- 22 Şubat 2023
- 1.370
- 1.129
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
- #26.741
Düşüğüm yok hiç hamile kalamadım kiCanim bunun için tekrarlayan düşük şartı arıyorlar sanırım var mı öyle bir durumun?
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşüğüm yok hiç hamile kalamadım kiCanim bunun için tekrarlayan düşük şartı arıyorlar sanırım var mı öyle bir durumun?
Normalde kaçıncı gün yumurtlarsın canım zaten çok erken daha benceEvet ya kalmadı evde labo ondan bugün bundan aldım bugün 8. Gün adetin
Ben buradan okuduğum kadarıyla tekrarlayan kimyasal ve düşük yaşayan arkadaşlar yaptırıyor. Embriyoya genetik yaptırmak daha kısa sürebilir çok bilgim yok belki o yüzden onermistir. Ama bana yaptırmak mantıklı geliyor. En azından sağlıklı bir embriyo transferi olmak isterdim. Süreci bilmiyorum gerçi hangisi doğru hangisi değilAaa gerçekten mi tüp bebek doktorum hiç söylememişti bunu embriyo ya yaptıracak mısınız demişti kendimize yaptıralım demiştik tamam demişti , ama yaptırmamıştım
Gelsin bebişlerrrr burayı hamileler grubu yapalımmPiki gördümmmmmdün değerlendirmiştik bugünde dahil Allah ne verdiyse devam
dua edin nasip olur inşAllah canlarım
![]()
fnd_50 @melegim can @beyons @zynocann
Gul220
L A L @golden-snitch @Merve3553
Evet evet bugünKızzz bat bugün mü emin misin? Ayy değere bakılırsa ilk ikiz haberi senden mi gelecek yoksa![]()
Kalacaksın inşallah canım benimDüşüğüm yok hiç hamile kalamadım ki![]()
Kız yok anormallik ben takıldım sanaHaftası en fazla 3 olabilir ilişkinin üstünden bugün tam 3 hafta geçti çünkü o yüzden sormadım üçten fazlası imkansız olamazfazla mı beta? Anormallik olsa söylerdi heralde doktor demi
raporda da 2-3 hafta aralığı 100-5,000 yazıyor
Genetikten sağlıklı da gelse sağlıksız olma ihtimali var gebeliğin kesin sağlıksız olmaz diyemedi ve çok yüksek fiyatı canım oyüzden göndermedik bizBen buradan okuduğum kadarıyla tekrarlayan kimyasal ve düşük yaşayan arkadaşlar yaptırıyor. Embriyoya genetik yaptırmak daha kısa sürebilir çok bilgim yok belki o yüzden onermistir. Ama bana yaptırmak mantıklı geliyor. En azından sağlıklı bir embriyo transferi olmak isterdim. Süreci bilmiyorum gerçi hangisi doğru hangisi değil![]()
Sağlıkla ilerlesin gebeliğinEvet evet bugünzaten en fazla 3 haftalık olabilir çünkü ilişki tarihimi biliyorum 28 temmuzdu
en fazla 3 haftalık olur olsa olsa, o kadar bile değildir yani. İkiz miiiiii
olabilir mi
doktor da hiç bir şey demedi beta değerimle ilgili
şimdi daha da sabırsızlandım bak
İnşAllah bebeğim İnşAllahGelsin bebişlerrrr burayı hamileler grubu yapalımm![]()
Çıkar canımSelam kizlar bisey sorucam adetime 4 gün kaldı erken gebelik testi var elimde productor marka. Erken gebelik testini yarın yani 3 gün kala yapsam çıkar mı ? Sabah
Evet masraf kısmını ben de okumuştum.Genetikten sağlıklı da gelse sağlıksız olma ihtimali var gebeliğin kesin sağlıksız olmaz diyemedi ve çok yüksek fiyatı canım oyüzden göndermedik biz
Amin canım sağol inşallahSağlıkla ilerlesin gebeliğintek ilişki ile mi oldu acaba. 28 temmuz diyince sormak istedim
![]()
tabı soylerdi canım bana da tuhaf geldi ondan yazdım. belkı melisiminde dedıgı gıbı ıkıs bebıstır bılemeyız suan ..Haftası en fazla 3 olabilir ilişkinin üstünden bugün tam 3 hafta geçti çünkü o yüzden sormadım üçten fazlası imkansız olamazfazla mı beta? Anormallik olsa söylerdi heralde doktor demi
raporda da 2-3 hafta aralığı 100-5,000 yazıyor
AhahhaahahahahKız yok anormallik ben takıldım sanaHani testlerde koyulaştığı halde bir yanlışlık yok dimi fln diye espri yapmıştık ya
MaşaAllah çok iyi değerin
![]()
Valla muhteşem sırrı var mı bu işinAmin canım sağol inşallahEvet baya baya resmen tek atmışız
![]()
Sivilce vakası bende de oluyor yumurtlama ve adet sivilcem mutlaka çıkar ilk gebeliğimde oldu mu olmadı mi hatırlamıyorum ama sivilce çıksa da moral bozulmamalı bence çünkü adet ve gebelik belirtileri aynı diyorlarAdet sivilcem çıkmadığı için bende şuan bi süphelenmedim değil![]()
Çok heyecanlı ya netleştikçe bana da haber ver olur muaslında bu test sürekli böyle gölge çıkarıyor diye duymuştum da şuan test veremiyorum maalesef![]()