- 22 Şubat 2023
- 10.226
- 11.347
- 218
- 38
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #26.081
Ay iğnen vardı tamam ondan istemiyorsun. Ya aslında doktorun adetin 10-12-14. Günlerinde kontrole çağırması gerekiyordu. Erken de çatlayabilirsin neticede. İyi yapmışsın çekerek. Hatta yarın bile gitsen olur gibi geldi bana. Pazartesiye çatlamış olacaksın diye düşünüyorumRandevuyu erkene çektim pazartesi gideceğim buda beklemiş halı bugunkinin bilemedim bende neyse yarın kesinleşir herhalde
Evet işte bende onu dedim doktora da kaç gün saydı üstüne 10 unda adet basladu 21 inde gideceğim 11 gün olmjs olacak bugün 8Ay iğnen vardı tamam ondan istemiyorsun. Ya aslında doktorun adetin 10-12-14. Günlerinde kontrole çağırması gerekiyordu. Erken de çatlayabilirsin neticede. İyi yapmışsın çekerek. Hatta yarın bile gitsen olur gibi geldi bana. Pazartesiye çatlamış olacaksın diye düşünüyorum
canım ne yaptın doktor ne söyledi merak ettim bizimle paylaşır mısınKuzum yarın 8. Günüm adetin. Yarın ve bir sonraki gün de klomen içiyorum bitiyor. Sonra 4 gün bekle gel dedi o da 17 Ağustos oluyor. Döngümün 14. Günü oluyor. Gelene kadar gün aşırı ilişki olsun dedi
Neyse ben bu üç günü dolu dolu geçirmeliyim o zama. Ne yapayimAy iğnen vardı tamam ondan istemiyorsun. Ya aslında doktorun adetin 10-12-14. Günlerinde kontrole çağırması gerekiyordu. Erken de çatlayabilirsin neticede. İyi yapmışsın çekerek. Hatta yarın bile gitsen olur gibi geldi bana. Pazartesiye çatlamış olacaksın diye düşünüyorum
Aynen sen değerlendir canımmNeyse ben bu üç günü dolu dolu geçirmeliyim o zama. Ne yapayim
Son halini gordjnmu testin seninkinde çıktı mı çizgi bekleyinceAynen sen değerlendir canımm
Amin canım inşallah bakalım gebeysem uzun yol sorun olurmuO ağrının sonucu sana da pozitif olarak dönsün canım
Havuçları görünce şuan bende yemeye başladım bilmiyordum iyi geldiğiniAy hadi İnşallah kuzum yahepimiz bi umutla çatlıyoruz Allah karnımızı doldursun inşallah. Havuç yemek bağımlılık oldu hala yiyorum
Havuçları görünce şuan bende yemeye başladım bilmiyordum iyi geldiğini
Hafif çıktı canım. 21.00 de yapacağım daha belirleyici olacak.Son halini gordjnmu testin seninkinde çıktı mı çizgi bekleyince
Hadi bakalım etiketi at bana da kaçırıyorum arada benim bebe durmuyor ya çok giremiyorumHafif çıktı canım. 21.00 de yapacağım daha belirleyici olacak.
Canım benim hayırlı olsunnnVitamin almam gerektiğine inanıyordum o yüzden mutluyum açıkcası. Progestan da kahverengi akıntıdan dolayı verdi canım, senin çok şükür öyle bir problemin yok benim akıntımın rengi koyulaştı tutunsun diye verdi doktor. Bir de az önce aradılar pazartesi gidersem keseyi görebileceğimizi söylediler. Çok sık ultrasona girmek istemiyorum ama bir yandan da merak ediyorum giderim herhalde
Riskli hamileliklerde herşey sorun oluyor canım. Ama tutunasınvarsa bir bebeğin, kendini ordan burdan atıp zıplasan da bişey olmuyor.Amin canım inşallah bakalım gebeysem uzun yol sorun olurmu
Sağol kuzum inşallah sende bu ay kığ kırmızı çizgilerle geleceksin yanımızaCanım benim hayırlı olsunnn
Bebişim pik değil, yarın göreceksin tahminimce.
İlk klomen kullanışınız mıydı?Evet işte bende onu dedim doktora da kaç gün saydı üstüne 10 unda adet basladu 21 inde gideceğim 11 gün olmjs olacak bugün 8
Cnm sağlıcakla kucağına al inşallahkızlar benımde aklıma bısey takıldı ya ..
ara ara sancım oluyor hem bıcak batması gıbbı karnıma dogru hemde kasıklarımda
dıs gebelıkten korkuyorum ya lekelenmem henuz yok. ama kremsı gıbı akıntım oluyor hafıf renklı gıbı sarı gıbı ya bıraz ozel oldu ama byle bı rudumu daha once yasayanlar oldu mu aranızda
O zaman mehter marşıyla gidiom bençıkı çıkı çıkı çıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?