- 3 Şubat 2022
- 1.226
- 2.410
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.061
Ayy inşallah inşallahİnşAllah hepimiz eksiksiz seviniriz canım benimDimi ya bizde bekleme evresine geçsekte şu kocaların peşinde dolanmaktan alttan almaktan kurtulsak bir hamile kalayım burnundan getircem her şeyi
İnşAllah bebeğim İnşAllahBu gece bile rüyamda çakşır kökü suyu gördüm ay kırık gelmişti ne yapcam nerden bulacam diyordum içenler hamile kaldı ben içemedim diye söylemiyordum bu çakşırd a var bisey sonucunu da dört gözle bekliyorum bu ay sen meleğim find kesin hamile gözüyle bakiyorum
Amiiiin bebeğimAminnnn aminnnn aminnn bende o günleri dört gözle bekliyorumçifter çifter atın inşallah allah gönlünüzdekini saglıkla hayırla nasip etsin kuzum
AhahahahahhaAyy inşallah inşallahgetirelim tabi o arkadan koşmak yoruyor insanı. Sanki tek bizim çocuğumuz olacak. Azıcık çabala yani sende ama bence onlarda o fırsatı değerlendiriyor arkalarından koşulması hoşlarına gidiyor
Başka zaman olsa kıçımızı dönüp yatacağız. Ama o zaman bizde alttan alıyoruz onun keyfini sürüyor adi heriflerhatırlamıyor musun bana tecavüz bile ettirdi iyi ki de gurur yapmamışım diyorum şimdi
Ayy evetAhahahahahhahatırlamaz mıyım şimdi bile kahkaha attım iyi ki yapmışın o gecenin kanıtı hep yanında olacak
İnşallah kuzum hepimize nasip olsun hayırlısı işeAy ne güzel rüya görmüşün İnşAllah nasip olur tatlı bir prensesRahat ol tabiki bebeğim vücudun ne yapması gerektiğini biliyor
Sevgili topic başkanım söylediklerinizi harfiyen uyguluyorum bu aySoğuk duş alabilirsin buz gibi. Onda sıkıntı yok. ama sıcak asla yok.
Amin kuşum inşallah benimde başladı regl ağrılarım belki erken bile olurum bu ay çok değişik bi ay oldu O _okyanus Sen dün leke dedin geldimi reglinİnşAllah bebeğim İnşAllahSana da çok faydası olacağına eminim. A Afratafrac beni zorla ikna etti sağolsun 8.gün başladım. Sen gelirgelmez başla İnşAllah hepimiz pozitif sonuç görürüz
Hahahhaha amin amin amin inşallah Allahım duysun sesimizi hayırla göndersin sağlıkla göndersin aminYaaa kız bebiş geliyoroglanı da yarın görürsün yada yumurta var saglıkla gelsinler bekledigimize degsin inşallah. Allahım en güzel şekilde mükafatlandırsın aminn
BebeğimÇok tatlısın ya kesin kustun dimi bize de gelsin o kusmalar razıyız
Kiz adamlarda napsin emir kulu yat kalk
Ben bugün köye kaçıyorum allahın izni ile ilişki kotamı tamamladım. Malum adana sıcagı durulmuyor salı dönecegim inşallah. Gelince hamile oldugumuz sizlere müjdelemek nasip olsunHahahhaha amin amin amin inşallah Allahım duysun sesimizi hayırla göndersin sağlıkla göndersin amin
Eşim dün gitti canım en son ilişki dün sabah oldu şehir dışına çıktı o yüzden boşuna ovulasyon yapmayayım dedimÇatlama yakın benceSık ilişki olsun canım ovülasyon testi yapmayacaksan
Afratafram bunu nereden bulmuştunSenin için 2 yumurtlama ateş tablosu buldum.
Eki Görüntüle 3288610
vuhuuuuuuuuZaten öyle bebeğim baktım uyuyacak gibi hemen duşa girdim çıktım bornozu attığım gibi girdim yatağauykusu açıldı tabi
Hadi bakalım dönüşün muhteşem olsun bebeğimBen bugün köye kaçıyorum allahın izni ile ilişki kotamı tamamladım. Malum adana sıcagı durulmuyor salı dönecegim inşallah. Gelince hamile oldugumuz sizlere müjdelemek nasip olsunzaten hamile gibi hissediyoumda testlerle kanıtlamak ögrenmek nasip olsun inşallah
O kusma bile bence heyecan verici bisey bulantıların başlar yakında tabi bünye meselesi kiminde olmuyor bende olur kesin çünkü midem çok hassas hemen bulanır annemde tüm çocuklarında kusmuşBebeğim
Ben heyecanlanınca miden bulanır kusma isteği gelir normal zamanda.
Aslında daha bulantılarım başlamadı. Belkim hiç başlamaz. ama kusulsa da kusulmasa da yeter ki o bebişler artık gelsin sağlıkla
Buda benim ki kız iki yumurtam vardı yaAfratafram bunu nereden bulmuştun
Tam senin de tabloyu arıyordum resmen kalp kalbe karşı sen bana paylaşmışsınBuda benim ki kız iki yumurtam vardı yailk çatlama ve ikinci çatlama işaretledim
Kontrol den sonra da devam ederim benNe çabuk bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?