- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
- #37.481
İnşallah vardır da koyulaşırWC’den çıkmadım ama bir 15-20 dak vardır canım bence gerçek değil tabiki ama çok güzel zaman geçirtiyor bana test yapmak![]()
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır da koyulaşırWC’den çıkmadım ama bir 15-20 dak vardır canım bence gerçek değil tabiki ama çok güzel zaman geçirtiyor bana test yapmak![]()
Hahahsh bugün gündüz bende öyleydim sabah 9.30 da bi yaptım öğlen 2 tekrar yaptım o an psikolojim bozuluyor ama sonra toparlıyorumWC’den çıkmadım ama bir 15-20 dak vardır canım bence gerçek değil tabiki ama çok güzel zaman geçirtiyor bana test yapmak![]()
rahat mı görünüyorAma bu ay bir kaç kişi hep bu şekilde öğrendi ve gün gün arttı günün erken evet ama baya da görünüyor canım
Bende çıkmadan bekleyeyim dedimHahahsh bugün gündüz bende öyleydim sabah 9.30 da bi yaptım öğlen 2 tekrar yaptım o an psikolojim bozuluyor ama sonra toparlıyorum![]()
Sen yarın tekrar yap at biraz da seninkini beklemiş olurumrahat mı görünüyorben sanki testin kendi gölgeydi bile olabilir diye düşünüyorum zaten sanırım mümkünü yok henüz çıkmasının
![]()
Tamam canım senin az kalmıştı dimi bata hangi testi kullanıyorsunSen yarın tekrar yap at biraz da seninkini beklemiş olurum![]()
Tamam canım senin az kalmıştı dimi bata hangi testi kullanıyorsun
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olur inşAllah sağlıkla sıhhatle bebişinizi kucağınıza alırsınız inşAllah en kısa zamandaAmin insallah Allah duysun sesinizi.
Inanin hic bilmiyorum bu konuda bir fikrim yok. Ben yurtdisinda cektirmistim cokta iyi gecememisti benim icin, hatta onun icin Türkiyeye gelecegim insallah Cevat bayrak diye bir hoca var onda çektirmek istiyorum cunku eger kapaliysa mumkun oldugu kadar acmaya calisiyor diye hep okuyorum bana da bir mucize olur diye oyle karar verdim.
10. Gün başladım kuzum direk gördüm çok şükürKızlar test yapmaya en erken nezaman başladınızelimde çok testim var
![]()
Etiketle kuzum beniYa öyle mi o zaman yarın 10 oluyor inşallah vardır sabah ilk idrarla hemen yapacağım![]()
Pik gördükten sonra çatlıyor ya kuzum. Örnek veriyorum;Ben de 21 akşam diye 22den başlıyorum. Yanlış mı yani?![]()
Amiiin amiiiin siz güzel hamişlerin duası sayesinde biz de hamiş kalacağız inşallahTeşekkür ederim canım benimdarısı başına insallah Eylülde güzel haberini alcaz
![]()
Yap tabi hiç belli olmaz canımFreely 3 gün kaldı benim yoktur artık ama yapıyorum hala sbaah yine bakcam![]()
Bildiğimizi de unutuyoruz değil mi yaBişey sorucam kızlar, kafam şuan sadece hamileliğe çalışıyor cevap veremiyorum kendimeAdet günüme 3 gün var. Göğüslerimdeki şişlik dün indi ve bugün beyaz akıntı başladı. Göğüslerdeki şişlik adet olmadan iniyor muydu ki
Hadi ya proluton Depot mu? Nasıl vurdun kendine? Ben de zar zor hemşire buldum eve getirtiyodumGeçmiş olsun canım ama kanama alanı varsa ondan demek hiç panik yapma..Evet kanamam olunca proluton iğneyi vurmuşum ben kendime
Bu ne kız ultra şok şok şok erken gebelik testi mi?Yine gölgeler ve ben karşınızda![]()
Albi kaset test canımBu ne kız ultra şok şok şok erken gebelik testi mi?![]()
Ya yazdıkların içime öyle dokundu ki...Canım benim çok teşekkür ederim. Tabiki ben de bir süre test yapmaya korkuyorum negatif de görünce ağlıyorum üzülüyorum insanız sonuçta beşer şaşarız duygularımız var ama asla demedim ki neden vermiyorsun Rabbim neden olmuyor küstüm işte al falan tövbe ya Rabbim estagfrllah yani ama bu moda girmedim girmekten de Allah’a sığınırım. Bu ara Kuran meali de çok okuyorum. O da beni çok etkiler oldu. Diyor ki siz bilmezsiniz O sizin için en hayırlısını bilir. Yani size hayırlı gelende aslında şer olabilir size şer görünende aslında hayır olabilir. Üzüldüm mü evet üzüldüm üç yumurta vardı neden olmadı acaba boşa mı gitti diye bir anlık düşündüm ama sonra farkına vardım ki belki hayırlı olmayacaktı. Bekliyorum. Nasibimde varsa zaten el getirir, yel getirir sel getirir. Nasibimde yoksa yel götürür, sel götürür, el götürür. Ben mücadelemi edeceğim ben emek edeceğim sonucunu da Rabbime bırakacağım. Eğer bilmeden bu yolda yanlış düşünceye kapıldıysam da yanlış kelimeler kullandıysam da Rabbim affetsin.