- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.701
Oyyyy balDoktordan çıktık. Oğlum diyor ki anne iki bebek geliyor değil mi? Ben biliyorum iki bebek gelecek bir kız bir erkek olacak. Beni buna en çok oğlum inandırdı kızlar tek bebeği bırakın ikizlere oğlum inandırdı
Görmedim aşkım hemen bakıyorum bildirimlerde görmedim çünkü. Evde 7 adet Progestan var 7 gün içsem yeterli olur mu kuzum sence. Senin ateş ne oldu bugünBeni örnek al kuzum bak ikisde çatladı birisi tutsa yeter. Duphaston al dedim ya kuzum çatlamayı görünce bir hafta iç zararı olmaz. Keseyi görünce gerek görürse progeteron verir zaten. Olacak ben inanıyorum. Yumurtalarınada yorum yaptım galiba arada kaynadı görmedin ben ikiz bebek bekliyorum senden bu yumurtalara
Ben de 17. Günümdeyim bugün hafif ağrılarım var akşam üzeri yapacağım test. Ateşten anlamıyorum amaBen de aynı durumu yaşıyorum. Ateşim çok saçma sapan bu ay. Normalde en geç 17. gün yumurtlardım. Ama bu ay lh testleri de boştu ateş de. İşin garip tarafı son günlerde sağ yumurtalıkta sancı var. Umarım yumurtlamışımdır.
Ah temiz kalpli çocuklar işte içine doğuyor herhaldeDoktordan çıktık. Oğlum diyor ki anne iki bebek geliyor değil mi? Ben biliyorum iki bebek gelecek bir kız bir erkek olacak. Beni buna en çok oğlum inandırdı kızlar tek bebeği bırakın ikizlere oğlum inandırdı
Ya görsen evde tost yiyor mesela bugün kardeşim gelince ben onunla tostumu paylaşırım oyuncaklarımı paylaşırım ben onlarla her şeyimi paylaşırım diyoOyyyy balçok tatlı bir abi olacak
Kuzum duphaston istiyorsan al. Ben doktor vermeden de gidip alıyordum. Regl nin 16.günü başka sabah akşam şeklindeGörmedim aşkım hemen bakıyorum bildirimlerde görmedim çünkü. Evde 7 adet Progestan var 7 gün içsem yeterli olur mu kuzum sence. Senin ateş ne oldu bugün
Oyy kuzum benim onların duyguları tertemiz inan olacak ben olsam ikiz takım bakmaya başlardımDoktordan çıktık. Oğlum diyor ki anne iki bebek geliyor değil mi? Ben biliyorum iki bebek gelecek bir kız bir erkek olacak. Beni buna en çok oğlum inandırdı kızlar tek bebeği bırakın ikizlere oğlum inandırdı
Hadi inşallah kuzum zaten kasıklarımda farklılık var dün akşamdan beri dolu doku gibi hafif de böyle sancımsı şeyler varBirden tavan yapacak 3 günün var kuzum acele etme
Oyyy aşkım benim yaYa görsen evde tost yiyor mesela bugün kardeşim gelince ben onunla tostumu paylaşırım oyuncaklarımı paylaşırım ben onlarla her şeyimi paylaşırım diyo
İnşallah kuzum inşallah çok isterim üç kardeş oluverirlerOyy kuzum benim onların duyguları tertemiz inan olacak ben olsam ikiz takım bakmaya başlardım
Ya ben kıyamadım zaten arka arkaya oldu üstüne bir de araba falan kullandı yorgun döndük eve zaten tamam hadi dinlen dedim diğer gün kendisi yanaştı beynini yemiyim bitsin artık bu çile diye herhaldeBenimkide çok yorgundu yatagını açtım yatırdım çokmzoruma gitti galiba ben sabaha kadar yatamadım
Yaa hepimiz öyle yapalım inşallah, sağlık olsun da tabii en baştaBütün
adanayı dogurtuyor adam çatır çatır. Medline güzel hastane canım doktorlarıda iyidir
Eminim kadın dogum üzerine hiç gitmedim cikdiye gögüs doktorlarından memnun kaldık. Kırmızı halılar kuaförler eşliginde dogum yaparsın inşallah çok kaliteli bir hastane
Kuzum normalde de ben 17-18-19 civarı yumurtlarım bahsetmiştim geçen ay inofolic sayesinde 14. Gün yumurtladım. Bu ay da klomenden dolayı erken olur sanırım demiştim ama bakalım bekleyelim ultrasonda gördüm inşallah çatlar yakında aminBen de 17. Günümdeyim bugün hafif ağrılarım var akşam üzeri yapacağım test. Ateşten anlamıyorum amasancı varsa yumurtlamışsındır bir kaç güne yükselir diye düşünüyorum. bu ay gecikmeli yumurtlayalım geç olsun napalim sonucu güzel olsun
Ah temiz kalpli çocuklar işte içine doğuyor herhalde
Benim de hep böyleydi. Pik olmadan 1 gün önce ilk kez koyulaştı ve buraya yarın pik görürüm demiştim ve görmüştüm. Stres yapma.Kızlar ovu testlerim hep böyle çok silik çıkıyor. Anlamadım gitti. Ultrasonda görmesem inanmıcam yani bugün 14. Gün.
Dönüşmez inşallah canım. Dönüşse bile biri dönüşür diğerleri yine döllenir canım merak etme. Hiç aklına getirme. İllaki içinden biri ikisi çatlayacak. Üçü de kist olmaz. Benim üç yumurtam vardı, biri kist olmuştuUmarım kiste dönüşmez umarım ikiz üçüz Allah ne verdiyse
Ne varsa iç yeterli olur kuzum çatladı benim yumoş görmedin miGörmedim aşkım hemen bakıyorum bildirimlerde görmedim çünkü. Evde 7 adet Progestan var 7 gün içsem yeterli olur mu kuzum sence. Senin ateş ne oldu bugün
Ben çarşı ı tarafımdakine gidiyorum canım özel adana idi şimdi medikal park olduYaa hepimiz öyle yapalım inşallah, sağlık olsun da tabii en başta
Medicalpark’ta Burcu Yücesoy var o da çok iyi, anne şefkati var resmen kadında, Güzelyalı’dan gıcıklanınca en son oraya gitmiştim ama bize biraz ters kalıyor sana yakınsa tavsiye ederim
Ben de normalde 14-15 de yumurtlarım inofolic kullandım 2. Ayim gelen yok tam tersi olduKuzum normalde de ben 17-18-19 civarı yumurtlarım bahsetmiştim geçen ay inofolic sayesinde 14. Gün yumurtladım. Bu ay da klomenden dolayı erken olur sanırım demiştim ama bakalım bekleyelim ultrasonda gördüm inşallah çatlar yakında amin
Kuzum görmedim ben senin yorumunu bulamadım sayfa sayfa baktım Allah AllahNe varsa iç yeterli olur kuzum çatladı benim yumoş görmedin mi
Ben çarşı ı tarafımdakine gidiyorum canım özel adana idi şimdi medikal park oldu
ahahahönce freely şimdi de çakşırcı amcalar zengin olacak
işte ne güzel bizi de etkisi altına alıyoranacım sen A Afratafrac ya ne bakıyorsun kadın her koşulda pozitif bizim gibi en azndn benm gibi stres yapmıyor herşeyi denese bile :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?