- Emoji Skoru
- 681
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #37.441
Kaybınız için çok üzgünümİnşallahsağ tüpüm alındığı için şansım daha az malesef ilk çocuğum hemen oluvermişti. Geçen yıl Ağustosta adetten sonraki gün yaşanan tek korunmamız ilişki ile hamile kalmışım. Normal regl tarihimde adet gördüğüm için hamile olduğumu anlamadım. Lekelenme nedeniyle doktora gittiğimde beta değerinin 3500 çıkmasıyla öğrendim. Bebek tüpte kalmış kalp atışı bile vardı. Apar topar ameliyat ile sonlandırıldı. Velhasıl hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin
Çok teşekkür ediyorumKaybınız için çok üzgünümAllahım sağlıklı bir evlat daha nasip eder inşallah ne zamandır tekrar deniyorsunuz?
Çok hafif şişme var canım daha çok gögüs uçlarım karıncalanıyor koltuk altımdan gögüse dogru agrı varCanım gögüslerinde ağrı şişlik var mı
Kalp mi dinliceksin kız çok dinlersen zararı olmasınKızlar bundan almayı düşünüyorum ne diyorsunuzbenim gibi pimpirikli hamişler için iş görür mü A Afratafrac @tweeetyyy golden-snitch melegim can
YaaAay evet artık sakin sakin pozitif stressiz bir şekilde geçmeli hamişliklerimizZaten ilk hamişliğimde yaşadıklarımızdan dolayı eşimi zor ikna ettim 2.çocuğa
Teşekkür ederim canım benimWauuwwmütthş kuzum çok sevindim. Sağlıkla kucağına al
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canımmmMaşallah maşallah çok saglıkla ilerlicek inşallh kuzum darısıda bize bende pazartesi verecem
Benim hiç bilgim yok canım, kalp ritmini mi ölçüyor napiyo buKızlar bundan almayı düşünüyorum ne diyorsunuzbenim gibi pimpirikli hamişler için iş görür mü A Afratafrac @tweeetyyy golden-snitch melegim can
Amin insallah Allah duysun sesinizi.Güzel dualarınız için Allah razı olsun rabbim burda anne olmak isteyen herkese ve sizede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşAllah evlat hasretiyle sınamadan katından sağlıklı evlatlar versin hepimize
Devlet hastanesinde kadın doğum bölümünden randevu alınca çekiyorlar mı acaba?
Kuzum ne olduki?hastanedemisin?Evde çocuklarım var ve hamileliğimden de kimsenin haberi yok, kalamadim hastanede, geldim evde yatıyorum, proluton iğne verdi onu eşim yapabilir mi acabaNiqu bidaha bi yere gitmesem
7. Gün çok erken canım, en erken 9 ya da 10.Gün test yapmalısınYumurtlamadan sonra 7. gün koca bir negatif gördüm, Rabbim sen bunu hayırlısıyla sağlıkla pozitife döndür
Ben başladımKızlar test yapmaya en erken nezaman başladınızelimde çok testim var
Canım benim çok teşekkür ederim. Tabiki ben de bir süre test yapmaya korkuyorum negatif de görünce ağlıyorum üzülüyorum insanız sonuçta beşer şaşarız duygularımız var ama asla demedim ki neden vermiyorsun Rabbim neden olmuyor küstüm işte al falan tövbe ya Rabbim estagfrllah yani ama bu moda girmedim girmekten de Allah’a sığınırım. Bu ara Kuran meali de çok okuyorum. O da beni çok etkiler oldu. Diyor ki siz bilmezsiniz O sizin için en hayırlısını bilir. Yani size hayırlı gelende aslında şer olabilir size şer görünende aslında hayır olabilir. Üzüldüm mü evet üzüldüm üç yumurta vardı neden olmadı acaba boşa mı gitti diye bir anlık düşündüm ama sonra farkına vardım ki belki hayırlı olmayacaktı. Bekliyorum. Nasibimde varsa zaten el getirir, yel getirir sel getirir. Nasibimde yoksa yel götürür, sel götürür, el götürür. Ben mücadelemi edeceğim ben emek edeceğim sonucunu da Rabbime bırakacağım. Eğer bilmeden bu yolda yanlış düşünceye kapıldıysam da yanlış kelimeler kullandıysam da Rabbim affetsin.Kuzum müsait olup yazamadım bugün. Vücudunu tanıman ne güzel. Senin kendini motive etmene de hayran kaldım maşallah. Biz yıkılmadığımız sürece kimse de bizi yıkamaz. Umut dolusun, iskankar değilsin. Teslimiyet insan ruhuna en iyi gelen şey bence. Şükür ki bir sağlık problemin yok Rabbim en kısa zamanda pozitif görmeyi nasip etsin.
Biz çok umutluyduk ama belli ki Rabbim senin için daha güzelini hazırlamış, bizde bekleriz o zaman
Ben 7-8. Gün test isteğim gitsin diye innovita yapiyodumKızlar test yapmaya en erken nezaman başladınızelimde çok testim var
Önce albi almıştım 20 tane sonra aklım frelly de kaldı oda var 20 tane bende test isteğim gitsin diye başladımBen 7-8. Gün test isteğim gitsin diye innovita yapiyodumbence en erken 9. Gün başlanmali
Bu ay 4 gün kala başladım ama bence gününde ya da birkaç gün kalası yapılmalı.Kızlar test yapmaya en erken nezaman başladınızelimde çok testim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?