- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #27.021
İğne vermeyecek mi canım? Takip mi edecek? Adetinin kaçıncı günündesin? 7. Günden itibaren yapabilirsinKızlar dün doktordaydım ya 2 tane büyüyen yumurtan var demişti ovu testim alsam bugünden itibaren yapmaya başlasam olur mu
Canım benim akıntım adetten sonra başlar çatladıktan sonra bile devam eder. O sebeple o iş vücudunu tanımanla da alakalı. Ben çatladığımı ağrımdan anlıyorum. En güzeli ovulasyon testi kuzumKızlar bilgisi olan var mı mesela bugün akıntım geldi baya yumurta çatlamış mı oluyor yoksa yakında mı çatlayacak oluyor
Ne çabuk bittiAyy test almam gerekecek gene
Oooo bebiş geliyorAşkolaaaaaarr merak etmeyin o iş bende. Hallettim geldim hahahahhahah ilişki oldubu arada sabah 9 da ovu testi yaptım anında kızardı sonucuna bakamadım ilişkiye koştum hemen pik değilse bile pik yakın diğer yumurta geliyoooooooo
Sen artık bu haftayı degerlendirmelerle geçireceksin. Kocana fındık fıstık ne varsa yükle. Yapabilirsen gece de yapınAşkolaaaaaarr merak etmeyin o iş bende. Hallettim geldim hahahahhahah ilişki oldubu arada sabah 9 da ovu testi yaptım anında kızardı sonucuna bakamadım ilişkiye koştum hemen pik değilse bile pik yakın diğer yumurta geliyoooooooo
Ayyy ağzın bal yesin inşallah yaaaa AllahımOooo bebiş geliyorbelkide bebişler
Çatlama yakın benceKızlar bilgisi olan var mı mesela bugün akıntım geldi baya yumurta çatlamış mı oluyor yoksa yakında mı çatlayacak oluyor
E kullanıyoruz onları doğru bizimki artık her güne yanaşmıyor yaEşimde dün çok yorgundu ona rağmen değerlendirdik sabah halsiz uyandı noldu hasta mısın dedim. Her gün her gün enerjim bitti hani iki güne birdi duygularımla oynadın diyo
Zaten bu işin sırrı ovulasyon zamanı eşe sinirli olmak ve tüm şartları zorlayıp birlikte olmakOoo hamile kaldım bileoldu bebeğim gece döndükten sonra
İşte buAşkolaaaaaarr merak etmeyin o iş bende. Hallettim geldim hahahahhahah ilişki oldubu arada sabah 9 da ovu testi yaptım anında kızardı sonucuna bakamadım ilişkiye koştum hemen pik değilse bile pik yakın diğer yumurta geliyoooooooo
Bu gece ne olur bilmemSen artık bu haftayı degerlendirmelerle geçireceksin. Kocana fındık fıstık ne varsa yükle. Yapabilirsen gece de yapıncanım ovu testin hepsi çatlayıp bitene kadar kıpkırmızı çıkcak ama sen silindikten sonrada en azında 1 boş 1 dolu bir kaç gün daha yapmaya çalış. Yallah bismillah lodingggg 1. Bebek yükleniyor
Bugünler çok önemli diye diye kandırıyorum bir şekildeE kullanıyoruz onları doğru bizimki artık her güne yanaşmıyor ya
Senin duygularını yirimm adamı hasta etme yat şuraya diceksin bittiEşimde dün çok yorgundu ona rağmen değerlendirdik sabah halsiz uyandı noldu hasta mısın dedim. Her gün her gün enerjim bitti hani iki güne birdi duygularımla oynadın diyo
Bugün bekliyoruz testini o tombiş çatlamıştır inşallah dun bi video izledim çocuk çok kilolu diye kadın doğum yapamamış sonra sezeryanla almışlar ay Allahım çok tatlıydı 4 kilo doğmuş ya tonik bisey bende bundan istiyorum dedim yaBenim dün 9-10 gibi çatlamış olabilir arabada giderken ağrım vardı çok şiddetli değildi belki sarsıntı olduğu için ağrıyorduBakalım testte netleşecek dün oldu mu olmadı mı
Ya bir ay boyunca iyi anlaşıp tam pik günü boğma noktasına gelmem planlı benceZaten bu işin sırrı ovulasyon zamanı eşe sinirli olmak ve tüm şartları zorlayıp birlikte olmakinşallah hamilesin kuzum
Ay inşallah kuzum ya valla bu ay çok farklı baş koydum yola Allah’ımın da yardımı ile inşallah pozitif olur hayırlısı ileİşte buiyi yapmışsın sabah sabah yakaladın iyi ki cumartesiymiş de eşin evdeymiş. Hem sabah spermi de daha kaliteli daha ne olsun
Valla hepimiz şahidiz o başkoyuşa, Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallahAy inşallah kuzum ya valla bu ay çok farklı baş koydum yola Allah’ımın da yardımı ile inşallah pozitif olur hayırlısı ile
Çok tatlısın ya kesin kustun dimi bize de gelsin o kusmalar razıyızÇatlama dün olduysa bugün ve yarın da kesin devam bebişim.Ay çok heyecanlıyım ekrana kusçam.
Kız o nerden çıktı çatlamadan sonra zaten ısı hep yüksek kalır. Kuzum çok sık bogaz etme balım gerçekten stres yapma. Bugün oldu. Yarın gece yaparsın tekrardan. Hem gerçekten iki güne bir bile olda içerde sperm oluyor zaten. Senin yumoşlar arka arkaya yada sabahlı akşamlı çatlayıp hallolacak inşallah. Çünkğ hepsi çatlamak için hazırdı ve 1mm vardı araladında. Olacagına gönülden inanıyorum. Bu ay sonu hepimiz için mucizeler le dolu olacakBu gece ne olur bilmemyarın olur pazartesi olur duruma göre bakarız bir dolu bir boş olur ya ama ben bir yerde şey okumuştum vücut sıcaklığı fazla olduğunda sperm uzun yaşamıyor diye o yüzden ısı düşükken daha iyi olur spermin içinde olması yazıyordu. Aman ben de stres yapacak şey arıyorum
Zaten öyle bebeğim baktım uyuyacak gibi hemen duşa girdim çıktım bornozu attığım gibi girdim yatağaSenin duygularını yirimm adamı hasta etme yat şuraya diceksin bittibu ay hamileyiz koçişleri dinlemek yok. Kandırmak var sevmek var Yanaşmak var. Mezun çıkacaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?