- 26 Aralık 2015
- 11.854
- 19.173
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.561
Bana da öyle geliyor sağlı sollu hareketlenmeler var zatenBaya kızarmış yarına pik olur büyük ihtimalledediğin gibi idrarda daha geç görüyorsak şimdiden çalışmalar başlasın
Evet canım aynı bende seni takipteyimCanım seninle batımız aynıydı sanki hiç bir belirti var mı biliyorum çok erken ama
Cnm hamilesin cnm allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin insallah kaçıncı günün acabaBana da öyle geliyor sağlı sollu hareketlenmeler var zatenaşırı heyecanlıyım
Elimde gebelik testi yoktu ovü vardı herkeste koyu çıkarsa gebelik var dediler bir heyecanla yaptım o zamanlar da bilgisizdim yani böyle çıkınca kendimi hamile ilan ettim , sonra gebelik testi yaptım negatif çıktıSen tem test mi yapmıştın cnm benimki gibi gün gün mü
Evet tüp epey masraflı Eylül aşılama Ekim olmazsa tüp yaparım artık . Sizin aşılama ne zaman olacak ?Bende bu ay olmasa önümüzdeki ay aşılama yapacağım yaş benimde 34 ama benim doktor %25 dedi ki tüp bebekte yüzde oranı kaç bilmiyorum ama onun da bi garantisi yok ben önce aşılama dene derim tüp bebek ki aşılamaya göre çok çok daha masraflı burda özele sordum ben 7800 dedi aşılama için
Önlem aldık her ihtimale karşı dedimHahahahhaha bizim yaşadığımız fragmandı deseydin
Hayır çünkü benim çişim mimliEe sen test yapacak misin yarın
Anladim cnm bende koyuluklarina bakiyorum dunkuyle bugüne baktigimda mesela daha koyu gözüküyor bugün yarina da catlar büyük ihtimalElimde gebelik testi yoktu ovü vardı herkeste koyu çıkarsa gebelik var dediler bir heyecanla yaptım o zamanlar da bilgisizdim yani böyle çıkınca kendimi hamile ilan ettim , sonra gebelik testi yaptım negatif çıktıArkasından adet oldum
Hadi hayırlara vesile olur inşAllahBana da öyle geliyor sağlı sollu hareketlenmeler var zatenaşırı heyecanlıyım
Eğer çatlamaz böyle devam ederse gebelikten şüphe edebiliriz zaten test yapacakmışsın ona göre ilerlersinAnladim cnm bende koyuluklarina bakiyorum dunkuyle bugüne baktigimda mesela daha koyu gözüküyor bugün yarina da catlar büyük ihtimal
Evet öyleyse o zaman öyle yap sen ben yaparim bu koyuluk devam ederse ama koyuluk giderse bende yapmamHayır çünkü benim çişim mimliher testte silik pozitif görüyorum o yüzden adetime yakın yapıcam 2 gün kala falan
Duruma göre ilerlersinEvet öyleyse o zaman öyle yap sen ben yaparim bu koyuluk devam ederse ama koyuluk giderse bende yapmam
bu macun canım bi tatlı kaşığı yiyor ilişkiden 1 saat önce baya işe yaradı bizdeHangi macun adı ne ah her yere de güven olmuyor ki
bu macun canım bi tatlı kaşığı yiyor ilişkiden 1 saat önce baya işe yaradı bizdeHangi macun adı ne ah her yere de güven olmuyor ki
Tam 1 yıl oldu benim de aşılamaya geçtim. Son 3 aydır dr takibindeyim ve yazın sıcaktan mıdır iyice yumurtlamam bozuldu. Famera çok iyi geldi direk aşılama yaptık bekliyoruz 28ini. Muayene dahil 8k ödedim ben ama dr fark edilmeyen bir durum farkwtti ve iyi ki yapmışız dedi ben olumsuz da olsa olumlu da olsa kararımdan memnunum şuan. Tüp bebek yaptıran arkadaşım da memnun ilk tüp bebeğiydi 35 yaşında ikizleri oldu ve dr ne derse uy gitsin dedi bana. Dr da bana aşılama diyince o şekilde yaptımTüp bebek acil yapalım fln demedi doktor bir aşılama deneyelim demişti ama %15 ihtimal var 10 kişiden biri tutuyor dedi hem para hem zaman kaybı mı diye kararsız kalıyoruz inşallah tutar banada umut olur ne zamandır deniyirdunuz?
Yok canım bu ay resim çekmemiştimcanım bu ayki hamile kaldıgın ovulasyon resmin varsa atabilirmisin
Evet tahriş oldum açıkçası ondan demek ki tedirgin oldum ben deBenim lekelenmem hiç olmadı canım. Sanırım o tahriş olmasıyla alakalı iç kısımların canım. Sana zor oldu demiş ya doktorun belki ondandır. Benim ikisinde de hiç lekelenmem olmadı
anladım canım bu ay ovulasyon takibi yaptınmı peki yoksa oluruna mı bırakmıştınYok canım bu ay resim çekmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?