- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.401
Ay inşallah bakalım dün böyleydi bugün nasıl olacakBaya böyle net çıkıyor canım. Ben laboquick kullanıyorum 20 ovülasyon 2 gebelik testi olanından. Ama geçen ay 3 gün pik görünce testim yetmemişti eczaneden almıştım
boş canım boş papatyamavışin doluydu erkenden öğrendi silik çizgi ile ben daha gölge bile göremedim testlerdeBoş mu bilemeyiz bebeğim papatyamavişte 10.gün pik görünce hamile kaldı diye hatırlıyorum
BelkiAynen öyle oldu valla strese soktu beni döngüm 28 gün normlade 14. Günü doktor onayı ile çatlamış dedi. Arkadan gelen yumurtam oldugu için ateş 19. Gün yükseldi
Canım bende kullanıyorum duphaston günde 2 kullanıyorummelegim can bebeğim sen duphastona günde bir mi kullanıyorsun iki mi ?
Ben birazdan ovulasyon yapayım da ona göre kesinleşir herhalde pikse kuzum
Hayırlısı bebeğim çakşırın gücü adınaboş canım boş papatyamavışin doluydu erkenden öğrendi silik çizgi ile ben daha gölge bile göremedim testlerde
Bu ay benimde sizin gibi oldu ama sizin kadar siliklik görmedim benimkide bu şekilde yumurtalarımız şaşırdı galibaAtıyorum cnm siralama su sekilde oldu
Ne zaman başladın peki canım? Çatlamadan sonraydı dimiCanım bende kullanıyorum duphaston günde 2 kullanıyorum
Aynen canımBen birazdan ovulasyon yapayım da ona göre kesinleşir herhalde pikse kuzum
Senin lh hormonu da hiç geri çekilmemişBu ay benimde sizin gibi oldu ama sizin kadar siliklik görmedim benimkide bu şekilde yumurtalarımız şaşırdı galiba
Kuzum herkesim doktoru genelde günde iki 10 gün devam ettiriyormuş. Benimki günde bir 7 gün içeceksin diyor. Belki rahim kalınlıgına göre degişiyordur durum bebegimmelegim can bebeğim sen duphastona günde bir mi kullanıyorsun iki mi ?
Bizde geri vites yokSenin lh hormonu da hiç geri çekilmemiş
Evet kuzum bugün pik bence sence ?Aynen canım
buna inanıyorum işte sen önden annelerde yer ayırt canım peşinden koşarak gelecemHayırlısı bebeğim çakşırın gücü adınabu ay dolu dolu gelecek
Ateş böyle ovu böyle pik anlam veremedim kuzum seninde böyleymiş sanırım buna benzer bişey yaşamamışsın herhaldeAteş tablonu atarmısın canım
Evet çatlamamış gözüküyor. Belki bir tane çatladı eger hissettiysen arkadan gelen yunurta oldumu sabitleniyor benimde öyle oldu. Ama ben emindim çatladıgına doktor takibindeydimAtıyım kuzum
Evet kuzum bugün pik bence sence ?
Anladım canım sağolKuzum herkesim doktoru genelde günde iki 10 gün devam ettiriyormuş. Benimki günde bir 7 gün içeceksin diyor. Belki rahim kalınlıgına göre degişiyordur durum bebegim
çatladıgında ateş yükselecek canım pik oldugunda düşük çıkar ateşinAteş böyle ovu böyle pik anlam veremedim kuzum seninde böyleymiş sanırım buna benzer bişey yaşamamışsın herhalde
36.2 de benimde yumurtlama zamanı böyle oluyordu arkasından 3-4 derece yükselişe geçince çatlama oluyordu bence normalAteş böyle ovu böyle pik anlam veremedim kuzum seninde böyleymiş sanırım buna benzer bişey yaşamamışsın herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?