- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #25.181
Önce onu güncelleŞimdi hatırladım foruma yeniden girdiğim dönem birşeyler yapmıştım eski bilgileri kaldırmıştım
Peki şimdi oldu muÖnce onu güncelle
Ayyyy inanmıyorum üst yönetim bile bizden yanaKızlar hangisinizin üst yönetimde tanıdığı var da bana bu zulmü reva gördü söyleyin.
Şaka şaka, yönetime mail attım. Toppik adını değiştirebilir miyiz diye sağolsunlar değiştirmişlerHepsi sizin için, görüyorsunuz çok uğrasşıyorum. Ama EKİM ayı benim için Bonus oldu. Onu görünce ekrana öylece bakakaldım. Ben Ağustıs ve Eylül olsun demiştim. İkea gibi, girdim çıkamıyorum.
Canım cumartesi hsg çekilmiştim. Pazartesi değerlendirmeye başlamıştık. Antibiyotik vermişti doktorum, yumurtlayacağım dediğimde cumartesi pazar kullan pazartesi bırak dedi. Değerlendirin dedi. Çamaşırını temiz tut, sık değiştir gerekirse ütüle, hijyeninize eşinle ikiniz çok dikkat edin, önemli olan enfeksiyon kapmaman.Dün hsg çekildim, çok az kanamam oldu bugün yok. Tüplerimin durumu normalmiş. 5 günlük antibiyotik kullanacakmışım ve 1 hafta kanama vs. olabilir diye korunmamızı önerildi. Bugün ovülasyon testi yapmaya başlayacağım, adetlerim düzensiz. Korunmam gereken 1 hafta içinde pik görürsem ne yapacağım?
Sadece klomen kullanırken içmedim kuzum Korktum çok büyür kist olur falan diye ne bileyim ya. Bittiği gün tekrar başladım inofolic ama içiyorum bittiğinden beriİnofolik de içseydin kuzum neden içmedin ben ne takviye varsa içiyorum allah ne verdiyse. Ama çatlar merak etme 16. Güne kadar. Yarını merakla bekliyorum
Yaaa kaçırmışım dur bakayım birYaptı attı canım görmedin galiba
Ya var ya kalbim yerinden çıkacak o kadar heyecanlıyım ki anlatamam niye böyle oldum bilmiyorum bir yandan korkuyorum umarım güzel haberler aşırım sanki gebesin dicek adam öyle heyecanlıyım yaYaa ne güzelyeni yılınızda yeni bebeğinize kavuşursunuz İnşAllah çok az kaldı yarın güzel sonuçlarla geleceksin İnşAllah
Kuzum başlarda yediğimiz yemeğin hiçbir anlamı yokmuş. Sadece folik asit önemliymiş.Kızlar sizce hala yememe içmeme dikkat etmelimiyim regli gelene kadarbu arada yeni profil fotoğrafım nasıll oğluşum leooo
Randevun kaçta kuzum yarınİnşallah bitanem inşallah Allah razı olsunçok teşekkür ederim
Yaaa şimdi gördümGünlük test
Eki Görüntüle 3287544
10:20 de randevum heyecandan ölücem resmenRandevun kaçta kuzum yarın
Senin kıdemin yüksekmiş bendenPeki şimdi oldu munot: sana mesaj yazdıktan sonra gördüm bende de oldu :)
Ben de çok anlamıyorum ama iki çizginin aynı koyulukta olması ya da daha koyu çıkması gerekiyor sanırım. Arkadaşlara danışmıştım ben de . Sizinki koyu görünüyor yarın yine yapın testi ama bugün de değerlendirin benceMerhaba benimde ovulasyon testi yorumlarmisiniz
Aaa öyle miKuzum başlarda yediğimiz yemeğin hiçbir anlamı yokmuş. Sadece folik asit önemliymiş.
Oyyy maşallahbenim de köpüşüm var
İnşAllah onu da duyacaksın canımYa var ya kalbim yerinden çıkacak o kadar heyecanlıyım ki anlatamam niye böyle oldum bilmiyorum bir yandan korkuyorum umarım güzel haberler aşırım sanki gebesin dicek adam öyle heyecanlıyım ya
Tekrar uzatma isteriz diye önden eklediler heraldeKızlar hangisinizin üst yönetimde tanıdığı var da bana bu zulmü reva gördü söyleyin.
Şaka şaka, yönetime mail attım. Toppik adını değiştirebilir miyiz diye sağolsunlar değiştirmişlerHepsi sizin için, görüyorsunuz çok uğrasşıyorum. Ama EKİM ayı benim için Bonus oldu. Onu görünce ekrana öylece bakakaldım. Ben Ağustıs ve Eylül olsun demiştim. İkea gibi, girdim çıkamıyorum.
İnşallah harika şeyler söylesin doktor kuzum10:20 de randevum heyecandan ölücem resmen
baldır kendisi balAaa öyle mionu almaya başladım silik pozitif çıktıktan sonra yaa ne kadar güzel bu hayvanlar eminim çokkk tatlıdır köpeğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?