- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.301
bende bilemdim canm lekenin azalması evet iyi bir şey bu ay böyle oldu önceki aylarda tam 14. gün oluyordumlekenın azalması ıyı bişey ama bu seferde yumurtlama sonrasının kısa olması iyi bişey mi bilmiyorum
Sağlıklı besleneceksin canım onun dışında bir önlem yok galibaKızlar günaydın bir daha kimyasal yaşamamak için almam gereken önlem var mı ben veya eşim içinfolik asit kullanıyorum zaten kullanmam gereken birşey var mı başka ? Konu hakkında bilgisi olan etiketleyip ya da yorumla yaparak cevap verirse iyi olur çalıştığım için göremiyorum yazdıklarınızı
Normal regl mi oldun canım lekelenme olarak mı başladısanırım ben 2 gün erken oldum pazartesi beklerken :)
Ben azeriyim pek anlamadımda bat neydi canımDaha ne kadar belli olsun ben burdayım diyor resmenHadi inşallah sağlıkla ilerlesin canım bata kaç kaldı?
Bakalım 3 yumurtada tablo nasıl olacakAynen aşkım dün değerlendirdik ama ateş sabit gidiyor bu ay çok değişiksanırım hepsi çatlamadan yükselmiyor bugün boş geçeriz olmadı yarın gündüz değerlendiririz bir aksilik olmazsa devamke bu ay bizim ayımız olacak Allah’ın izniyle durmadan bunu söylicem ben üçümüzden çok umutluyum melisaa93
Bikac gündür sıkıntılar yasadım canım, dün onun üstüne verdim büyük ihtimal stres tetikledi, cok tesekkür ederim kuzum insallah cok bekletmeden alırız güzel haberleri artıkBence hepsi de çok iyi canımMaşaAllah bu aralar incir fln yedin mi ondan geçici bir yükselme yaşamış olabilirsin
Kuzum paketli gıdalar harici uzak durmam gereken ya da yemem gereken birşey var mıSağlıklı besleneceksin canım onun dışında bir önlem yok galiba
İnşAllah canım ondan arttı demek ki. Bak işte hiç bir şeyi takmasak gamsız olsak her şey normal olacakta işte bize laf söz geçmiyorBikac gündür sıkıntılar yasadım canım, dün onun üstüne verdim büyük ihtimal stres tetikledi, cok tesekkür ederim kuzum insallah cok bekletmeden alırız güzel haberleri artık
Ben hele, hicbir zaman banane diyemedim hayatta, böyle böyle cıkıyo işte bi seyler, bi kitapta okumustum, beyin artık sorun stresi kaldıramayınca baska organlarla paylasırmıs, bu da kanserin sebebiymis, kendimize cok dikkat etmeliyiz, bu beden bize emanet ama iste zamanla ögreniriz umarımİnşAllah canım ondan arttı demek ki. Bak işte hiç bir şeyi takmasak gamsız olsak her şey normal olacakta işte bize laf söz geçmiyor
Detoks ürünleri hamurişi Yeşilçaydan da uzak dur canım kahveyi de minimuma indir. Aslında o yasak bu yasak diye kendini strese sokma. Tadında bırak her şeyiKuzum paketli gıdalar harici uzak durmam gereken ya da yemem gereken birşey var mı
Malesef çıkmadıO zaman çıkma ihtimali var yap istersen bi test
Aynen öyle canım ben stresten üzüntüden tiroid hastası oldum aklım başıma yeni geliyor sen yapma bunu kendineBen hele, hicbir zaman banane diyemedim hayatta, böyle böyle cıkıyo işte bi seyler, bi kitapta okumustum, beyin artık sorun stresi kaldıramayınca baska organlarla paylasırmıs, bu da kanserin sebebiymis, kendimize cok dikkat etmeliyiz, bu beden bize emanet ama iste zamanla ögreniriz umarım
İnşallah canım belkide klomen yapıyor bu kadar agrıyı neyse inşallah sonu güzel olsun allahım umudumuzu boşa çıkarmısın çok ümitlendik saglıkla gelsin bebişlerimiz inşallahYok yok ateşi sende gördüm ya öyle takmıyorum bu ay farklı olacak zaten bunu bekliyoruz artıkben normalde yumurtalarken kaşık ağrısı duyardım ama bu kadar değil. Bunu tarih edemiyorum ya çok acı çekmiyorum ama orada kaskatı doluluk var gibi ara ara ağrı sancı oluyor farklı yani her zamanki gibi değil. Allahım inşallah sonu güzel olacak amin
Beklenen adet tarihi canım hastalanmana kaç gün varken böyle çıktı testin onu merak ettimBen azeriyim pek anlamadımda bat neydi canım
ama ben 1 hafta önce çatlamış mı diye gittiğimde de tek ti 1 haftada yumurta büyür mü kiBak cnm bunlr benim ovu. Yanlarinda tarih yazıyor. Benimde hic 2 yumurtam olmaz bir femara kullandigim zaman olmuştu bilemiyorum ama galiba 2. Yumurta
Regl gelmediği sürece moral bozmuyoruz canım daha 6 gün varmış zatenMalesef çıkmadı
2 gün geçti cnmBeklenen adet tarihi canım hastalanmana kaç gün varken böyle çıktı testin onu merak ettim
Ilac kullandin miama ben 1 hafta önce çatlamış mı diye gittiğimde de tek ti 1 haftada yumurta büyür mü ki
Geç döllenme olabilir gibi o zaman hadi kan tahlili ver de bize de haber ver kaç çıktığını2 gün geçti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?