- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.461
Senin de daha bugün 7. günün.Oyle mi ben yumurtlamayi baz almıştım benim kac tane arkadasim yumurtlamayi baz aldigi gün 10. Günde hamislik haberini aldi ama catlamadan 1 gün onceki yumurtlamayi baz aldilar hani. Benim 11 i pik 12 catlama o zaman benimde daha yarin daha 8-9 gun olmus olacak bende yarini 10. Gün diyordum
Evet haklısın bekleyelim en iyisiBenim o zaman daha gebelikte belli olmaz ki testte varsa bile çünkü yarin 8. Günüm olmuş olur
Aa oylemi valla ne bileyim ark. Hep oyle saydi yunurtlamanin 10. Günü net sekilde gebelik haberlesini aldilar. Ben senil dediğin gibi sayarsam yarin daha 8. Günüm o zaman bnmde cikmaz bende yapmiyayim test daha erken çokSenin de daha bugün 7. günün.
11 pik ve 12 si çatlama ise 1. gün 13'ü oluyor. Bu şekilde sayılıyor.
Ya benim zaten siliklesme var yüksek ihtimal ben catlamaya çalışıyorumSenin de daha bugün 7. günün.
11 pik ve 12 si çatlama ise 1. gün 13'ü oluyor. Bu şekilde sayılıyor.
Evet bebişim çok erken. Arkadaşlarında tahminimce 8 ya da 9. gününde görmüştür. Bazılarında beta artışı çok yüksek olup 8. günde gölge çıkartabiliyor. Ama bence 10. gün yapmak daha iyi.Aa oylemi valla ne bileyim ark. Hep oyle saydi yunurtlamanin 10. Günü net sekilde gebelik haberlesini aldilar. Ben senil dediğin gibi sayarsam yarin daha 8. Günüm o zaman bnmde cikmaz bende yapmiyayim test daha erken çok
Ama ben hep o hesabıma göre adet oluyorumKızlar çatlamanın olduğu gün 1 günlük olması imkansız. Üstünden gerçekten 1 gün geçmeli ki 1 gün olsun.
Tm cnm bende öyle yapayim o zaman en azindan pazrtesiyi bekleyeyim 9 olmuş olsun bari ben ovulasyon yaparim en kötü ona da bakip duruyorum sabahtan beri sinirim bozuldu yok az mi silinmis yok bilmem ne olmus iyikide kaptirmiyorum kendimi yani soran olursa bu kaptrmamis halimEvet bebişim çok erken. Arkadaşlarında tahminimce 8 ya da 9. gününde görmüştür. Bazılarında beta artışı çok yüksek olup 8. günde gölge çıkartabiliyor. Ama bence 10. gün yapmak daha iyi.
Adet olmakla hamilelik testinde pozitif çıkması aynı şey değil ki. ikisinin sayımı farklı.Ama ben hep o hesabıma göre adet oluyorum
Çatlatmadan 14 gün sonra adet oluyorum tam günümde ben sayımların hepsinin aynı olduğunu biliyorum hepAdet olmakla hamilelik testinde pozitif çıkması aynı şey değil ki. ikisinin sayımı farklı.
Bu arada ben hamileyim ve merakımdan ovulasyon testi yaptım elimde son 1 tane vardı. Bende pik olmadı çok silik çıktı. Ovulasyonla hamilelik tespiti tam doğru değil bence.Tm cnm bende öyle yapayim o zaman en azindan pazrtesiyi bekleyeyim 9 olmuş olsun bari ben ovulasyon yaparim en kötü ona da bakip duruyorum sabahtan beri sinirim bozuldu yok az mi silinmis yok bilmem ne olmus iyikide kaptirmiyorum kendimi yani soran olursa bu kaptrmamis halim
E tamam. Neyi anlamadın? hamilelik testi için çatlamanın ertesi gününü 1. gün sayacaksın diyorum. ay yırtçam üstümü başımıÇatlatmadan 14 gün sonra adet oluyorum tam günümde ben sayımların hepsinin aynı olduğunu biliyorum hep
Tabiki hic bir doğruluğu yok sadece öyle ihtimalleri olanlar var belkide bende onlardanimdir diye bakiyorum oyle benBu arada ben hamileyim ve merakımdan ovulasyon testi yaptım elimde son 1 tane vardı. Bende pik olmadı çok silik çıktı. Ovulasyonla hamilelik tespiti tam doğru değil bence.
Yok bebişim farklıÇatlatmadan 14 gün sonra adet oluyorum tam günümde ben sayımların hepsinin aynı olduğunu biliyorum hep
Yaa aynı şeyden bahsettik işte benim teleffuzum da sıkıntı var kusura bakmaE tamam. Neyi anlamadın? hamilelik testi için çatlamanın ertesi gününü 1. gün sayacaksın diyorum. ay yırtçam üstümü başımı
Bence var gibi inşallah çişinin azizliğine uğramıcaksın bu seferBugün 10.gün
Catlama gününü 1 sayalim ya gel anlasalim :)E tamam. Neyi anlamadın? hamilelik testi için çatlamanın ertesi gününü 1. gün sayacaksın diyorum. ay yırtçam üstümü başımı
Sen say kuşum. Ben doğrusunu söylim de sonra sizi denize atınca ister yüzün ister boğulunCatlama gününü 1 sayalim ya gel anlasalim :)ben 12. Günü 1 saydım gitti
Aminnn aminnnn bu teste güvenmek çok istiyorumBence var gibi inşallah çişinin azizliğine uğramıcaksın bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?