- 23 Aralık 2020
- 689
- 1.048
- 63
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
- #25.941
Çok şükür canım tebrik ederim böyle güzel ilerler umarımKızlar sonucum çıktı 1476 olmuş. Yükseliş güzel görünüyormuş vitamin ve progestan verdi. 3 hafta sonra gel dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım tebrik ederim böyle güzel ilerler umarımKızlar sonucum çıktı 1476 olmuş. Yükseliş güzel görünüyormuş vitamin ve progestan verdi. 3 hafta sonra gel dedi
Pihti icin kan veriyorsun ordan anlasiliyor ama kaninizda pihti ciktiysa ya o doneme ait birseylerdendir sorun cozulunce cozulmustur yada sizde kan pihtilasmasi olablir bunu mutlaka doktorunuza bildirin.Aslında şeyi merak ediyorum. Benden bir kaç defa ufak operasyonlar için kan alınmıştı ve pıhtı çıkmıştı. Pıhtı sorunu böyle bişi mi?
bende bu ay öyle yapıyorum canım duşa sabah giriyorum :) aynen ilişkide oluyor sık sık. en fazla 2 gün ara verdikAma sen yine piki bekleme sık ilişkiyle devam et canım..birde ben burda her kese yazamıyorum okurlar onlarda..ben ilişkiden sonra 1 saat kalkmıyordum duşumu bile almıyordum o gece çünkü tüp bebekte doktorlar diyorki tüp bebek yapıldıktan sonra duş alarken affedersiniz vajinanın içine su vurmayın ondan bence riske alıb duş almamak daha iyi
bu ay olmazsa diğer ay olur inşAllah :)ay nerde o günler çıksa da hatta bayılsam
Aynen girme çok zor biliyorum ama ne edek bizim bebişler nazlı2 gün ara iyi bende öyle yaptım zaten sperm yaşıyor aksine 2 gün arayla daha kaliteli oluyorlarbende bu ay öyle yapıyorum canım duşa sabah giriyorum :) aynen ilişkide oluyor sık sık. en fazla 2 gün ara verdik
Benim eczanemde de var. Ancak hepsiburada epedy satıcısından da alabilirsiniz.Testi siz eczaneden mi almıştınız freely markayı?
Yok bebeğim hissetmedim döllenmeyi, imkansız o. Ben olumlama yapmak istedim o akşam, böyle hamile kalmışım gibi bi his oluştu içimde enteresan. Onu paylaşmıştım.Canım bir şey soracağım sana. Sen döllenmeyi de hissettiğini söylemistin. Hatta o yüz yazdın da buraya bence ben hamileyim diye. Döllenmenin oluğu gün bir farklılık var mıydı vücudunda.? A Afratafrac
Ya da yerleşe düşüşü yaşadığında bir farklılık var mıydı?
Anladım canım, buundan bir 6-7 yıl önce falandı sanırım. Sonra tekrar verdiğimde sorun yok demişlerdi gerçi. Yine de söylerim doktoruma.Pihti icin kan veriyorsun ordan anlasiliyor ama kaninizda pihti ciktiysa ya o doneme ait birseylerdendir sorun cozulunce cozulmustur yada sizde kan pihtilasmasi olablir bunu mutlaka doktorunuza bildirin.
bakalım pik olduktan sonra daha sık olacak ilişkiler bu zamana kadar keyfi davrandık :)Aynen girme çok zor biliyorum ama ne edek bizim bebişler nazlı2 gün ara iyi bende öyle yaptım zaten sperm yaşıyor aksine 2 gün arayla daha kaliteli oluyorlar
Teşekkür ederim bu arada mesleğiniz nedir mesajımı görmezseniz üzülmeyeceğim daha demin yukarıda yazmışsınız okudumBenim eczanemde de var. Ancak hepsiburada epedy satıcısından da alabilirsiniz.
