- 2 Şubat 2023
- 257
- 437
- 18
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.181
Çatlamadan sonra kaçıncı günündesin canım? Erken olabilir yap ama çıkmazsa da moralini bozmaAy kızlar bel ağrısından ağlıyorum resmen bata 6 gün var dayanamicam ben yarın test yapıcam bu ağrıya adet olursam nasıl bi adet beni bekliyo tahmin edemiyorum
Benimde 8.günü bugün az önce bir karın ağrısı yaşadım ki nefes alamadım afedersin gaz sıkışmasıyla birlikte ishal olmuşum böyle ara ara bu ay oldum çok garipKızlar benim çatlamanın muhtemel 6. Günü ve inanılmaz kaşık ağrısı bel ağrısı ve gaz sancım var çok erken değil mi bu ağrılar için
insan bildiklerinizde unutuyor ya yerleşiyor mu adet mi olucam diye bi panikledimBenimde 8.günü bugün az önce bir karın ağrısı yaşadım ki nefes alamadım afedersin gaz sıkışmasıyla birlikte ishal olmuşum böyle ara ara bu ay oldum çok garip
Bende ki yerleşme değilde senin öyle olabilirinsan bildiklerinizde unutuyor ya yerleşiyor mu adet mi olucam diye bi panikledim
Benim de öyleydi canım kime sorsam psikolojiktir şu an o belirtileri hissedemezsin diyordu yine de kan vereyim dedim ögrendim ki hamileymişimKızlar benim çatlamanın muhtemel 6. Günü ve inanılmaz kaşık ağrısı bel ağrısı ve gaz sancım var çok erken değil mi bu ağrılar için
Test ile takip etmedim ama akıntı ve kasık ağrısından tahminim yarın çatlamanın 9.günü olacakÇatlamadan sonra kaçıncı günündesin canım? Erken olabilir yap ama çıkmazsa da moralini bozma
Ay bu ağrıların psikolojik olması imkansız ya o psikolojik diyenleri ben motorla eve geldim adamı yedim eve gelene kadar yavaş derken her hopladığında batma olduBenim de öyleydi canım kime sorsam psikolojiktir şu an o belirtileri hissedemezsin diyordu yine de kan vereyim dedim ögrendim ki hamileymişim
Hazırlık yapıyor kuzum çatlamaya. Beninki çatladı hala devam agrı bugün yine uzayan akıntım geldiKız kasıklarımda bir şeyler oluyor zaten böyle bir doluluk bir gerginlik aynı adet zamanı gibi sancı da var ama öldürecek kadar değil şişkinlik falan da var dolgun dolgunmelegim can
Erken degil yerleşiyordur inşallah canımKızlar benim çatlamanın muhtemel 6. Günü ve inanılmaz kaşık ağrısı bel ağrısı ve gaz sancım var çok erken değil mi bu ağrılar için
Bilmiyorum canım ben kullandığımda bitkisel bir şey kullanmamıştımmelisaa93 Canım ya sen daha önce climen kullandığın için sana danışmak istedim. Ben aynı zamanda aslan pençesi otu tüketiyorum ya climene de başladım herhangi bir ters etki olur mu ki ?
Bende yumurtlamanin 7. Gunundeyim ve bu dediklerin bndede var cnm. Ovu yaptim bugun cift cizgi cikti bir onceki sayfaya atmistim sanırım benim 2. Yumurtlama. Bel asiri az geldi gitti ama kasık agrisi varKızlar benim çatlamanın muhtemel 6. Günü ve inanılmaz kaşık ağrısı bel ağrısı ve gaz sancım var çok erken değil mi bu ağrılar için
Ben kullanıyorum canım o ilaçtan sadece isimi degişik. Bütün bitkisel takviyeleri kullanıyorum 3 aydır bende bi sıkıntı olmadımelisaa93 Canım ya sen daha önce climen kullandığın için sana danışmak istedim. Ben aynı zamanda aslan pençesi otu tüketiyorum ya climene de başladım herhangi bir ters etki olur mu ki ?
Sen tekrar yumurtluyırsun canım bugün ve yarını degerlendir mutlakaBende yumurtlamanin 7. Gunundeyim ve bu dediklerin bndede var cnm. Ovu yaptim bugun cift cizgi cikti bir onceki sayfaya atmistim sanırım benim 2. Yumurtlama. Bel asiri az geldi gitti ama kasık agrisi var
Sağol canım inşallah amin...Cnm sağlıcakla kucağına al inşallah
Hamişsin sanırım, kaçırdım çunku haberını kan vermişmiydın
Doktordan çıktık. Oğlum diyor ki anne iki bebek geliyor değil mi? Ben biliyorum iki bebek gelecek bir kız bir erkek olacak. Beni buna en çok oğlum inandırdı kızlar tek bebeği bırakın ikizlere oğlum inandırdı
Ya görsen evde tost yiyor mesela bugün kardeşim gelince ben onunla tostumu paylaşırım oyuncaklarımı paylaşırım ben onlarla her şeyimi paylaşırım diyo
Bişey söyliyim mi kuzum çocuklar gerçekten hisseder. Ben ilk çocukta gebeyken daha 2 aylık falandım sanırım. Bir yakınımın 2 yaşlarında falan bi kızı vardı. Bizdeydiler. Benim ağrım vardı uzanmıştım. Cocuk annesiyle yanıma geldiler. Annesi kızına sordu ablanın karnında bebek var. Kız mı erkek mi dedi çocuk bana ve karnıma baktı Kız dedi. gerçekten bebeğim kızdı. Tesadüf mü bilmiyorum ama küçük çocuklar hisseder derler. Tabi ben cinsiyeti çok sonradan öğrendim. İlk başta erkek denilmişti sonra hep kız dedilerOğlum sürecin başından beri iki bebek gelecek diyor. Onunla oturup konuşmuştum bu eve bir kardeş daha gelmesini ister misin beraber oyunlar oynarsınız birbirinizi korur kollarsınız diye. O yüzden haberi var kardeş fikrine allıyorsunuz dedim o benden daha istekli çıktısürecin başından beri bir kız bir erkek gelecek anne diyor eğer cidden öyle olursa ne diyeceğimi bilmiyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?