- 7 Aralık 2022
- 336
- 810
- 25
- Konu Sahibi ffestinalente
- #10.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne kadar güzell sizin de mi ilk gebelik kaç haftaliklarMerhaba canım bende ikizlere hamileyim
Buda 6+5 teKızlar benimkini yorumlar mısnız
Bu ne güzel kese öyle kalp şeklindeBuda 6+5 te
Evet kuzum ilk gebelik ilk bebeğimi kaybettim kalp atışı durmuştu ikizlere hamileyim şuan 11 haftalık kuzum senin doğal yollami olduAyy ne kadar güzell sizin de mi ilk gebelik kaç haftaliklar
Kızlar bana da bi diyetisyen şart günlük kilo alıyorum sanki psikolojim tamamen çöktü 8+2 yimBen sanırım bir diyetisyenle devam edeceğim kızlar. Pazartesi de yürüyüşlerime başlayacağım. Ben 10+3 teyim, kendi tartımda 63.5 tan bu sabah 68 e çıkmış görünüyorum hiç hoşuma gitmedi Ödemim çok ve sanırım yanlış besleniyorum çünkü çok fazla yediğim bir şey yok...
Kızlar bana da bi diyetisyen şart günlük kilo alıyorum sanki psikolojim tamamen çöktü 8+2 yim
Canım benim de yarın 9+4 inşallah ve kontrolüm var biz de 3 gün gerideydik en son. İnşallah bu defa yakalamışızdır senin gebelik imzanda 8. Haftada olduğun yazıyor canım neden?Kızlar iyi akşamlar 9+4 oluyoruz yarın itibariyle kontrolümüz var en son 10 gün kadar gerideydik geçen cmt hafif koyu sarı kahve bir lekelenmem oldu progeston iğne vuruldum kırmızı olmadıkça korkma dedi dr insallah yaeın da güzel haberler duyarız :) benim merak ettiğim şey fetal DNA. İkili üçlü tarama mı tercih edecekseniz fetal DNA mı veya yaptıran var mı fetal dna
Geriden geldiğim için öyle işaretlemiş olabilirim canım hatırlamıyorum dr bana dedi ki eğer yarınki kontrolde gününe ulaşmadıysa regl tarihimi 20 kasıma alacakmış sat 10 kasım normaldeCanım benim de yarın 9+4 inşallah ve kontrolüm var biz de 3 gün gerideydik en son. İnşallah bu defa yakalamışızdır senin gebelik imzanda 8. Haftada olduğun yazıyor canım neden?
Canım benim de yarın 9+4 inşallah ve kontrolüm var biz de 3 gün gerideydik en son. İnşallah bu defa yakalamışızdır senin gebelik imzanda 8. Haftada olduğun yazıyor canım neden?
Yok şimdi düzelmiş demin başka yazıyordu ilginç anladım canım sağlıklı olsunlar da o fark çok da önemli değil inşallah yarın güzel haberler alırız. Benim de sat 10 kasım bu aradaGeriden geldiğim için öyle işaretlemiş olabilirim canım hatırlamıyorum dr bana dedi ki eğer yarınki kontrolde gününe ulaşmadıysa regl tarihimi 20 kasıma alacakmış sat 10 kasım normalde
Yok şimdi düzelmiş demin başka yazıyordu ilginç anladım canım sağlıklı olsunlar da o fark çok da önemli değil inşallah yarın güzel haberler alırız. Benim de sat 10 kasım bu arada
Yok canım ben yurtdışında yaşıyorum zaten, yarın bana kesin ikili test için doktora yönlendirme yapar. Ben gidicem ama sadece detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum perinatalog tarafından, daha önce 20. Haftada bir kaybım var ama kan testini yaptırmıycam, zaten ultrasonda da anlaşılıyor bir sorun olup olmadığıİnsallah canım. Sana taramalar hakkında bilgi verildi mi
Yok canım ben yurtdışında yaşıyorum zaten, yarın bana kesin ikili test için doktora yönlendirme yapar. Ben gidicem ama sadece detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum perinatalog tarafından, daha önce 20. Haftada bir kaybım var ama kan testini yaptırmıycam, zaten ultrasonda da anlaşılıyor bir sorun olup olmadığı
İnşallah önemli bişey değildir canım ödem vardı bebeğimin her yerinde nasıl olduğunu anlamadık, bana gebeliğin başında bir enfeksiyon geçirip geçirmediğimi sormuştu doktor, o zaman hayır dedim ama sonradan düşününce ayak tırnak batması yaşamıştım iltihaplanmıştı baya tırnağım ondan mı oldu diye düşünüp duruyorum, ben de hep olduğu için ciddiye alıp doktora gitmemiştim antibiyotiklikmiş sanırım durumum, cahillik etmişim resmen hiç aklıma gelmemişti ve ilk doğal yoldan gebeliğimdi.. kısmet değilmiş şimdi tüp bebekle hamileyim 3. Kez ilk gebeliğim de tüp bebekti kızım var hamd olsunBende fetal DNA düşünüyorum canım çok geçmiş olsun neden olmuştu kaybın pıhtılaşma falan mı bende çok endişeliyim lekelenmem oldu geçen cmt ve perş günü bilmiyorum hayırlsıı
Maddi durumun varsa gen testi yaptır canım ikili tarama sadece risk hesaplıyorKızlar iyi akşamlar 9+4 oluyoruz yarın itibariyle kontrolümüz var en son 10 gün kadar gerideydik geçen cmt hafif koyu sarı kahve bir lekelenmem oldu progeston iğne vuruldum kırmızı olmadıkça korkma dedi dr insallah yaeın da güzel haberler duyarız :) benim merak ettiğim şey fetal DNA. İkili üçlü tarama mı tercih edecekseniz fetal DNA mı veya yaptıran var mı fetal dna