- Konu Sahibi Afratafrac
- #26.361
Attım cnm, ekledımEk yok canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attım cnm, ekledımEk yok canim
Ama kuzum 27 günde bir adet oluyorum normalde düzenim bozuldu sanırım o yüzden üzüldüm yaBen akşam üzeri yapacağım canım her gün aynı saatler olsun diye. Strese girme 15. Gün çok geç değil ya eli kulağında
Ben de senin gibi bekle bekle bir hal oldum 18. Gün bugün normalde 14-15 de olurdum antibiyotik kullandım enfeksiyon için o erteledi sanırım![]()
bu ay 10. gün pik gördüm ya normalde 13 veya 14 görürdüm ama boş büyümüş yumoşumTur bindirdin sen bana![]()
İnşallah öyledir umarım 4 5 gündür ağrım var çok dün de akıntım geldi baya çatlamıştır dedim ama etek yükselmemişDemek ki ekstra büyümeyi seçti bu ay![]()
Sen de dikkat et kuzumAynen öyle canım ben stresten üzüntüden tiroid hastası oldum aklım başıma yeni geliyor sen yapma bunu kendine![]()
Arada ufak sapmalar olabiliyor ya önemli olan kaliteli yumurtlamış olmak benim de geçen ay 30 güne çıktı döngüm bu ay da öyle olacak sanırım sağlık olsun napalimAma kuzum 27 günde bir adet oluyorum normalde düzenim bozuldu sanırım o yüzden üzüldüm ya
Maalesef hepimiz bunları yaşıyoruz canım üzülme lütfenÇok üzüldüm çok ümitlenmiştim bu sefer
Troid hastalığı içini atmaktan herşeyi yutmaktan kimseye hayır demeyip kırmamakta olurmuşsun bende haşimato troid hastasıyım Reiki ile uğraşırdım bir aralar o dalda nedeni bu gerçi ben hala herşeye susuyorum ne yapalım yapacak bişey yokAynen öyle canım ben stresten üzüntüden tiroid hastası oldum aklım başıma yeni geliyor sen yapma bunu kendine![]()
Geçen ay benim 35 güne çıkmıştı aynen sağlıklı olsunlar yumoşlar da geç olsun güç olmasınArada ufak sapmalar olabiliyor ya önemli olan kaliteli yumurtlamış olmak benim de geçen ay 30 güne çıktı döngüm bu ay da öyle olacak sanırım sağlık olsun napalim![]()
Daha çok küçük olduğu için öyle olması normal bence yumurta 1 günde 2mm büyüyor ya anca yetişmiştir olgunluk seviyesine, bizede at merak ederizNormaldede hic 2 yumurtam olmaz sevindim bak simdibirazdan bir tane daha yapicam ovulasyon testi bakalim siliklesme olacak mi ? Ama anlamadigim bir nokta var 4 aradan 4 gün sonra böyle cikmasi normal mi ki cunku 4. Ovu da cok siliklesme var arkadan yumurta geliyorsa o kadar siliklesme olur muydu
Bende anlamadmki canım sabah kalktm normal regli gibiydi şimdi leke gibi kafamda deli sorularNormal regl mi oldun canım lekelenme olarak mı başladı![]()
Canım selam benim d vitaminim 18.80 li bi sey cıktı seninde düsük gibi bi sey yazmıstın sanırım 18 cok mu düsük sence engel midir yükseltmek icin ne kullandınMaalesef hepimiz bunları yaşıyoruz canım üzülme lütfenben kışın kaç kez böyle yaşayıp hayal kırıklığıyla ağladım. Rabbim en doğru zamanı bekliyor hepimiz için
![]()
Valla canm ya neler neler görüyoruzKuzum belki düzenin değişmiştir hani leke leke değil birden gelmeye başlıyordur şu süreçte o kadar farklı şeylere şahit oluyoruz ki vücudumuz ile ilgili inşallah güzel günler yakındadır doktora gitmeyi düşünüyor musun
inşallah canım bak pembe olan gebelik turuncu olan ovi testim yeni yaptımO zaman heyecanli belkide bebistendir hadi insallahhh bolca aminn :)
Atıyorum cnm siralama su sekilde olduDaha çok küçük olduğu için öyle olması normal bence yumurta 1 günde 2mm büyüyor ya anca yetişmiştir olgunluk seviyesine, bizede at merak ederiz![]()
Amin inşallah canım benimValla canm ya neler neler görüyoruztatlım bakicam bakalm bu döngü nasıl olacak ona göre gidebilirim en azından hormonlara vs baktırmak içn
İnşallah Allahim herkese kolaylıkla guzelikle sağlıkla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin![]()
İnşallah canım benim inşallahEvet çok değil ama varİnşAllah sonucu güzel olsun da bekleriz napalım
Pembede ben kararti mi görüyorum sankiinşallah canım bak pembe olan gebelik turuncu olan ovi testim yeni yaptım
Ama manyak gibi kaşık ağrım var