- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.641
Sizde benim hep dualarımdasınız İnşAllah nasip olur hepimizeBolş şanşlar aşkımmm çifter çifter tutsun inşallah balım benim. Allahım bu ayın önemine sanada bu ay hamile kalmayı nasip etsin inşallah. Mübarek günde hepinize dua edecegim. Dün dualarımda sizde vardınız
Ohh canim benimPiki gördümmmmmdün değerlendirmiştik bugünde dahil Allah ne verdiyse devam dua edin nasip olur inşAllah canlarım @fnd_50 melegim can beyons O _okyanus Gul220 @Belisimm @golden-snitch @Merve3553
Çok zor bende 7. Haftada kaybettim canım insanı aşırı yıpratıyor allahım acını inşallah saglıklı bir gebelikle taçlandırsın. İlk adetini gör sonra bekleme canım bence doktora bakma sen inşallah hemen tekrar saglıklı bir şekilde hamile kalırsın. Allahım hepimize saglıklı gebelikler nasip etsin2 ay korunun dedi doktor insllah sonra hemen olur cok yıprandım
İnşAllah bebeğim İnşAllah öyle bir sevince çok ihtiyacım varİnşallah kuzum bak gör hamileyim diye test fotografınla bu ay sabah gözümüzü açıcaz
Öyle düşünüyorum vardır rabbimin bi bildigi haklısın zamanla toparlicagim insllahRabbim verdi rabbim aldı canım benim hayırlısıyla yine verir. Önemli olan isyan etmeyip sınavını kabullenmek.çok çok zor biliyorum ama inan zaman geçtikçe daha iyi olacaksın
İnşAllah bebeğim ben elimden geleni yapacağımYaaa harikaahadi bakalım güzelce bulussunlar inşallah
Bakıcam balım göğüslerim çok fena ya aşırı rahatsızım. Patlayacak gibiler. Bu ay biliyorsunuz garip geçti. Biryandan test yapıp öğrenmek istiyorum ama cebimde sadece 100 lira kaldıSağol bebeğimmm İnşAllah sen hamilesindir bizde arkandan geliriz
Ne takviyesi canım ? İnşallahTakviye de kullanabilirsin canım İnşAllah bu ay sağlıkla nasip olur
Amin hepimize saglikla kolaylikla kucagimiza almak nasip etsin canimÇok zor bende 7. Haftada kaybettim canım insanı aşırı yıpratıyor allahım acını inşallah saglıklı bir gebelikle taçlandırsın. İlk adetini gör sonra bekleme canım bence doktora bakma sen inşallah hemen tekrar saglıklı bir şekilde hamile kalırsın. Allahım hepimize saglıklı gebelikler nasip etsin
Bilmiyorumki bebeğim öyle kaldı oOhh canim benimBu güzel çizgi sana gebelik haberini getirsin inşallah
C çizgisine takıldım ben niye öyle soluk. Bu testi hiç kullanmadım daha önce
Sabır sınavındasın bence bebeğimBakıcam balım göğüslerim çok fena ya aşırı rahatsızım. Patlayacak gibiler. Bu ay biliyorsunuz garip geçti. Biryandan test yapıp öğrenmek istiyorum ama cebimde sadece 100 lira kaldı
Dusurmeden 2 3 gun once ruyamda gördüm zaten mezarliktan kaçırmaya calismistimAmin hepimize saglikla kolaylikla kucagimiza almak nasip etsin canim
canım baya ultra pik bence çakşır gücü mü ne bugün yarın ful degerlendir canım bu ay yolcusun annelerePiki gördümmmmmdün değerlendirmiştik bugünde dahil Allah ne verdiyse devam dua edin nasip olur inşAllah canlarım @fnd_50 melegim can beyons O _okyanus Gul220 @Belisimm @golden-snitch @Merve3553
Öyle bebeğim. Kalan az nakitimle çocuklara harçlık verdim. Allah kabul etsin rızkı verende Allah alanda Allah. Sağlık sıhhat olsun iş bulunur.Sabır sınavındasın bence bebeğimdayan sabret
Bal çörek otu tarçınNe takviyesi canım ? İnşallah
Bebeğim o gittiği yerde çok iyi çok mutlu emin ol. Senin ona sunabileceğin hayatın binlerce kat daha iyisini yaşıyorDusurmeden 2 3 gun once ruyamda gördüm zaten mezarliktan kaçırmaya calismistim
maşallah bayağada koyu bir pik hadi bakalım tam gaz devam :)Piki gördümmmmmdün değerlendirmiştik bugünde dahil Allah ne verdiyse devam dua edin nasip olur inşAllah canlarım @fnd_50 melegim can beyons O _okyanus Gul220 @Belisimm @golden-snitch @Merve3553
Bende görmüştüm canım düştügünüDusurmeden 2 3 gun once ruyamda gördüm zaten mezarliktan kaçırmaya calismistim
Bence çakşır gücü daha önce hiç böyle pik görmedim. Hep aynı testi kullanırımcanım baya ultra pik bence çakşır gücü mü ne bugün yarın ful degerlendir canım bu ay yolcusun annelere
aslında bu test sürekli böyle gölge çıkarıyor diye duymuştum da şuan test veremiyorum maalesefcanım gebelik şüphen varsa hcg kanda baktır öyle iç
antibiyotiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?