2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aslında şeyi merak ediyorum. Benden bir kaç defa ufak operasyonlar için kan alınmıştı ve pıhtı çıkmıştı. Pıhtı sorunu böyle bişi mi?
Pihti icin kan veriyorsun ordan anlasiliyor ama kaninizda pihti ciktiysa ya o doneme ait birseylerdendir sorun cozulunce cozulmustur yada sizde kan pihtilasmasi olablir bunu mutlaka doktorunuza bildirin.
 
bende bu ay öyle yapıyorum canım duşa sabah giriyorum :) aynen ilişkide oluyor sık sık. en fazla 2 gün ara verdik
 
DUYURU: Kızlar bilen ya da bilmeyenler için söylemek istiyorum, tam zamanlı bir işte çalışıyorum ve biraz işlerimiz yoğun. Eşim biraz çekilip kafamı iyice dinlememi istiyor, gün içerisinde zaten yeterince yoruluyorsun düşüncesinde ve haklı. Çalışmıyor olsaydım tüm gün evde olsaydım hiç sıkıntı olmazdı. Ancak burası aşırı fazla vaktimi alıyor.

Topiğin açık kalmasını çok fazla ısrar edildiği için kırmak istemedim Eylül sonuna kadar uzatmak istedim ama sağolsun yöneticiler Ekimi de işin içine katmışlar. Benim de Ekim sonuna dayanacak enerjim olmayabilir hamilelikle birlikte. İş yerimde de yoğun çünkü biraz daha fazla oraya yönelmem lazım, almam gereken eğitimler falan da var.

Ben her gün foruma girip bakmaya devam edeceğim. elimden geldiğince de destek olmaya çalışacağım.

Artık beğeni ve etiketleri görmeyebilirim çünkü 60-70 bildirim aynı anda geliyor ve aralarında takpi etmesi çok zorlaştı. Her sayfayı, her mesajı tek tek okumam gerekiyor, bu da benim için dediğim gibi artık zor.

Şimdi sizlerden bir ricam var.
  • Şayet beni ilgilendiren önemli bir haber varsa bana özelden mesaj atmanızı rica edeceğim. Ancak bu özel sorular değil. Buradaki diğer herkes belki benden fazla bilgi sahibi. Afratafra ne yapmıştı diye sorsa birisi eminim cevap verebilecekler. Ya da çakşırı nasıl kulanıyoduk diye sormayın yani özelden. Ben de başkaları adına çok verdim böyle bilgi. Özelden şahsi sorular sorulursa o zaman da ipin ucu kaçabilir. Çok acilse mutlaka sorulabilir tabi.
  • Özelden daha çok regl olan varsa güncel sat ve bat tarihleriyle birlikte yazsın ve regl oldum desin. Hamile olan varsa beni paylaşım yaptığı gönderiyi de mesaja ekleyerek bana bilgilendirme yapsın.
  • Topiğe yeni gelen ve tabloya isim yazdırmak isteyen biri olursa bana özelden mesaj attırabilirseniz sat ve bat ını söylerse tabloya ekleyebilirim yoksa artık ekleyemem. göremeyebilirm.
  • Ben yokken benim yerime bu dediklerimi beni etiketleyerek ya da etiketlemeden yorum olarak yazanlara özelden mesaj atmaları gerektiğine yönelik uyarabilirseniz çook memnun kalırım.
Ben topik ilk sayfasına da yazdım ancak tahminimce kimse fark etmeyecektir. Bu sebeple ayrıca bilgilendirme yapmak istedim. Dediğim gibi her gün burayı takip edeceğim gelip ancak eskisi kadar tüm günümü geçiremeyeceğim. İş yerimde de sıkıntılar var halletmem gereken eğitimler var son 1 aydır çok aksattım. Umarım bana karşı sitem etmez kimse. Sadece ben değil hep birlikte yönetelim topiği ki benim de yüküm hafiflesin

Şimdiden anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederim
 
bende bu ay öyle yapıyorum canım duşa sabah giriyorum :) aynen ilişkide oluyor sık sık. en fazla 2 gün ara verdik
Aynen girme çok zor biliyorum ama ne edek bizim bebişler nazlı2 gün ara iyi bende öyle yaptım zaten sperm yaşıyor aksine 2 gün arayla daha kaliteli oluyorlar
 
Yok bebeğim hissetmedim döllenmeyi, imkansız o. Ben olumlama yapmak istedim o akşam, böyle hamile kalmışım gibi bi his oluştu içimde enteresan. Onu paylaşmıştım.

Yerleşme düşüdüm 7. gün oldu. O gece fenalık geçircektim sıcaktan, vücudum yanıyordu ayağımın altı yanıyordu sanki.
 
Aile hekimime gittim sabah kan vermeye gelmemi söyledi, dedim dört kez test yaptım ama güvenemedim bir kez pozitif çıktıysa pozitiftir dedi güldü ee sonra patron çıldırdı eve giderken iki test daha aldı.. sonuçta sabahı bekleyene kadar çatlardım illa bir aksiyonda bulunmam gerekti.. şimdi yaptım idrarı damlatır damlatmaz çıktı ikisi de kızlar ama freely marka daha net ve hızlıydı bir kaç dakikaya ikisi de aynı koyuluğa ulaştı. Alacak olanlar değerlendirebilirler
 

Eklentiler

  • IMG_0730.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 57
Pihti icin kan veriyorsun ordan anlasiliyor ama kaninizda pihti ciktiysa ya o doneme ait birseylerdendir sorun cozulunce cozulmustur yada sizde kan pihtilasmasi olablir bunu mutlaka doktorunuza bildirin.
Anladım canım, buundan bir 6-7 yıl önce falandı sanırım. Sonra tekrar verdiğimde sorun yok demişlerdi gerçi. Yine de söylerim doktoruma.
 
Bu sıcaklama olayı bana da bir ara çok oldu, herkes normal otururken ben sıcaktan bayılacak gibiydim bunalıp daralıyordum. Sebep bu olabilirmiş demek ki
 
Testlerde bundan koyusu yok artık para verme boşuna
 
O günkü inancını ben bile hissettim inan. Dilerim sağlıklı ilerlesin sürecin.

Birde son uyarı mesajını ilk sayfaya eklemek de işe yarayabilir. Yoksa hepimiz aynı alışkanlıkları sürdürüp senin için bir kaos yaratmayı sürdürebiliriz.
 
BEnce senin erken döllenme olmuş. Baya koyu çıkmış canım. maşallah
 
Tamam cnm çok saol evet gebelik olursada olmazsa da değiştiricem içim rahat etmedi şimdilik bi kaç gün kullanayim salıya kadar salı ortaya çıkar herşey zaten
 
Maşallah maşallah battan önce bu kadar koyu olması beni de sabırsızlandırıyor 6 günüm var dayanmalıyımmm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…