- 26 Aralık 2015
- 11.845
- 19.139
- 298
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.101
Canım üç yumurtan oluşmuş gayet güzel dedi kaç milim olduklarını sordum birinin 20 birinin 19 birinin 18 milim gibi bir şey olduğunu söyledi. Dedim çatlatma iğnesi yapacak mısınız. Dedi hayır ben gerek görmüyorum boşuna ilaç yüklemesi dedi. Dedim ya fazla büyüyüp kiste çevirirse. Dedi bu ihtimal klomen kullanıldığı müddetçe varcanım ne yaptın doktor ne söyledi merak ettim bizimle paylaşır mısınben de klomen kullanıyorum aynı süreçlerden geçmek çok heyecan veriyor
Canım öğlene göre koyulaşmış dimiBen demiştim sana kuzum. Bir anda koyulaşacak bence testinüçü de çatır çatır çatlayacak inşallah
Daha pik olmamış az kalmış canım
İnşallah kuzum çok teşekkür ederim inşallah sonu da güzel olurAmin canım bende senin mesajlarını geç fark ettim. Çok şükür sende iyi haberler almışsın belki de ikiz bebek gelecek sağlıkla ilerlesin inşallah sürecin
Evet sağdaki biraz daha pembe sankiCanım öğlene göre koyulaşmış dimi
Kızlar siz de bakar mısınız
Git gide daha da koyulaşır inşallah ya sancılarım azaldı ama yumurtlama sivilcem de çıktı. Hormon artıyor anlaşılan yavaş yavaşEvet sağdaki biraz daha pembe sanki
Sen bugün yarın diğer gün Allah ne verdiyse değerlendir canım
Oyyy maşallah harika haberlerCanım üç yumurtan oluşmuş gayet güzel dedi kaç milim olduklarını sordum birinin 20 birinin 19 birinin 18 milim gibi bir şey olduğunu söyledi. Dedim çatlatma iğnesi yapacak mısınız. Dedi hayır ben gerek görmüyorum boşuna ilaç yüklemesi dedi. Dedim ya fazla büyüyüp kiste çevirirse. Dedi bu ihtimal klomen kullanıldığı müddetçe vardedim duphaston Progestan falan vermiyor musunuz? Dedi onlar için Şuan gereken bir şey yok ki hamile kalırsanız eksiklik olursa veririm tedavi amaçlı dedi. Rahim kalınlığı nasıl dedim 7 miymiş neymiş gayet iyi dedi. Yani son durum bu. Kendisinin çatlamasını bekleyecek. İlişki sık olsun dedi. Ama küçük ilçemin devlet hastanesine gittim ben imkanlardan dolayı mu artık yapmadı bilemedim. Sen hangi aşamadasın kuzum ben ilk kez kullandım. 13 aydır sebepsiz olmuyor.
Evet canım inşallah o uzun beklemenin sonu ikiz bebişlerle taçlanırCanım öğlene göre koyulaşmış dimi
Kızlar siz de bakar mısınız
Ya senin de bu yorumun beni çok duygulandırdı bugün çok duygusalım zaten ağlayıp duruyorum her şeye. Bol bol dua ettim gönlüm rahatladı Allahım inşallah hayırlısı ile verir ya oğluşum o kadar cok istiyor kiEvet canım inşallah o uzun beklemenin sonu ikiz bebişlerle taçlanırOğlunun çook iyi bir abi olacağına inanıyorum beni çok duygulandırdı
Ya evet zaten kendisi dedi çoğul gebelik olabilir bu arada dediOyyy maşallah harika haberlerfazla yumurta olunca çoğul gebelik olabilir diye çatlatma iğnesi vurmuyorlar. Resmen doktor olduk bu işleri araştırırken takır takır söylemişsin şok olmuştur doktor inşallah tutar bu ay sağlıkla sıhhatle benim de ilk ayım klomende pco var bende yumurtlamam olmuyor. Aslında 3.5 aylık evliyim ama istiyoruz bebis o yüzden klomene başlattı doktor. Bu arada ben olsam çatlatma iğnesi alıp yapardım kendime üçüz istiyorum sağlıkla olur inşallah
Afiyet olsun saglıklı çatlamış olsun inşallahAy hadi İnşallah kuzum yahepimiz bi umutla çatlıyoruz Allah karnımızı doldursun inşallah. Havuç yemek bağımlılık oldu hala yiyorum
Ovulasyon testiOvü testi ne demek
Tamam kuzum yarın tekrar yaparımBebişim pik değil, yarın göreceksin tahminimce.
Yarın görürüm herhaldeDaha pik olmamış az kalmış canım
Ahh inşallaaahhSağol kuzum inşallah sende bu ay kığ kırmızı çizgilerle geleceksin yanımıza
Öyle yapcam bugünden başladım canım 3 gün benimsin diyorum adamaSen bugün yarın diğer gün Allah ne verdiyse değerlendir canım
Canım sen test yaptın mı kaçırdımkahkaha attım Allah ta seni güldürsün
Hahahhahahah bizim de bugün kabul günü yarın boşluk bırakırız cumartesiden itibaren sıklaştırırızÖyle yapcam bugünden başladım canım 3 gün benimsin diyorum adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?