- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.521
İndirimim var kuzum memur indirimi ama tabi çok da değil %20 falan. Ahhh keşke Van da olsam. Van yazmıştım ama gelmedi. Kışın da Van a gelmek sorun. Ben çok korkuyorum kar varken yolda olmayaCelil beyi önermiyormuş, eksik yazmışım harf olarak
Kliniği bilmiyorum tatlım sadece muayene ücretleri biraz fazla dedi 600 küsur biseymis o da bayadır gitmiyor. Ama devlettekini özellikle söyledi ilgili diye
Oralarda imkanlar kısıtlı biliyorsun sen çık gel Van'a
Demek kapalıymış sende çünkü hamile kalmadan önce ben her kesi görüyordum ondan şaşırdım zaten kapalı nasıl oluyor onuda bilmiyorumBen de kapalıydı o yüzden ayırt etmiştim bunukimseninkini görmüyordum açınca görünüyor ama herkesin
Valla çok memnundum o zaman tamamen can’daydı benden sonra kendi yerini açtı hastanenin yanında ama doğumu yine can’da yapıyor.Nasıl memnun kaldınız mı? Başka önerdiğiniz doktor var mı?
Evet ya aile hekimi bile heyecan yaptı takip ediyor bn kan vermeyecem kendi istiyor çağırıyor
Peki kuzum detaylı ultrason falan var mı canda? Yani her imkan var mı?Valla çok memnundum o zaman tamamen can’daydı benden sonra kendi yerini açtı hastanenin yanında ama doğumu yine can’da yapıyor.
Olmaz canım gidebilirsin, sağlıkla gör bebişiYani önümüzdeki hafta cuma gideyim diyordum 6.3 oluyor erken mi olur canım
Evet iyi bir insan doktor olarak da iyi bence, rahatlatıyor seni ne zaman kaygıyla gitsem rahatlatıcı açıklamalarla içimi ferahlatıyorduBen gitmedim hiç ama nasıl biri tanımıyorum ama iyi bahsediyorlar
Yolun buraya düştüğü zaman gelirsin burada da baktirirsin canimİndirimim var kuzum memur indirimi ama tabi çok da değil %20 falan. Ahhh keşke Van da olsam. Van yazmıştım ama gelmedi. Kışın da Van a gelmek sorun. Ben çok korkuyorum kar varken yolda olmaya
Detaylıyı Salih hoca kendisi yapmıştı ikili taramayı falan da sanırım Ankara’ya yolluyorlardı, hatta o zaman bebeğin kalbinde parlama görmüştü ileride geçecek dedi geçmişti dePeki kuzum detaylı ultrason falan var mı canda? Yani her imkan var mı?
Teşekkür ederim canımOlmaz canım gidebilirsin, sağlıkla gör bebişi
Hayırlısı kuzum inşallahYolun buraya düştüğü zaman gelirsin burada da baktirirsin canim
Haftaya salı canım takvime göre bugün 5.haftasen ne zaman 6.hafta oluyorsun kuzum. Git bence 6.haftalarında
Anladım kuzum çok teşekkür ederimDetaylıyı Salih hoca kendisi yapmıştı ikili taramayı falan da sanırım Ankara’ya yolluyorlardı, hatta o zaman bebeğin kalbinde parlama görmüştü ileride geçecek dedi geçmişti de
6.haftalarda git kuzum gayet yeterliHaftaya salı canım takvime göre bugün 5.hafta
Tatlım zaten detaylı 2li 3lü falan tek günde halledebilecegn şeyler. Onları burada düşünebilirsin mesela. Ekim Kasım zamanlari yollar kötü değil kiHayırlısı kuzum inşallahben Van a gezmeye geldim 2 kez sadece gerçekten çok beğeniyorum Van ı
Peki kuzum detaylı ultrason falan var mı canda? Yani her imkan var mı?
Hamilelik imzası aşkım hamile olanların altında yazıyor ya hamile olunca haftamız yazıyor onu diyorum. Ben başı çekim hepiniz bir haftaya arkamdan gelirsiniz. Geçen gün yanlışlılka nigu ya yorum yaparken hamilelige tıkladım belkide bu bir işarettir dedim
6.haftalarda git kuzum gayet yeterli
Mantıklı kuzum aslında olabilirTatlım zaten detaylı 2li 3lü falan tek günde halledebilecegn şeyler. Onları burada düşünebilirsin mesela. Ekim Kasım zamanlari yollar kötü değil ki
İnşallah inşallahMantıklı kuzum aslında olabilirbir zamanı gelsin de hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?