2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Anladım canım 4 gündür devam ediyor benim bugün de artmış. Tahriştendir inş yumurtayı atmaya başlamayayım da
Canım rahim ağzına dışarıdan giriş oldu, biraz tahriş olmuş olabilir. Benim de rahim ağzı dar olduğu için giriş zor olmustu. İçini refah tut olumlu düşün.
 
Canım rahim ağzına dışarıdan giriş oldu, biraz tahriş olmuş olabilir. Benim de rahim ağzı dar olduğu için giriş zor olmustu. İçini refah tut olumlu düşün.
Evet rahim ağzına giriş zor olmuş. Şimdi bu rahim ağzı dar diye doğal yolla olması zorlaşmıyor mu
 
Evet rahim ağzına giriş zor olmuş. Şimdi bu rahim ağzı dar diye doğal yolla olması zorlaşmıyor mu
Benim ilk aşılama negatif olunca işlem sırasında öğrendim bunu. Eve geldim araştırdım bazı kısım engel değil diyordu. Ama bir arkadas vardı şuan doğum yapmış olmalı onun da rahim ağzı darmiş ve doktoru bu yüzden gebe kalamadigini söylemiş, aşılama ile gebe kalmış.
Ben aşılama tutmayınca dr'a sordum engel değil hiç doğum yapmamışsın, normal dar olması dedi.
Bu sefer aşılamayı başka doktor yapacak kontrol zamanı soracagim bu konuyu. Çünkü operasyonumu yaparken bana alttan bir ilaç kullandirmisti rahim ağzı dar dedim diye. Belki aşılama için de kullandirir.
Yani bu sorunun cevabını ben de bilmiyorum o yüzden örnek vererek cevap yazmak istedim


50 defa aşılama yazdığım için kusura bakma 😂
 
Son düzenleme:
Kızlar bat’ına az kalanlar bakabilir miii
5 günüm kaldı son bir haftadır adet belirtileri yaşıyordum normalde bu kadar erken yaşamam. Göğüslerim hassastı bugün o hassaslık bitmeye başladı vücudumun şişkinliği de azaldı. Hamilelik planlamasam normalde belirtiler kaybolmaya başladıktan 2 gün sonra adet olurum. Bugün test yaptım ve silik çizgi bile yoktu. Ama hayatımda ilk defa bugün bir kokudan dolayı öğürdüm hala da midem çok kötü. Ağrılar falan neyse de psikolojik olarak öğürmemişimdir herhalde ya 🥲 Bat’ı yakın olan arkadaşlar benzer şeyler yaşadı mı?
 
Ben de ilk defa yaşadım öyle bişey anlamadım. Sonra da korktum acaba kist var da o mu yaptı dedim. Bir daha olmadı zaten. Bir ay daha elimden gelen her şeyi yapcam ovu testlerim geldi az önce inofolic devam ve yanında bitkisel şeyler de yapcam. Köprüden önceki son çıkışta tüm tuşlara bascam artık 😂 yine olmazsa tüp bebek düşünüyorum
Allahım inşallah gönlüne göre versin canım benim 🤲🏻
 
Tüp bebek acil yapalım fln demedi doktor bir aşılama deneyelim demişti ama %15 ihtimal var 10 kişiden biri tutuyor dedi hem para hem zaman kaybı mı diye kararsız kalıyoruz inşallah tutar banada umut olur ne zamandır deniyirdunuz?
Ben direkt tüp bebek yaptırdım negatif oldu, sıkıntılı süreç, aşılamayı hiç bilmiyorum. Şimdi normal deniyorum, tüp bebekte şans yüksek olarak görmüyorum eğerki bir sorun görünmüyorsa kişilerde normalde olur diye düşündüm gerçi 2 aydır yine olmadı ama olsun 😀
 
X