- 8 Mayıs 2023
- 2.324
- 2.545
- 53
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.221
Hatırladığım kadarıyla sen bayağı önce yapmıştın o zaman da silikti, kimyasal gebelik olabilirVizgi aninda beliriyor butun testler boylr ama netlesme koyulasma yok pek fazla
Ay inşallah kuzum yaHadi inşallah buda şansını artırıyor senin
Yaa olmaz mıAmin canım Amin.Ben hep kendimi suçladım...ama gerçekten düşününce her ikisi bir ayrı tatlı
Nedense boğalara karşı hep pozitif oluyorum. Daha baştan artıyla başlıyorumBazen bu aylarda doğuracak annelerin topiklerine bakıyorum 42. haftaya doğru gidenler var burç işleri hiç belli olmazIADK Benimde gönlümden geçen anası gibi boğa burcu olması o yüzden bu ay çok önemli
5 gun varBat’ın neydi peki
Testin markasini bilmiyorum bata 5 var diger testlerimide gondereyimBat geçti mi? Çizgi rahat görünüyor bide testinizin markası nedir?
Olsun kuzum olduysa önemli değil ben de eşim ne zaman uygun olursa (işinden dolayı) o zaman değerlendirebiliyoruz inşallah Allahım hayırla sonuçlandırırEvet canım üç gundur bugün de oldu aksm eşim yok çünkü
Koyulaşmış bebeğimmmBu dün ki canısı ilk olan ikinci bugun
Umarim degildirHatırladığım kadarıyla sen bayağı önce yapmıştın o zaman da silikti, kimyasal gebelik olabilir
Varmış daha ya böyle testlerle koyulaşma takip et ya da kan ver canım ama 2 güne bir de böyle erkenden uğraşmak yorucu oluyor, en iyisi testle gitmek.5 gun var
Canım gördüğümüz her rüyayı hayra yormamız gerekirmiş. Yani rüyanı pozitif şekilde yorumla ki öyle olsun. Asla negatif düşüncelere girme. Belki de herşeye rağmen sana sımsıkı tutunan güzel bir bebeğin olacaktır.Burda bir kaç kişinin rüyasına denk gelmiştim.. O yüzden paylaşmak istedim bugün rüyamda bir kız çocuğu gördüm yüksekten düşüyor ve onu kurtarmak için yanına iniyorum bir sebze parçası olarak kalıyor vücudu ve hala can vardı kalbi atıyor gibiydi onu kurtarıyorum. Ve bana bu sırada bir kadın gelip gidiyor yanıma sarı çiçek veriyor içinde işaretler var onlara göre hareket edip büyü çözüyorumBazı kişiler okumuştum rüyadan sonra düşük yapan acaba benimde tutanamadı mı yine o yüzden mi oldu ki varmı yokmu da bilmiyorum gerçi ama korktum..
Aaa bende boğa burcuyum Hıdırellez doğumluyumBazen bu aylarda doğuracak annelerin topiklerine bakıyorum 42. haftaya doğru gidenler var burç işleri hiç belli olmazIADK Benimde gönlümden geçen anası gibi boğa burcu olması o yüzden bu ay çok önemli
Akşam pik göreceksin benceMerhaba kızlar birkaç gündür akıntım var. Dün ve bugün baya arttı. Dün ilişkiye girdik. Normalde ovulasyon testini akşam yapıyordum ama bugün gündüz yaptım. Sizce pik mi
Kocan mühendis mi matematikçi miBen döllenme viedeoları izletiyordum. Benim dediğime inanmaz ama bir doktor anlatıyorsa doğrudur onun için. Tamamen bilimsel yaklaştım
Karşımda duran kavanozların aynı hizada durmayışına sinirlenirken (başak burcu) senin yorumunu okumakKız düzgün koy şu testleri delirmem geliyor(Başak burcuyum ) anaların asla istemediği burç
Testlerim boyle aetik test yapmaktanda sıkıldım direk kan vereyim diyorumVarmış daha ya böyle testlerle koyulaşma takip et ya da kan ver canım ama 2 güne bir de böyle erkenden uğraşmak yorucu oluyor, en iyisi testle gitmek.
10-15 dk beklemek lazım test oturmalıKızlar bu ovu testinde gebelik gibi ilk dakikalar mı önemli yoksa bir müddet beklemek mi lazım
Evet pik gibi duruyor. Dün değerlendirdiyseniz yarını değerlendirirsiniz iyi olur kuzum. Bugün tam çatlamak üzere veya akşam bir daha yap çatlarsa öyle değerlendirinMerhaba kızlar birkaç gündür akıntım var. Dün ve bugün baya arttı. Dün ilişkiye girdik. Normalde ovulasyon testini akşam yapıyordum ama bugün gündüz yaptım. Sizce pik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?