Bu sıcaklama olayı bana da bir ara çok oldu, herkes normal otururken ben sıcaktan bayılacak gibiydim bunalıp daralıyordum. Sebep bu olabilirmiş demek kiYok bebeğim hissetmedim döllenmeyi, imkansız o. Ben olumlama yapmak istedim o akşam, böyle hamile kalmışım gibi bi his oluştu içimde enteresan. Onu paylaşmıştım.
Yerleşme düşüdüm 7. gün oldu. O gece fenalık geçircektim sıcaktan, vücudum yanıyordu ayağımın altı yanıyordu sanki.
Testlerde bundan koyusu yok artık para verme boşunaAile hekimime gittim sabah kan vermeye gelmemi söyledi, dedim dört kez test yaptım ama güvenemedim bir kez pozitif çıktıysa pozitiftir dedi güldü ee sonra patron çıldırdı eve giderken iki test daha aldı.. sonuçta sabahı bekleyene kadar çatlardım illa bir aksiyonda bulunmam gerekti.. şimdi yaptım idrarı damlatır damlatmaz çıktı ikisi de kızlar ama freely marka daha net ve hızlıydı bir kaç dakikaya ikisi de aynı koyuluğa ulaştı. Alacak olanlar değerlendirebilirler
O günkü inancını ben bile hissettim inan. Dilerim sağlıklı ilerlesin sürecin.Yok bebeğim hissetmedim döllenmeyi, imkansız o. Ben olumlama yapmak istedim o akşam, böyle hamile kalmışım gibi bi his oluştu içimde enteresan. Onu paylaşmıştım.
Yerleşme düşüdüm 7. gün oldu. O gece fenalık geçircektim sıcaktan, vücudum yanıyordu ayağımın altı yanıyordu sanki..
BEnce senin erken döllenme olmuş. Baya koyu çıkmış canım. maşallahAile hekimime gittim sabah kan vermeye gelmemi söyledi, dedim dört kez test yaptım ama güvenemedim bir kez pozitif çıktıysa pozitiftir dedi güldü ee sonra patron çıldırdı eve giderken iki test daha aldı.. sonuçta sabahı bekleyene kadar çatlardım illa bir aksiyonda bulunmam gerekti.. şimdi yaptım idrarı damlatır damlatmaz çıktı ikisi de kızlar ama freely marka daha net ve hızlıydı bir kaç dakikaya ikisi de aynı koyuluğa ulaştı. Alacak olanlar değerlendirebilirler
Tamam cnm çok saol evet gebelik olursada olmazsa da değiştiricem içim rahat etmedi şimdilik bi kaç gün kullanayim salıya kadar salı ortaya çıkar herşey zatenbence mantıklı şeyler söylemiş canım. gebelikte dozunu düşürecek o zamana kadar da folik asit eksiğini tamamlamak istemiş. eğer bu ay regl olursan da bu ilaca devam etme değiştir canım. içinde 400 ug folik asit olan başka bir folik asit al
Veri tabanı analistiyim canımTeşekkür ederim bu arada mesleğiniz nedir mesajımı görmezseniz üzülmeyeceğim daha demin yukarıda yazmışsınız okudum
Maşallah maşallah battan önce bu kadar koyu olması beni de sabırsızlandırıyor 6 günüm var dayanmalıyımmmAile hekimime gittim sabah kan vermeye gelmemi söyledi, dedim dört kez test yaptım ama güvenemedim bir kez pozitif çıktıysa pozitiftir dedi güldü ee sonra patron çıldırdı eve giderken iki test daha aldı.. sonuçta sabahı bekleyene kadar çatlardım illa bir aksiyonda bulunmam gerekti.. şimdi yaptım idrarı damlatır damlatmaz çıktı ikisi de kızlar ama freely marka daha net ve hızlıydı bir kaç dakikaya ikisi de aynı koyuluğa ulaştı. Alacak olanlar değerlendirebilirler
şu diğer konudaki olay gerçek mi ya. şok oluyorum okudukça. İnşAllah fake konudur.Teşekkür ederim bu arada mesleğiniz nedir mesajımı görmezseniz üzülmeyeceğim daha demin yukarıda yazmışsınız okudum