- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #25.921
haklısın canım inşAllah o gün kopkoyu görürüz :)Adet günüme kadar yapmayı düşünmüyorum biliyorsun mimli bir çişim var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım inşAllah o gün kopkoyu görürüz :)Adet günüme kadar yapmayı düşünmüyorum biliyorsun mimli bir çişim var![]()
ınsallah canım beım bır sıkıntı cıkmaz. olagan durummus kurtajdan sonra.. ondan meraklandım..cok tesekkurlerleEvet kuzum sana dedim. Yok korkma kuzum. Kırmızı olmadığı sürece sorun yok. Kahverengi olursa yine de doktora görün kanama alanı olabilir. Şuan olan akıntı normal. Zaten doktora gidince kan tahlillerin yapılacak kuzum ben hala yaptırmadım ama
bence yap canım :)ateşim bugün düştü ama yapmama gerek varmı bilemedim
Testi siz eczaneden mi almıştınız freely markayı?Hımm benim 29 Ağustos tam 6 hafta oluyor. O gün kalp atışı duyulmama ihtimali yüksek o zaman. Ben 4 Eylülü bekleyim mecbur, eşim gelince gideriz.
Amin canım Aminraporlu evde yatıyor olurdun bebişim :) birkaç haftaya geçecek inşAllah bir sabah uyanacaksın ki hepsi geçmiş sen normal sensin :)
Bende iğne var ya onun etkisiyle karışmasın diye düşünmüştümCanım zaten 7 ve 8. gün anca yerleşiyor yumurta. O günlerde anca kanda çıkar.
Tamam kuzumBebeğim içeriği hepsinin aynıymış eczacım dedi. Sadece içindeki tablet sayısı farklı. 30 luk 60 lık 90 lık. Dün 60 lık ve 30 luk vardı 60 lık aldım ben.
daha görmedim canım 1 saat sonra test yapıcam bugün yarın görürüm diye tahmin ediyorum :)Amin canım Aminsen piki gördünmü?
sabah ilk idrarla yapayım canım yarın zaten 12. gün varsa kesin cıkarbence yap canım :)
Pıhtı sorununu kesinlikle kontrole gittiginde doktoruna söyle canım sana iğne yada hap verir ihmal etmeAslında şeyi merak ediyorum. Benden bir kaç defa ufak operasyonlar için kan alınmıştı ve pıhtı çıkmıştı. Pıhtı sorunu böyle bişi mi?
Ay hadi bekliyorumdaha görmedim canım 1 saat sonra test yapıcam bugün yarın görürüm diye tahmin ediyorum :)
Tütütütütü maşallaaaahhhh
evet canım ona göre planlama yaparsın :) inşAllah çat diye pozitif çıkarda bakakalırısnsabah ilk idrarla yapayım canım yarın zaten 12. gün varsa kesin cıkar![]()
ovü ay yapacağım test çokta önemli değilAy hadi bekliyorum![]()
Ama sen yine piki bekleme sık ilişkiyle devam et canım..birde ben burda her kese yazamıyorum okurlar onlarda..ben ilişkiden sonra 1 saat kalkmıyordum duşumu bile almıyordum o gece çünkü tüp bebekte doktorlar diyorki tüp bebek yapıldıktan sonra duş alarken affedersiniz vajinanın içine su vurmayın ondan bence riske alıb duş almamak daha iyidaha görmedim canım 1 saat sonra test yapıcam bugün yarın görürüm diye tahmin ediyorum :)
Bi maşallah da sanaaa aşkım benimKızlar sonucum çıktı 1476 olmuş. Yükseliş güzel görünüyormuşvitamin ve progestan verdi. 3 hafta sonra gel dedi
Benim ilkinde aynı senin kadardı betam adet günü canım 4+6 da 7 bin olmuştu ama yine anca kese göründü kalp için yine gittim, merak etme kese de oluşur yani direkt kalbe gitOndan ne kadar önce görünür sence kuzum? Gitmişken kalp atışını da duyayım istiyorum ben. Eşim 30 Ağustos yola çıkacak ve 3 Eylül dönecek. en erken 4 Eylül gidebilecekmişiz gibi duruyor çünkü.
Harika çok şükür güzel ilerliyor demekki canım hadi sağlıkla inşallahhh
ay nerde o günlerevet canım ona göre planlama yaparsın :) inşAllah çat diye pozitif çıkarda bakakalırısn![]()