- 26 Ocak 2023
- 180
- 154
- 18
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
- #27.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim benim doktorum da aşılamaya geçicez dedi bu ayda olmazsa ücret sormaya korktumAmin inşallahEvet canım özelde bir tüp bebek merkezinde yaptırıyorum. 11 bin ücret çıkardılar ama deprem bölgesindeyiz muayene ücretleri falan baya uçtu belki başka şehirlerde daha uygundur ben 8-9 civarı diye biliyorum
![]()
Ben döllenme viedeoları izletiyordum. Benim dediğime inanmaz ama bir doktor anlatıyorsa doğrudur onun için. Tamamen bilimsel yaklaştımyumurtalama gunlerınde zorunluluk hısseden , samımı gelmiyor diyen esıme hamıle olmam soku![]()
kız anam hepsi aynı
Yok canım ne ilgisi var herkesin içinde bir cinsiyet isteği oluyor ister istemez, kimsenin ne olursa olsun demesine inanmıyorum açıkçasıİlk gebelikte istediğimi söyledim sonra düşük olunca dedim belkide kızdı çocuğum küstü bendeondan şimdi diyorum ikisinede kurban olurum ben
Yaa inşallah ikimizde olumlu sonuç alırız heyecanlı bi bekleyişÇok teşekkür ederim benim doktorum da aşılamaya geçicez dedi bu ayda olmazsa ücret sormaya korktumkafadan 10 bin desene
![]()
Bazen bu aylarda doğuracak annelerin topiklerine bakıyorum 42. haftaya doğru gidenler var burç işleri hiç belli olmazKoç olsa bile yükseleni de çok önemli kuşum. Belki de son ana kadar doğmaz![]()
Canım bugün adet olma günüm ama gelen giden yok bakalım ne olacak beklemedeyimKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan?Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.
O ozgeeeee1 @destinesiaa D dyvs @Aylin19 @blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @morumtirak @ucanpayanda @outoffit H herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu @beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 @esen-ruzqar @Aysegul Alav @gunduzcicekL A L
Canım Ben sabah erken gebelik testi yaptı bomboş hiç bisey çıkmadıKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan?Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.
O ozgeeeee1 @destinesiaa D dyvs @Aylin19 @blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @morumtirak @ucanpayanda @outoffit H herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu @beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 @esen-ruzqar @Aysegul Alav @gunduzcicekL A L
Benim 2-3 gün içinde mutlaka gelir canımKızlar primolut adet geciktiriciyi bıraktıktan kaç gün sonra geliyor adet, bilginiz var mı
Aminn canım benim rabbim boş döndürmesin hastane kapısından güzel haberler verelimYaa inşallah ikimizde olumlu sonuç alırız heyecanlı bi bekleyiş10 bini bulur canım iğnesi ilacı derken geçiyo.
Pik olunca hemen belli oluyor zaten canım çok uzun bekledikten sonrasını önemseme gebelik testi gibi önemli olan ilk 5 dakikada çıkan sonuçKızlar bu ovu testinde gebelik gibi ilk dakikalar mı önemli yoksa bir müddet beklemek mi lazım
Canım senin testin epeydir böyle mi çıkıyor ben mi yanlış hatırlıyorum
Kuruma çizgisi canım, kurumamışken çizgi görüyormuydun ?
Bat’ın neydi pekiCok zor gorunecek sekilde cizgilerdi simdi gozle rahat gorunen cizgilere döndü birde erken gebelikte silik cikiyordu simdi kaset testte de silik çıkıyor anlamadim bu nasil is kan vercem bu gun bakalim
Bat geçti mi? Çizgi rahat görünüyor bide testinizin markası nedir?Cok zor gorunecek sekilde cizgilerdi simdi gozle rahat gorunen cizgilere döndü birde erken gebelikte silik cikiyordu simdi kaset testte de silik çıkıyor anlamadim bu nasil is kan vercem bu gun bakalim
Amin canım Amin.Ben hep kendimi suçladım...ama gerçekten düşününce her ikisi bir ayrı tatlıYok canım ne ilgisi var herkesin içinde bir cinsiyet isteği oluyor ister istemez, kimsenin ne olursa olsun demesine inanmıyorum açıkçası
Allah hayırlı evlat versin![]()