- 12 Ocak 2022
- 1.921
- 1.124
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.901
Bnm doktorum hamilelikten once 4 gunde bir corasprin verdi hamile kalinca korasprini hergun iccem kese goruncede iğne ye baslicam . Bazisi hemen kalinca igneye başlatıyor sanirim ama hamile kalmadn iğne kullanani duymdmKızlar iyi akşamlar
Bende kan pıhtılaşması çıktı. Bebeğimi karnımda doğuma çok yakın kaybetmiştim. Doktorum hamile kaldığında kan sulandırıcı iğne başlarız demişti. Şimdi bi kaç yerde hamile kalmadan başlanıyo diye okudum. Aynı durumu yaşayan var mı?
Hamilelikten önce aspirin ve kan sulandırıcı iğneye mi başlanıyor acaba?
Yaaaa çok sevindim pik ne zaman gördün pil dahil mi 3 gündür değerlendiriyorsunuz kuzum? Sanırım ben yarın pik göreceğim dün değerlendirdik bugün acaba boş mu geçsek diyorum bilemedim. Ama bu ay bizim ayımız olacak buna ben de çok inanıyorum inşallah
Bugünü boş geç canım dün değerlendirdiysen. Sperm kaliteniz yerine gelsin. Üst üste de aslında kalite düşüyor bunu göz önünde bulundurmak lazım. Pikten sonra üst üste değerlendirirseniz daha iyi olur sankiYaaaa çok sevindim pik ne zaman gördün pil dahil mi 3 gündür değerlendiriyorsunuz kuzum? Sanırım ben yarın pik göreceğim dün değerlendirdik bugün acaba boş mu geçsek diyorum bilemedim. Ama bu ay bizim ayımız olacak buna ben de çok inanıyorum inşallah
Duşa attım kendimi biraz hafifledi şuan kuzum evet içerde bi yerler kesiliyormuş gibi hissediyorum sanki şuan hafif hafif yara olurda sızlatmış gibi bi sızı var kuzum değerlendircez mecbur artıkTamam çok bildik bi ağrı odediğin gibi oluyor, bıçak batması gibi, bıçak batmış içerde dönüyor gibi, ve özellikle hareket ettikçe ağrır, ben çareyi suda buluyorum. Su içtikçe rahatlıyor. Değerlendirirken de sızlıyor walla ama öldürmüyor kuzum, dayanırsın
Maşallah kuzum artık betaya metaya gerek yok sanki
Teşekkür ederim öyle yapayım o zamanÖzelden yaz canım böyle görmeyebilir
Değer çok yüksek geldi kuzum inşallah sağlıklı bir gebelik olur Rabb'im den hayırlısını ustiyorum hepMaşallah kuzum artık betaya metaya gerek yok sankigerçekler ortada bebiş orada
Oooo maşallah kuzum sen bayaaaaaaa kesede görürsün kalp de duyarsın
Ayy inşallah meleğim benimOooo maşallah kuzum sen bayaaaaaaa kesede görürsün kalp de duyarsınhemen randevu al
Kuzum korkma hiç. Bu değerler de olmuyor benim bildiğim kimyasal ya da dış. Bu kadar yükselmiyor yani. İnşallah sağlıcakla kavuşunAyy inşallah meleğim benim
Regl olmuştum maalesef bu aya umutlar artıkGününüz gelene kadar umudunuz olsun belki regl günü pozitifi çıkıcaktır olumlu düşünün
Yaptım bugunKuzum azaltmak için birşey olacağını sanmam. Umarım ilk aşılaman tutar kuzum bir daha gerek kalmaz.
Kuzum inşallah da değerler çok yüksek çıktı yani anlam veremedim şuan onlara göre 12 haftalık ya da 8 haftalık hamileyimKuzum korkma hiç. Bu değerler de olmuyor benim bildiğim kimyasal ya da dış. Bu kadar yükselmiyor yani. İnşallah sağlıcakla kavuşun
Sat ne kuzum? Bir de ovulasyon takibi yapıyor muydun biliyor musun yumurtlamanı?Kuzum inşallah da değerler çok yüksek çıktı yani anlam veremedim şuan onlara göre 12 haftalık ya da 8 haftalık hamileyim
Biliyorum o günleri değerlendirdim hep 5 6. Hafta şuan sanırsam tabi.bulabtilar da başladı ya aynen oy şekilde kuzu.sat13 temmuzdu ya da 11 net emin değilimSat ne kuzum? Bir de ovulasyon takibi yapıyor muydun biliyor musun yumurtlamanı?
Aynen öyle yapalım o zaman kuzum yarın pik olur sonrasında değerlendirme olur artıkBugünü boş geç canım dün değerlendirdiysen. Sperm kaliteniz yerine gelsin. Üst üste de aslında kalite düşüyor bunu göz önünde bulundurmak lazım. Pikten sonra üst üste değerlendirirseniz daha iyi olur sanki
Çok güzel örnek oldu bana da. Maşallah canım. Ben de yarın pik olur büyük ihtimalle gece değerlendiririz ertesi gün çatlar sabah akşam biz de yapmaya çalışırız o zaman öyleCanım ben;
Çarşamba pik gördüm: değerlendirdim
Perşembe çatladı: sabah akşam değerlendirdirdik
Cuma(bugün): değerlendirdik
Cumartesi: değerlendireceğiz
Maşallah hiç boş geçmemişizyazarken fark ettim. Özellikle sabah daha kaliteli oluyor sperm diyorlar ya ondan sabahı kaçırmak istemedim. Dört gün üst üste olacak. İlk gün pikle başladı.
Yaaaa çok sevindim hadi gözün aydın olsun
İnşAllah bebeğim@melegim canmelisaa93
Güzellerim inşallah bu ay sizin ayınız olacak.Aşırı heyecanlıyım sizin için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?