- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #26.681
Bende bendeHer gün devam, ben bu ay öyle yapıcam nasipse![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bendeHer gün devam, ben bu ay öyle yapıcam nasipse![]()
Öyle bebeğim rabbim alıyorsa bizden vardır bir bildiği demek ki böylesi hayırlıGün geçtikçe iyi oluyorum ilk günkü gibi olmuyor gerçekten rabbim o sabrı veriyor kendimi oyle teselli ediyorum bir gün kavuscaz sadece sabır diyerek böyle olması daha hayırlısıymiş
Hemde nasıl canım 2 gün devam etti. Ama sagdaki çocuk akıllıydı galiba 19 du gittigimde bir gün arayla gittim çatlamıştı. Birisi 23 digeri 25 ile çatladıgını düşünüyorumSeni kıvrandırmıştı zatenbelli tombiş olduğu
İkiz olursa huylarını şimdiden belli ettilerHemde nasıl canım 2 gün devam etti. Ama sagdaki çocuk akıllıydı galiba 19 du gittigimde bir gün arayla gittim çatlamıştı. Birisi 23 digeri 25 ile çatladıgını düşünüyorum![]()
Öyle canımÖyle bebeğim rabbim alıyorsa bizden vardır bir bildiği demek ki böylesi hayırlı![]()
orası kesin annesinin yanaklarına baksana tam sıkılmalıkŞişko mu olacak ne![]()
Canım rahim ağzına dışarıdan giriş oldu, biraz tahriş olmuş olabilir. Benim de rahim ağzı dar olduğu için giriş zor olmustu. İçini refah tut olumlu düşün.Anladım canım 4 gündür devam ediyor benim bugün de artmış. Tahriştendir inş yumurtayı atmaya başlamayayım da
Evet rahim ağzına giriş zor olmuş. Şimdi bu rahim ağzı dar diye doğal yolla olması zorlaşmıyor muCanım rahim ağzına dışarıdan giriş oldu, biraz tahriş olmuş olabilir. Benim de rahim ağzı dar olduğu için giriş zor olmustu. İçini refah tut olumlu düşün.
Ahahahaorası kesin annesinin yanaklarına baksana tam sıkılmalık![]()
Bende görmüştüm kanamam oluyordu rüyamda tutunamayan gitti kuzum babası da aynı gece görmüş bizden gideceğini sabah ikimizde birbirimize anlattık akşam üstü düşük yapmaya başladım zatenBende görmüştüm canım düştügünü![]()
Evet ben de öyle düşünüyorum aşırı pozitifim bu ayGüzel düşünelim güzel olsun![]()
Allah razı olsun bitanem sen de dualarımdasınAmiiin bebeğim dualarımdasın![]()
Aşkımmmmm duam seninlePiki gördümmmmmdün değerlendirmiştik bugünde dahil Allah ne verdiyse devam
dua edin nasip olur inşAllah canlarım
![]()
fnd_50
melegim can
beyons @zynocann
Gul220 @Belisimm @golden-snitch
Merve3553
Benim ilk aşılama negatif olunca işlem sırasında öğrendim bunu. Eve geldim araştırdım bazı kısım engel değil diyordu. Ama bir arkadas vardı şuan doğum yapmış olmalı onun da rahim ağzı darmiş ve doktoru bu yüzden gebe kalamadigini söylemiş, aşılama ile gebe kalmış.Evet rahim ağzına giriş zor olmuş. Şimdi bu rahim ağzı dar diye doğal yolla olması zorlaşmıyor mu
Sevindim daha iyi olmana canım![]()
Allahım inşallah gönlüne göre versin canım benimBen de ilk defa yaşadım öyle bişey anlamadım. Sonra da korktum acaba kist var da o mu yaptı dedim. Bir daha olmadı zaten. Bir ay daha elimden gelen her şeyi yapcam ovu testlerim geldi az önce inofolic devam ve yanında bitkisel şeyler de yapcam. Köprüden önceki son çıkışta tüm tuşlara bascam artıkyine olmazsa tüp bebek düşünüyorum
Adet sivilcem çıkmadığı için bende şuan bi süphelenmedim değilEvet ben de öyle düşünüyorum aşırı pozitifim bu ay![]()
Ay sen benmişsin meğerben cipsi regl oldugumda yiyorum colayı da cikolatayı da hepsi moralimi yerine getiriyor![]()
Ben direkt tüp bebek yaptırdım negatif oldu, sıkıntılı süreç, aşılamayı hiç bilmiyorum. Şimdi normal deniyorum, tüp bebekte şans yüksek olarak görmüyorum eğerki bir sorun görünmüyorsa kişilerde normalde olur diye düşündüm gerçi 2 aydır yine olmadı ama olsunTüp bebek acil yapalım fln demedi doktor bir aşılama deneyelim demişti ama %15 ihtimal var 10 kişiden biri tutuyor dedi hem para hem zaman kaybı mı diye kararsız kalıyoruz inşallah tutar banada umut olur ne zamandır deniyirdunuz?