- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.541
İnşAllah sağlıkla nasip olur canım benimEve gelmiş diyor ki yaptın mı test bugün o gün mü kıyamam ya yeni kaybettik kimyasal geçirdim benden önceki eşiyle de çocuk kaybetmişler belli etmiyor bana ama çok üzülüyor farkındayım Allahım yüzüne baksın bu ay ona sağlıklı bi bebiş haberi vermek çok istiyorum
Gebelik testi yapmadim henüzİdrara daha geçmemiştir ama inşallah öyledir de
Takviye de kullanabilirsin canım İnşAllah bu ay sağlıkla nasip olurYok canım ya kullanmadım 3 denemedir hamile kalamadım dua et benim için bu aya kalayım
Lh da idrarla yapılıyor yaGebelik testi yapmadim henüz
Bu sıralar çok ikiz haberi alıcaz gibiEvet pik olmuşbaşka biriyle daha konuşuyoruz onunda 2.yumurtlaması var sıcaklardan yumurtalar çiftter çiftter gidiyor maşallah
Banada öyle geliyorBu sıralar çok ikiz haberi alıcaz gibi
Iste orayi pek bilemiyorumLh da idrarla yapılıyor yadaha yerleşmede varsa da çıkmaz hemen
İnşallah kuzum agzindan bal damliyorBu sıralar çok ikiz haberi alıcaz gibi
Senin 9.günün mü önceki çatlamandan , lh pek güven olmaz çünkü adete yakında yükselebiliyor başıma geldiği için tecrübeyle sabitIste orayi pek bilemiyorumcikar mi.cikmaz mi kac kisi gördüm 9. Ve 10. Gunlerinden yumurtlamadan sonraki pozitif.cikmis. ama tabi ben cesaret edip yapamadim cok erken diye .. Bilemiyorum ya belki de 2. Yumurtlama ama direkt cikti t cizgisi daha idrar giderken o beni biraz supheeye düşürdü hic öyle görmemiştim
Canım seninle batımız aynıydı sanki hiç bir belirti var mı biliyorum çok erken amaBu sıralar çok ikiz haberi alıcaz gibi
Ohoo benimkiyle aynı resmen doğru söylüyorsun cnm bn onu yumurtlama olarak düşüneyimSenin 9.günün mü önceki çatlamandan , lh pek güven olmaz çünkü adete yakında yükselebiliyor başıma geldiği için tecrübeyle sabithatta bu testti adetime 3 gün vardı hamileyim diye gezdim ortalıkta sonra aldım cevabımı oturdum aşağa
Yumurtlamadan sonraki benim 8. Günüm adete de 12 gun var dahaSenin 9.günün mü önceki çatlamandan , lh pek güven olmaz çünkü adete yakında yükselebiliyor başıma geldiği için tecrübeyle sabithatta bu testti adetime 3 gün vardı hamileyim diye gezdim ortalıkta sonra aldım cevabımı oturdum aşağa
Kesinlikle öyle vallaBende öyle düşünüyorumaynı gün bile hamile kalabiliriz
Hahahahhaha bizim yaşadığımız fragmandı deseydinAhshahahepsi aynı.dün önemli günler başlıyor dedim nee daha başlamadı mı diyor elinden geleni yaptığını sanıyor
Bencede değerlendir bide adetime 3 gün kalmıştı çok net hatırlıyorum çünkü karagünümdüOhoo benimkiyle aynı resmen doğru söylüyorsun cnm bn onu yumurtlama olarak düşüneyim
Hangi macun adı ne ah her yere de güven olmuyor kiBen benim herife aktardan macun aldımhergün hergün olunca adamın iflahı sökülüyor diye ama macunu da yiyince maşallah hadi artık demesem sabaha kadar devam eder bence deneyin işe yarıyor
Aramızda 1 gün var benimde 9.gün valla bilemedim ama sen her ihtimale karşı değerlendirYumurtlamadan sonraki benim 8. Günüm adete de 12 gun var daha
Sen tem test mi yapmıştın cnm benimki gibi gün gün müBencede değerlendir bide adetime 3 gün kalmıştı çok net hatırlıyorum çünkü karagünümdü
Ee sen test yapacak misin yarınAramızda 1 gün var benimde 9.gün valla bilemedim ama sen her ihtimale karşı değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?