyon takibi güzel bir karar olmuş tabi kimi insanı strese sokuyor orası ayrı bir konu ilk kullandığım ay bende çok stres olmuştum hatta dört ay kullandım ve 3 ay yumurtlama göremedim. Geçen ay yumurtlama gördüm fakat olmadı. Bu ay ovulasyon almam diyordum ama alıp yine takiple devam edicem. Yine kafanıza takılan bir şey olursa mutlaka yazın
Ben 16 haftada zaten karnımda hissediyorum kuzum o zaman gerek yok benceKalp atışı için kuzum bu. Ama başlarda duyulmuyormuş zatenMerve3553 . Zayıfsan 15.hafta sonrası falan diye okumuştum bi grupta
Aynen bebeğim vazgeçtim bende zaten kurcalamaya gerek yok zararı olursaAnladım kuzum ama bence hiç gerek yok takıntı haline getirir, insanı strese sokar ve bebekte etkilenir hem zararlı da olabilir sonuçta teknolojik alet sürekli radyasyon olayı olabilir bence boşver kuzumMerve3553
Seninki yerleşme kanamasidir hiç korkma, bol su iç dinlen. Sağlıkla büyüsün. Benim bebeğim nasil tam bilemiyorum, Dr kese bozulmamış dedi ama ultrasonu kötü ve bebek çok küçük olduğu için kesede bebeği göremedi, inşallah iyidirMerhaba bebeğiniz nasıl benimde adetim gecikti sonrasında kanamam oldu ve ilk defa ağrılı oldu 1 gün sürdü ve kesildi bugün idrarda gölgeli şekilde çizgi gördüm doktora gittim kanama alanı var dedi ama kese göremedi kan testi aldı ne olacak bilmiyorum meraktan kafayı yicem
Bilmiyorum aslında ben bugün iki doktora gittim kanama için 1 gün pede geldi sonra hep lavaboda peçeteye geldi bir tanesi kanama alanı var kese göremedim dedi diğeri polikistikover dedi bekliyorum yarınıSeninki yerleşme kanamasidir hiç korkma, bol su iç dinlen. Sağlıkla büyüsün. Benim bebeğim nasil tam bilemiyorum, Dr kese bozulmamış dedi ama ultrasonu kötü ve bebek çok küçük olduğu için kesede bebeği göremedi, inşallah iyidir
Her şeyin başı stressiz hayat. Çok düşünmek insanı olumsuza sürüklüyor. Yumurtlamayı görüp değerlendirince insan gerçekten beklentiye giriyor onu bu ay çok iyi anladım. İnşallah bu ay hepimiz için güzel olacakİnşallah bu ay o ay olur senin ve bebeğin içinBen 1 ayda bile yıprandığımı farkettim gerçekten beklemek, negatif görmek çok zor oluyormuş. Beklenti içinde olunca insanı daha da etkiliyor. Pozitif düşünüp pozitifleri göreceğiz inanıyorum
Canım İnşallah ikimizde güzel haberler alırızAyy ayni gün yumurtlamışız canım bende inşallah Salı günü yapmayı düşünüyorum
Aynen kuzum boşver, bulunduğun anın tadını çıkar.Aynen bebeğim vazgeçtim bende zaten kurcalamaya gerek yok zararı olursa
Yok canım daha çok var öylesine yaptım benCanım test günün mü geldi. Yarın beni de etiketle
Ben de tam olarak öyleyimHatda doktorum kendisi dediki bazı hastalarım cihaz almak istiyor bende dedimki ben onlardanım güldü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?