- Emoji Skoru
- 430
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.661
Güzel düşünelim güzel olsun bundan sonrası rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİnşallah gerek kalmaz keşke doğal yolla olsa bunlara gerek kalmasa bende 6 haftalıkken düşük yaptım ama 1 sene geçti üstünden daha birşey yok bakalım
Tamamdır canım sağolasın , inşallah herşey gönlünüzce olsunMiratech de iyidir.
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinGüzel düşünelim güzel olsun bundan sonrası rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Akşam daha koyu geldi banaKızlar sizce fark var mi? Varsa sizce hangisi daha koyu?melegim can melisaa93 @Papatyamaviss A Afratafrac @simurgggg @edahandro golden-snitch IADK @tweeetyyy
geçen ay döngünün 12. Ve 25. Günü aynı ağrıları yaşadım. İki defa olma ihtimali de olabilir mi canım.Erken olduğ olabiliyor canım. ancak yumurtan gelişiyor da olabilir.
Eger adet olursan O zaman kimyasal olmuştur kuzumTam adet gibi degil acik renkli ama geliyor yani pede ben oglumda yerlesme kanamasi yasadim bir iki damlaydi bu fazla geliyor ve agrimda var
Hadi inşallah canım, en iyisini yapıyorsun. Bende geçen ay yapmadığıma pişmanım.bu ay ovü testiyle ilerleyeceğim inşallah. İlk olunca şaşırdım 7. Günden ağrı olmasına. İyiki siz varsınızİnşallah dilediğin gibi olur canımBence yarından itibaren test yapmaya başlayabilirsin, ben reglim biter bitmez başlıyorum testlere ne olur ne olmaz erken yumurtlarsam diye
İnşallah en doğru zamanda gelsin yumoşlar canım. Geçen ay 12. Ve 25. Gün aynı ağrı oldu. Keşke test yapmış olsaydım. Uygulama beni yanılttı tutmadı.Yap canım ovulasyon testin varsa döngünün tam ortasında yumurtlama daha saglıklı oluyor genelde canım.takip et kaçırma her ay farklı günlerde oluyorsa
Yaa ben de az önce ovu testi yaptım tekrar mi yumurtluyorum diye çünkü hem sağ hem sol yumurtaligimda ara ara ağrı oluyor ama ovulasyon da silik yumurtlamadim demek ki ne oluyor ben de anlamadımKuzum durumlar nasıl beklemek çok zor değil mi yaaBenim ara ara kasıklarımı bıçakla deşiyorlar gibi değişik şeyler oluyor şuan içeride keşke görebilsek içerde neler yaşandığını
Aay süper bu haftaya en azından günaşırı değerlendirirseniz olcak inşallah bu işAynen kuzum öyleymiş az kaldı zaten bugün değerlendirdik bundan sonra da Allah ne verdiyse
evet canım olabiliyor.geçen ay döngünün 12. Ve 25. Günü aynı ağrıları yaşadım. İki defa olma ihtimali de olabilir mi canım.
Bata 4 gün varmış canım, kanaman yoğun mu regl gibi mi yoksa lekelenme gibi mi ? Acaba yerleşme mi oldu diye düşündümde4 gun var bata ama kanamma basladi
Teşekkür ederim amin insallah
İnşallah bu ay hepimiz hamiş oluruzda artık, hamişliklerimizin ilerlemesinden bebişlerin cinsiyetinden felan konuşuruzHadi inşallah canım, en iyisini yapıyorsun. Bende geçen ay yapmadığıma pişmanım.bu ay ovü testiyle ilerleyeceğim inşallah. İlk olunca şaşırdım 7. Günden ağrı olmasına. İyiki siz varsınız
Leklenme degil pede baya baya geliyor sadece acik renkli ama yerlesme oldugunu dusunmuyorum yerlesme boylr olmuyor ben oglumda yasamistimBata 4 gün varmış canım, kanaman yoğun mu regl gibi mi yoksa lekelenme gibi mi ? Acaba yerleşme mi oldu diye düşündümde
Eger adet olursan O zaman kimyasal olmuştur kuzu
Ay inşallah kuzum ya inşallah bir aksilik olmazsaAay süper bu haftaya en azından günaşırı değerlendirirseniz olcak inşallah bu iş
Şimdi tutuyorum gece de yapacağım ovu testiAkşam daha koyu geldi bana
İnşallah güzel şeyler oluyordur canım. Benim de yumurtlama gibi ağrım devam etmişti sağ tarafımda inşallah seninki de benzer bir belirtidirYaa ben de az önce ovu testi yaptım tekrar mi yumurtluyorum diye çünkü hem sağ hem sol yumurtaligimda ara ara ağrı oluyor ama ovulasyon da silik yumurtlamadim demek ki ne oluyor ben de anlamadımzaman geçmek bilmiyor
Başarılı olamadım mı? Daha nasıl başarılı olacaksın acaba? Duymayayım lütfen.Ben ne diyorum geçen sene temmuz ayından beri topik topik geziyorum gezdiğim her topikte içimde bir umutsuzluk vardı ve topik topik gezmeye alışmıştım gezer dururum artık diyordum. Ama bu ay seninle farklı.bu ay çok farklı ve bu pozitifliği sen aşıladın senin pozitifliğin geçti bize kendi adıma bana çok geçti. Çok inandım çok aşırı inandım olmasa de üzülmeyeceğim umut hep var çünkü ve sen çok güzelsinBebeğim biz de seni seviyoruz.sevgi kelebeğim benim.
Topiği açarken amacım buydu, herkes modunu yüksek tutsun ve daha enerjik olsun. Ancak başarılı olamadım. Yine de sizleri şu günlerde böyle görünce nasıl mutlu oluyorum. İçim kıpır kıpır.
Evet aşkım 15-20 dakika yazıyor ben de o kadar tutuyorumBence sagdakı aşkım bunları 15 dk bekleyıp bakıyorsun dımı oyle oturuyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?