- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.721
Amiiin canımm inşallah alalim biz elimizden geleni yaptık sıra büyük buluşma ve yerlesmede inşallah güzel haberlerle gelirizAslaa olumsuzluk diye bir şey yok bu ay olmazsa diğer ay o da olmazsa elbet bir ay alıcaz o haberi kuzum ama inşallah bu ay olur tabii
Kuzum bat ne zamandı? Sen şimdi de görürsün keseyiBeta sonucum 2263,6 çıktı kızlar2-3 haftalık dedi doktor ama tekrar gel falan demedi üç hafta sonra kese ve kalp atışı için gidebilirsin dedi sadece
Önceki testini de atar mısın canımVarmı gelismeee
Sizce gelismeee
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı diğer tüm isteyenlere olsun :)Beta sonucum 2263,6 çıktı kızlar2-3 haftalık dedi doktor ama tekrar gel falan demedi üç hafta sonra kese ve kalp atışı için gidebilirsin dedi sadece
Benimde aynıGöğüslerim çok hassaslaşmıştı, bir de kendimi çok yorgun ve duygusal hissediyordum
Bu canısı dunkiÖnceki testini de atar mısın canım
Evet bebeğim hormonu reglken yaparlar. Sen tahmini regl tarihinin 2.veya 3. Gününe randevu oluştur gerisini sürece göre ayarlarsınHamileysem randevuyu ileri tarihe aktaririm o zamanama tahlil için regl olmam gerekiyor dimi akşam da tahlil yapmazlar sanırım sabah gitmem gerekecek
Testler aynı olsaydı daha iyi yorumlanırdı canım hassasiyetleri farklı. Yarın da yap ona göre bakalım canımBu canısı dunki
Evet ya kalmadı evde labo ondan bugün bundan aldım bugün 8. Gün adetinTestler aynı olsaydı daha iyi yorumlanırdı canım hassasiyetleri farklı. Yarın da yap ona göre bakalım canım
Bat bugündü kuzumKuzum bat ne zamandı? Sen şimdi de görürsün keseyi
Amin inşallah hepiniz dualarımdasınızhayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı diğer tüm isteyenlere olsun :)
Canim bunun için tekrarlayan düşük şartı arıyorlar sanırım var mı öyle bir durumun?Canlarım genetik test hakkında pek bilgim yok , kendinize ve eşimize mi yaptırıyoruz, belli bir tarihi var mı, birde hangi bölümden randevu alınmalı :)
Haftası en fazla 3 olabilir ilişkinin üstünden bugün tam 3 hafta geçti çünkü o yüzden sormadım üçten fazlası imkansız olamazbence de askım bu betaya gore sankı daha haftası fazla gıbıEternal_8 hayırla saglıkla gelsin inşşallah.. rabbım kucagına almayı nasıp etsın saglıkla..<3
Anca çatlayacak demek ki kuzum. Pazartesiyi bekliyordur belki.
Bence görün tatlım bende hiç hormon falan baktırmadım aylardır sürekli erteliyorum kasıma kadar süre verdim kendime olmazsa gidip baktırıcamKızlaar ben en son 3 ay önce gitmişim doktora, doktorum da o zamanlar 28 agustosu isaretlemis rutin kontrol olarak. Hastaneden aradılar şimdi Rand olusturalim diye. 27-28 Ağustos bat zaten benim, Haziran'da yumurtlamayı kaçırdım. Hiç takip yapmamistim regl tarihim kürtajdan sonra düzeldi sandım ama kaydı epeyi yanlış hesap yapmisim. Temmuzda değerlendirdik şimdi bı de ağustosta değerlendirdik. Eğer regl olursam gitmeli miyim sizce doktora kontrol amaçlı? Daha önce hormonlarima bakilmamisti hiç, hamile kalınca da baktirmadim zaten sonra. Şimdi ya hamile olduğumu öğrenip gidicem ya da regl olursam gidip gitmeme konusunda karar vericem. Biraz daha deneyip öyle mi gideyim yoksa bu ay zaten doktorum rutin kontrol olarak işaretlemiş gidip goruneyim mi
Aaa gerçekten mi tüp bebek doktorum hiç söylememişti bunu embriyo ya yaptıracak mısınız demişti kendimize yaptıralım demiştik tamam demişti , ama yaptırmamıştımCanim bunun için tekrarlayan düşük şartı arıyorlar sanırım var mı öyle bir durumun?
Kızzz bat bugün mü emin misin? Ayy değere bakılırsa ilk ikiz haberi senden mi gelecek yoksaBat bugündü kuzumaa nasıl 3 haftalıkken görünür mü
İnandım artık mecbur napalımCanım sonunda inandın mi hamilesiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?