- 23 Aralık 2020
- 689
- 1.048
- 63
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.021
O kadar bensin ki şuanBen ablama geldim yanıma test de almadım yapmamak için, test yapmak tam bir batak ya duramıyorsun 3 gün sonra evde kalan tek testimle yapacağım artık
Siz bata kac gün kala basladiniz testlere :)O kadar bensin ki şuanben de ablama gideceğim orada kalacağım bugün sırf 2 gün testsiz geçirebileyim diye
Çok mantıklı bir iş yaptıkO kadar bensin ki şuanben de ablama gideceğim orada kalacağım bugün sırf 2 gün testsiz geçirebileyim diye
Bence bekle canım 9 gün çok fazla en azından bi 4 gün falan kalsın test içinKızlar benim geçen sali kasik agrim vardı, sanirim o zaman yumurtladim, bat a 9 gün var sizce cikar mi az daha beklesem mi :) 24 Ağustos normalde reglm
canım senin bu testler bir link paylaşılmıştı ordaki testler miEvet kızlar sabahki teorimde haklı çıktım(çoğu teorimde olduğu gibi, azıcık övüneyim kendimle). Test alırken hep aynı yerden almaya özen gösterin. Sabah 6 gibi yaptığım test ile demin neredeyse 3 saat sonra yaptığım test arasındaki bariz fark. Üstteki ilki altaki deminki.
Eki Görüntüle 3286898
Bebişim dediğim gibi Bat önemli değil. Çatlama günü önemli. Benim çatlamanın 9. günüydü. Adetime de 5 gün vardı.Uygulamaya göre 10 Ağustos gösteriyor çatlamayi ama benim kasik ağrım 8 inde oldu. 10 u göreyse daha 5 gün olmuş. Fakat bat a 9 gün kaldiay kafamda deli sorular gibi kusura bakmayın bende erken öğrenmek isterimm ya maşallah sizinkiler belli oldu A Afratafrac :) senin bata kaç gun vardı kuzum öğrendiğinde
evet bebeğim. Adamın testleri baya iyi çıktı.canım senin bu testler bir link paylaşılmıştı ordaki testler mi
MerhabaaaaGüzel kızlar sizlerin BAT lar da yaklaştı, ne durumdasınıztest yapan var mı ya da erkenden regl olan?
B blackberry26 @banukhurbyasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 @Sunshine1 @ucanpayanda
VAlla ben hamileyim ve ovulasyon testi yaptım silik çıkmıştı. Ona çok takılma derim kuzum.Merhabaaaahayır daha regl olmadım belirtide yok. Burda ovülasyon testiyle gebeliğini öğrenenler olmuş şu an o kafamı karıştırıyo
canım senin bu testler bir link paylaşılmıştı ordaki testler mi
kızlar bugün çatlamadan sonra 9. gündü test yaptım negatif burdan dönermi bilemiyorumBebişim dediğim gibi Bat önemli değil. Çatlama günü önemli. Benim çatlamanın 9. günüydü. Adetime de 5 gün vardı.
Döner kuzum. İlk kez 12. gün pozitife dönen oldu burada.kızlar bugün çatlamadan sonra 9. gündü test yaptım negatif burdan dönermi bilemiyorum
belirti de olmayınca tamamen olmadı modundayım hayırlısıDöner kuzum. İlk kez 12. gün pozitife dönen oldu burada.
Takılmamak elde değil ki görüntüleri ekledim. Bu ay ben yumurtlama göremedim bence ama dün rastgele yapayım dedim böyle çıktı bu koyulukta takip yaparken bile görmedimVAlla ben hamileyim ve ovulasyon testi yaptım silik çıkmıştı. Ona çok takılma derim kuzum.
Hiççç belirtim yoktu diyen de çok oldu kuzum. Bu işler gerçekten belli olmuyor.belirti de olmayınca tamamen olmadı modundayım hayırlısı
Ay bence sen daha yeni yumurtlayacaksınTakılmamak elde değil ki görüntüleri ekledim. Bu ay ben yumurtlama göremedim bence ama dün rastgele yapayım dedim böyle çıktı bu koyulukta takip yaparken bile görmedim
Aa ilk defa maile sonuç geldiğini duyuyorum hayırlısıyla gelsin deKızlar kan verdim. Öğlen 2 den sonra mailine bak dedi kadın, bizdeki e nabıza düşmüyor dedi.
Sabah test yaptım negatif çıktı ama kanama da olmadıYerleşme kanamasından üç gün sonra çıkabilir testte canım
umarım öyledir canım test yapmıcam artık regl gelmezse yaparım umarım gelmezHiççç belirtim yoktu diyen de çok oldu kuzum. Bu işler gerçekten belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?