- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.481
Ya ben o kadar fazla tablo inceledim ki. Yerleşme düşüşü kimisinde çok bariz düşüşle olmamış. Benimki gibi bariz düşüler sayılı gördüm.Şuan bi sıkıntı yok stabil gidiyor kuzum. Ama insan istiyor ki bebiş yerleştiginde ateş şöyle bir çakılsın geri
Yükselsin insanın böyle bir hayali olablir mi getçekten hayalim oldu yerleşme düşüşü
bizm bir arkadaş hamama gittikten sonra hamile :))bide onu mu denesek denemediğim şey kalmadı bu ara annemde tutturmuş kaplıcalara gidelim
tatlım seninkindeki düşüş zaten bariz olunca senin vucut ısın o degerlerde demekki o yüzden aşırı bi yükseliş yok biz o düşüşü göremiyoruz ateşte o yerleşme düşüşü etkili oluyorBişi dicem beniim ateşim 36.4 - 36.5 hep bu civarda, daha da yükselmedi. Kimisi 37 dereceleri görüyor ya hani, o bende olmadı.
orası öylede gelincede bı kızıyorum yanişimdi genede öyle demeyelim kendilerine :)) madem gebelik yok gelsinde hayırlısyla yeni aylar yeni denemeler olsun
Vallahi heycandan bayılırım galiba o kadar yaniAy dimi yarönesans tablosu gibi bir ateş tablon olur bu ay yerleşmeyi de görürsek
onudaa yaptırayım bari bu ay bi güzel yıkanırım olmazsabizm bir arkadaş hamama gittikten sonra hamile :))
canım sen bu hayıtı kaç aydır kullanıyorsun devam ediyormusunŞuan bi sıkıntı yok stabil gidiyor kuzum. Ama insan istiyor ki bebiş yerleştiginde ateş şöyle bir çakılsın geri
Yükselsin insanın böyle bir hayali olablir mi getçekten hayalim oldu yerleşme düşüşü
İnşallah kuzum seninki bariz bagıra bagıra anneee ben geliyorum demiş bizeYa ben o kadar fazla tablo inceledim ki. Yerleşme düşüşü kimisinde çok bariz düşüşle olmamış. Benimki gibi bariz düşüler sayılı gördüm.İnşallah alıcaz senden bu ay güzel haberi
Valla bilemedim. Ben hap kullanmazsam 6 ay regl olamıyorum o yüzden mecbur vermişti bana duphaston. Ayrıca hamile kalırsan bebek daha iyi tutunur demişti. Klomeni 2 ay kullandığımda ise duphaston vermemişti bana da. Ama benim yumurtalarım çatlamadı. Belki çatlasa tutunurdu, gerek yoktur belki kuzum bilemedim.Kızlar duphaston ya da Progestan vermiyorum çatlatma iğnesi de gerek yok dedi anlamadım sizce ben kullanmalı mıyım Progestan falan ayrıntıları anlatıcam acil cevap yazın kendim alayım ona göre duphaston falan ama gerek yok dedimelegim can melisaa93
hiç olmazsa yıkandım keselendim dersin :)) bande kışın bir türlü denk gelip gidemdimonudaa yaptırayım bari bu ay bi güzel yıkanırım olmazsa
Al Canım duphastonKızlar duphaston ya da Progestan vermiyorum çatlatma iğnesi de gerek yok dedi anlamadım sizce ben kullanmalı mıyım Progestan falan ayrıntıları anlatıcam acil cevap yazın kendim alayım ona göre duphaston falan ama gerek yok dedimelegim can melisaa93
Ay inşallah yaİnşallah kuzum seninki bariz bagıra bagıra anneee ben geliyorum demiş bize
Herkesin ateşi başka olurmuş canım senin için yüksek ateş bu demek belkideBişi dicem beniim ateşim 36.4 - 36.5 hep bu civarda, daha da yükselmedi. Kimisi 37 dereceleri görüyor ya hani, o bende olmadı.
Bencede duphaston al canım bana da vermedi kendim kullanmadığıma pişman oldumKızlar duphaston ya da Progestan vermiyorum çatlatma iğnesi de gerek yok dedi anlamadım sizce ben kullanmalı mıyım Progestan falan ayrıntıları anlatıcam acil cevap yazın kendim alayım ona göre duphaston falan ama gerek yok dedimelegim can melisaa93
Demek ki o cihaz daha ileri günlerde görüyor kız öyle desene bir an kalbime indiEvet canım karından baktı. Küçük bişey var gibi ama net değil dedi gölge gibiydi zaten. Gölgeli testlerden gölgeli ultrasona5000 olmadan kese görünmüyor dedi
Ben içmeye başladım eşime de içiriyorum. Faydası oluyor İnşAllahbide onu mu denesek denemediğim şey kalmadı bu ara annemde tutturmuş kaplıcalara gidelim
Ay hadi inşAllahVallahi heycandan bayılırım galiba o kadar yani
Olmaz kuzum inşallah allah korusun aklına bile getir meAy inşallah yaAllahım isteyen herkese nasip etsin.
Kimyasal'ı eledik. Bu dış gebelik ve mol gebelik olmasın yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?