- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
- #26.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gün içerde beklemiş mi benim yavrum ah canım
6. Günden itibaren değerlendirin arkadaşlar lütfen bakın biliyoruz da konuşuyoruz (hiçbir şey bilmiyor)Eternal_8 senin gebeliğin çeteresini biz tutuyoruz A Afratafrac stili işe yaramazsa öteki ay senin stilden denicez
![]()
Amin kuzum4 gün içerde beklemiş mi benim yavrum ah canımkonuya karşı olan bilgim bu kadar işte
Teşekkür ederim canım benim darısı bıradaki herkesin başına inşallah![]()
Bunları biz öğretmeyelim size de6. Günden itibaren değerlendirin arkadaşlar lütfen bakın biliyoruz da konuşuyoruz (hiçbir şey bilmiyor)![]()
Ben simdi kalkıp doktora bana max. 8.gun aşılama yap dersem o spekulumu alır..Reglin 6.günü yumurtlama olduğunu sanmıyorum 8.-9.gün fln olmuş olabilir. Spermlerin canlı kaldığına ne kadar inanmasakta kalıyor demek ki8. Gün yumurtladı desek üzerine bir 8 daha ekleyelim tahmini yerleşme günü için.7-8 Ağustos civarı yerleşme olsa değeri gayet uyumlu çıkıyor günüyle
![]()
Evet ya gerçekten bizi heyecanlandıran örnekler bunlarBen simdi kalkıp doktora bana max. 8.gun aşılama yap dersem o spekulumu alır..
Üfff tamam kötüydü esprim
Böyle güzel örnekler görünce ne diyecegimizi şaşırıyoruz vallaha. İnşallah sağlıkla devam eder bize de nasip olur![]()
Biz gidip yanına da koyuyoruz birbirlerinin yüzüne bakmiyorlarEvet ya gerçekten bizi heyecanlandıran örnekler bunlar![]()
Eternal_8 darısı bize. Biz de böyle gününü, yumurtasını, önünü arkasını şaşıralım da yeterki olsun
![]()
Sorma sorma bacımBiz gidip yanına da koyuyoruz birbirlerinin yüzüne bakmiyorlardaha ne yapalım bacım
Bize çok nazlı bebeler gelecek şimdiden çekiyoruz nazlarınıBiz gidip yanına da koyuyoruz birbirlerinin yüzüne bakmiyorlardaha ne yapalım bacım
Erken döllenmiş belli ki 3 hafta beklemenize gerek yokTeşekkür ederim uygulamaya göre bat bugündü, uygulama belki tam göstermeyebilir her ay aynı değil döngüm bir iki gün oynuyor. ben o gün sonraya bir randevu bulmaya çalışayım üç hafta sabredemeyeceğim sanırım![]()
Özelde de mi o şekilde canım, ben sabahtan gidersem kendi doktoruma giderim direkt, ben her saat verilebiliyor diye biliyordum. Bizim sağlık ocağında 9a kadardı sanırım kanSaat 11e kadar kan alıyorlar zaten canım
Bu ay niyetimiiizz çoook ciddi BeylerrrGittik biraz önce benimkiyle fındık fıstık bitter çikolata tatlı dondurma enerji yapan ne varsa aldım valla dedim niyetim ciddi bu hafta mücadele edeceğiz yiceksin bunları depolayacaksın enerjiyienerciiiiiiiiiiiiiiiiiii
melegim can
melisaa93
AhahahahaGittik biraz önce benimkiyle fındık fıstık bitter çikolata tatlı dondurma enerji yapan ne varsa aldım valla dedim niyetim ciddi bu hafta mücadele edeceğiz yiceksin bunları depolayacaksın enerjiyienerciiiiiiiiiiiiiiiiiii
melegim can
melisaa93
Canım benim yumurtlama haftasonuna geldi biz de o sıra şehir dışına çıkmıştık kafa dagitmaya, sadece pazar günü yapmam gereken saatte test yapabildim onda da tam koyu pik değildi ama femometere gore %105ti o günü değerlendirdik ondan önceki iki günü (cuma-ctesi) değerlendirdik. Sanırım pazar akşami çatladı, ptesi ara verdik salı değerlendirdik. Şimdi beklemedeyimgolden-snitch aşkım sen neler yapıyorsun ne durumdasın
Özel muayenesi olan bir doktor canım özelden yazarım istersen işlemler Acıbadem’de oldu, bende pişman olmamak için bir denedim canım, döllenmiyor mu bunlar diye merak ettim , valla hepsi döllendi laboratuvarda ama koyduklarında tutmadı, doktor da şaşırdı, vücudu hamile olmaya kandırmaya çalışıyorlar bir nevi transfer evresinde.Nerde yaptrdn canm tüp bebeği hangi hastane
Bende denesem mi aklmda kalmasın mi acaba diyorm