- 20 Temmuz 2023
- 345
- 367
- 23
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.941
Ben de araştırmaya çalışıyorum ama bildiğin sabah kanama gelecek gibi ağrım varBir hafta erken gelmesi imkansız bence canım yerleşme kanaması olabilir
Ahhh keşkeeeYerleşmedir İnşAllah
Yerleşme agrısıdır canım onlar inşallah. Normalde yumurtlamadan 1 hafta sonra adet oluyormusun. Devamı gelmezse yerleşiyordur bebeginBen de araştırmaya çalışıyorum ama bildiğin sabah kanama gelecek gibi ağrım var
Canım hamilesin sanırım, eğer öyleyse doktoruna danışmadan hiçbir egzersize başlamamalısınKızlar evde kendi çapımda spora başladım mekik squat şınav duvar pilatesi filan hareketler sıkıntı olur mu acaba bebiş için ?
Aynen normalde her ay uzayan akıntım olur bu ay olacak mı bakalım merakla bekliyorum yaaaa ama bir ıslaklık oluyor dediğin gibi çok merak ediyorum büyümüştür inşallah kuzum güzel sonuçlar alalım beraberBenimde hiç olmamıştı canım agrım uzayan akıntım da olmadı sadece hafif sulu akıntım oldu ama büyümüştü tabi kaliteli mi bilemeyiz doktora gitmeden bir gün önce karnımda tuhaf şeyler oluyor demiştim sabahda çatlamıştı zaten. Büyümüştür inşallah merak etme kuzum gün gelseydi görseydik rahatlardık yumuşları
İnşallah yerleşme lekelenmesidirKızlar az önce peçeteye pembe bir leke geldi şimdi de bel ve kasık ağrısı . Sanırım adetim 6 gün erken gelecek . Ama böyle bişey mümkün mü yumurtlama bir hafta önce oldu ?
Ayy 3. Bebişe iki küçük anne olacak demekBüyük kızım 15 küçük kızım 9 canım
Sagdaki çatlayalı bugün 3 gün oldu sag kasıgımdaki agrı çok degişik farklı duygular hissetmeye başladım desemAynen normalde her ay uzayan akıntım olur bu ay olacak mı bakalım merakla bekliyorum yaaaa ama bir ıslaklık oluyor dediğin gibi çok merak ediyorum büyümüştür inşallah kuzum güzel sonuçlar alalım beraber
Aynen öyle kuzum çok güzel annelik ablalık yapacaklarına eminim. Çok şanşlı olacak minigim 2 tane dünyalar tatlısı ablası oldugu için. Bende tek kızım ablam kız kardeşim yok ama dünyalara bedel iki tane kızlarım arkadaşım sırdaşım var allahda nasip ederse bir tane de oglumuz olsun dedik inşallahAyy 3. Bebişe iki küçük anne olacak demekgelecek bebiş çok şanslı hep ablalarım olsun istemiştim arkadaşlarımın vardı arkadaş gibilerdi
Canım kızlar hep yazıyordu bende inanamıyordum, adet sancısı gibi sancımız oluyor diye. Nasıl o sancı gelir de adet olunmaz, aklım almıyordu. Ama gerçekten de öyle sancı oluyor . inşallah senin de yerleşmedir bu sancı da gebeliğin işaretidirKızlar az önce peçeteye pembe bir leke geldi şimdi de bel ve kasık ağrısı . Sanırım adetim 6 gün erken gelecek . Ama böyle bişey mümkün mü yumurtlama bir hafta önce oldu ?
Benim erkek kardeşimle aramda 17 yaş varAynen öyle kuzum çok güzel annelik ablalık yapacaklarına eminim. Çok şanşlı olacak minigim 2 tane dünyalar tatlısı ablası oldugu için. Bende tek kızım ablam kız kardeşim yok ama dünyalara bedel iki tane kızlarım arkadaşım sırdaşım var allahda nasip ederse bir tane de oglumuz olsun dedik inşallah
Genel olarak düzenli adet görürüm ilk defa bu kadar erken oldu . Tam olarak adet öncesi ağrıları yaşıyorum yerleşmede ağrı olmuyor deniliyor. Sabah test yaparım kanama gelmezse canım ama şaşırdımYerleşme agrısıdır canım onlar inşallah. Normalde yumurtlamadan 1 hafta sonra adet oluyormusun. Devamı gelmezse yerleşiyordur bebegin
Yumurtlamadan eminsen adet gelecek gibi düşünme bence canım. Çoğu hamile kadın adet tarihine yakın adet ağrısı gibi agri yaşıyorSanmıyorum çünkü adet ağrılarım başladı bile
Yumurtlamadan sonra tam bir hafta oldu hatta burada ovulasyon pik olmuştu paylaşmıştımİnşallah yerleşme lekelenmesidiryumurtlamadan sonra kaçıncı günün canım ?
Ayy inşallah öyledir inşallahCanım kızlar hep yazıyordu bende inanamıyordum, adet sancısı gibi sancımız oluyor diye. Nasıl o sancı gelir de adet olunmaz, aklım almıyordu. Ama gerçekten de öyle sancı oluyor . inşallah senin de yerleşmedir bu sancı da gebeliğin işaretidir
Sabah hala kanama olmazsa erken gebelik testi yapcam kanama olursa da takviyeler için siparişleri verir yaaa Allah deyip başlarımYumurtlamadan eminsen adet gelecek gibi düşünme bence canım. Çoğu hamile kadın adet tarihine yakın adet ağrısı gibi agri yaşıyor
Erken gebelik testinde negatif çıkarsa yine de çok güvenmeSabah hala kanama olmazsa erken gebelik testi yapcam kanama olursa da takviyeler için siparişleri verir yaaa Allah deyip başlarım
Evet burayı takip ettikten sonra ben de o testlerin çok saçma olduğunu anladım . Arkadaşlar yaptığında normal kaset testler de aynı şeyi çıkarıyordu. 10 lu paket almıştım evde duruyor kullanayım da biterse bir daha almam normal test alırımErken gebelik testinde negatif çıkarsa yine de çok güvenmeerken gebelik testi 10. Gün negatif çıkartmıştı bende 12. Gün normal test pozitif çıkartmisti o yüzden pek güvenmiyorum ben erken gebelik testlerine
Yaaaaaaa ağrı var mı oradaSagdaki çatlayalı bugün 3 gün oldu sag kasıgımdaki agrı çok degişik farklı duygular hissetmeye başladım desem
Ayyy yeterki onlar saglıklı mutlu olsunda başka ne isterim. Evlat en büyük zenginlikBenim erkek kardeşimle aramda 17 yaş varannemden değil benden izin alır hep anneme de ablam izin verdi diyince annem bisey diyemez kollarız birbirimizi sizin de öyle olacak büyük abla harika bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?