- 29 Haziran 2023
- 712
- 669
- 23
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.881
Ya ben yeni yaptın sanmıştım gecikme yaşarsan yaparsın canım bir tane dahaCanım hep böyle bir saattir pembeleşme gitmiyor bozuk galba
Umutlandırmak istemem ama ben çok silik bir çizgi gördüm sankiiAllah beni napmasın hemen yaptım çıkmadı bende yokidrar azda olsa artık çıkmalıydı
İki gündür öyle silik çıkıyor canım ya keşkeUmutlandırmak istemem ama ben çok silik bir çizgi gördüm sankii
Erken gebelik testi denedin mi canım? Onlar daha düşük betaları algılıyor ya kasetlere göre daha hassaslar belki onda daha belirgin çıkarrİki gündür öyle silik çıkıyor canım ya keşke
Aslında en güzeli gecikince test yapmak, o zamana kadar çok önemsemeden hayata olağan akışında devam etmek lazim. Ben geçen ay çok istemiştim her şeye çok dikkat ettim, yumurtlama testi yaptım, yumurtlama sonrası tutsun diye hareketlerime falan çok dikkat ettim, hatta tutunmasini kolaylaştırsin diye progestan bile kullanmıştım, adete 8 gün kala test yapmaya başlamıştımEvet bende öyle gecikince bakanlardanimm ama bu ay belki erkenci olurumasıl çalışınca geçen ay 2 iliski.ile sans azdi Bright-1619
Yok canım denemedim, benim zaten adet zamanım geldi yani olsa kaset testte çıkmalı diye düşündümErken gebelik testi denedin mi canım? Onlar daha düşük betaları algılıyor ya kasetlere göre daha hassaslar belki onda daha belirgin çıkarr
İnşallah kırmızılar gelmez canım, 2 gün daha bekleyip tekrar dene bakalım umarım tutunmuştur bebişinYok canım denemedim, benim zaten adet zamanım geldi yani olsa kaset testte çıkmalı diye düşündüm
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar var mı bakın bir lütfen aşılamanın 14. günü
Var tabi var kuzum maşallah. Kaçıncı aşılamandı ve ilaç vitamin ne kullandın kuzum?Kızlar var mı bakın bir lütfen aşılamanın 14. günü
Yükselir canım 12-14. GünlerdeeKızlar bugun yumurtlamanın10 gunu test verdm negatf cıktı yukselırmı acaba??
Aminn inşallah hayırlısı kuzumm, pkos için 21. gün kesinlikle iliski öneriyor Mfk hoca. Dinlemiştim deAslında en güzeli gecikince test yapmak, o zamana kadar çok önemsemeden hayata olağan akışında devam etmek lazim. Ben geçen ay çok istemiştim her şeye çok dikkat ettim, yumurtlama testi yaptım, yumurtlama sonrası tutsun diye hareketlerime falan çok dikkat ettim, hatta tutunmasini kolaylaştırsin diye progestan bile kullanmıştım, adete 8 gün kala test yapmaya başlamıştımbu aysa hani olursa olur olmazsa olmaz dedim, farklı bi teori denedim, hiç dikkat etmedim hareketlerimi hiç kısıtlamadim, aksine normalden de daha hareketliydim, adet gecikene kadar test de yapmadım, şimdi geciktigini düşünüyorum ondan test yaptim ama bende pkos olduğu için emin de değilim. Ama göğüslerim şişti ve sertleşti bu bana göre ihtimali artırıyor ama inşallah hayırlı olan neyse o nasip olsun.
Kızlar bugun yumurtlamanın10 gunu test
Kuzum yanlış yazmışım kusura bakma. Ovulasyon testi sandım birden, onun için net gün vererek konuştum..... HCG testinde 10. Günde pozitifi gören arkadaşlar oldu tabi ama adet gününe kadar umut var çıkabilir tabiki canım..Yükselir canım 12-14. Günlerdee
Evet teşekkür ederim destekleriniz için. 2 yıldır gebeyim gebe kalacağım acaba gebe miyim diye diye kontrolsüz bir şekilde beslendim çok kilo aldım kendimi çok çirkin hissediyorum kilo vererek başlamalıyım güzel günlerimiBu çok yanlış canım, evliliğimi taçlandırayım derken temelini sarsıyorsun. Bir an önce ayağa kalkman lazım. Yeniden içini hayat enerjisiyle doldurmalısın. Yapma bunu ne kendine ne eşine
Valla her gün arttı gibi geldi bana canım.Kaçıncı günde artış başladı peki. Maşallah maşallah diyelim yine en başta
Bebeğim ben bu teste güvenmiyorum, BEnce başka marka al. İnşallah bebişin seninledirKızlar gün içinde bol su içtim 3-4 saat önce WC ye gitmiştim ama dayanamadım şimdi yaptım, 5 dk içindeki hali, ne diyorsunuz kızlar?
Topik ilk sayfaya bak canım. Hususi 30tl parama kıyıp sizin için bu test fotolarını çekip paylaşmıştımGaliba benimki hatalı olandan,e hiç bi anlamı olmadı o zaman bu testi almamın
Eşime dedim ya test al diye, aslında önce ben yapayım ona sürpriz olsun demiştim ama dayanamadımBebeğim ben bu teste güvenmiyorum, BEnce başka marka al. İnşallah bebişin seninledir
Ay okumuştum aslında ama testin adını hatırlayamadım hangisi güvenilir değildi diyeTopik ilk sayfaya bak canım. Hususi 30tl parama kıyıp sizin için bu test fotolarını çekip paylaşmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?